Lauantai 2 ja viikon instapläjäys

Moikka ja ensinnäkin vielä miljoonat kiitokset kaikille onnitteluista! Mukava kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on muitakin ”samassa jamassa” ja että kiinnostusta vähän erilaisillekin höpötyksille jatkossa on 😀 Itsestäni on varsinkin ihana huomata kuinka innoissani olen nyt pari viikkoa ollut tämän blogin kanssa, enkä ottanut mitään stressiä koko hommasta. Jututkin ovat tulleet tänne kuin itsestään ja nyt huomaa kyllä selvästi millaisessa koomassa tuli oltua sieltä syyskuulta saakka. Sitähän sanotaan, että juuri keskiraskaus on todella energistä aikaa ja pätee ehdotomasti ainakin itseeni! En ole muihin vuosiin verrattuna kokenut edes mitään pimeydestä johtuvaa väsymystä tai talviärsytystä, kaikki on niin kivaa ja riittää energiaakin. Uskomatonta 😀 Mitä nyt ehkä uni tulee iltaisin vähän aikaisemmin..
Olimme torstaina viettämässä uutta vuotta ystävien luona ja ei jösses kuinka sai sinnitellä että pysyi hereillä edes puoleenyöhön asti. Olen tottunut menemään nykyään nukkumaan arkisin jo yhdeksän jälkeen, herätyskello kun soi aina 5.30 niin on ihan pakollista saada nukuttua edes se 8h joka on yleensä ihan minimi. Olin kerrankin nokkela ja otin pari lomapäivää tähän vuodenvaihteen nurkille pyhien väliin. Kerrankin saa itse köllöttää melkein viikon kahdella vapaapäivällä. Lähdetään huomenna Jutan kanssa risteilylle, joten pääsee hetkeksi näistä kotiympyröistäkin pois Tukholman alehumuun pyörimään.

Tähän väliin taas jotain instakuulumisia kuluneen viikon ajalta..

1.Peiliselfieilyä 😀

2. Vaikkei meillä tosiaan mitään kovin kummoisia jouluruokia laitettukaan, niin oli ihan kiva kruunata joulu vietetyksi tekemällä pizzaa! Omatekoinen pizza on kyllä aivan best juttu, ainut asia joka ärsyttää on se että teen taikinoista aina juuri sen verran liian isoja, ettei niitä saa kaulittua maksimaalisen ohueksi kun reunat tursuavat leivinpaperin yli.. Pitäisi varmaan jakaa taikina vaan kahden osan sijasta kolmeen 😀

3. Kävin pyhinä lenkkeilemässä koiran kanssa Kumpulassa, jossa on tuo siili-liikennemerkki. Kuljen aina sen ohi ja mietin mikä hassu ilmestys, mutten ole aikaisemmin hoksannut ottaa kuvaa.

4. Näin meillä kuivataan pyykkiä kun patterit loppuvat kesken.. Ehkä olisi vain helpompi hakea kellarista kuivausteline, niin ei tarvitsisi käyttää tällätavoin mielikuvitusta 😀

1. Käytiin pyhien jälkeen lillumassa Flamingo Spa:ssa, itse en nimittäin ollut siellä vielä ikinä käynyt. Kylpylät on kyllä aina kivoja, mutta Flamingon korkeiden hintojen vuoksi odotin kyllä jotain astetta kummallisempaa varsinkin siitä Spa-puolesta. Kiva paikka toki, mutta 40e lipusta molemmille puolille on kyllä melko paljon. Varsinkin kun esimerkiksi Mäkelänrinteen uimahalli on hyvä ”köyhän naisen versio” alle kympilllä 😀

2. Sukkakuvaa. Pakko mainita sadannen kerran, että nuo Isabel Marantin kiilalenkkarit ovat olleet kyllä parhain ostos ikinä!

3. Laitoin näköjään ajatuksissani vahingossa siilikuvan uudestaan, enkä nyt jaksanut tehdä kollaasia uudestaan 😀 😀 😀

4. Eka suklaakonvehtirasia lahjaksi vuosiin! Nostalgiaa 😀 Tämä jos joku on kyllä asia jota ei voi syödä muuta kun jouluna.

Sain muuten kommenttia, että tänne on nykyään hankala kommentoida puhelimella. En ole hoksannutkaan, että kommentoinnissa on ollu päällä tuo ”sanavahvistus”, joka ilmeisesti ainakin tuottaa hankaluuksia jos käyttää kommentointia kännyllä. Varmasti aika moni nykyään lukee tätä puhelimella, itse olen jotenkin niin vanhanaikainen Bloggerin kanssa etten ollut tullut edes ajatelleeksi. Otin sen nyt pois käytöstä (jos nyt siis onnistuin), joten toivottavasti kommentointi on nyt helpompaa! Itse en ole koskaan käyttänyt kommentointia puhelimella, joten en ole edes tullut ajatelleeksi moista ongelmaa. Pahoittelut!
Kivaa lauantaita kaikille 🙂

8 vastausta artikkeliin “Lauantai 2 ja viikon instapläjäys”

  1. Onnea uudelleen tätäkin kautta!! :):)
    Aiheesta kolmanteen, onko sulla polvisukat tai säärystimet noissa parissa kollaasien kuvissa? Jokatapauksessa tosi kivan näköiset!

  2. Ei haittaa tuo siili-liikennemerkki tuplana, sehän on niin suloinen! 🙂 En olekaan itse livenä sellaiseen törmännyt.

  3. Jee pääsen kommentoimaan. Harmi et monta juttua jäänyt laittamatta mutta tuskin niissä mitään viisasta olisi ollutkaan. Kiitos!

  4. Mistä nuo pitkät sukat on ostettu? 🙂 Etsin juuri tuollaisia, että eivät purista reittä makkaralle vaan ovat löysät ylälaidasta! Ja onnea todella paljon vauvasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.