Loppiaisen lisäalekoodi

Ajattelin vinkkailla teille Zalandon loppiaisalesta, joka tarjoaa alennuskoodilla vielä -10% lisäalen alennetuista tuotteista. Ale on tosiaan voimassa ainoastaan tänään loppaisena. Kurkkasin että alesta löytyy tosi kivasti lenkkareita ja laukkuja, kaikki kollaasiin kerätyt tuotteet ovat -20-40% alessa ja jonka päälle pärähtää vielä tuo ylimääräinen -10% ale 🙂 Lisäksi on aleen lisätty myös paljon urheiluvaatteita ja myös muista vaatteista löytyy superhyvä valikoima!
 1. Ballerinat TopShop täältä 2. Beiget lenkkarit Nike täältä 3. Nilkkurit Even&odd täältä 4. Nike Air Max täältä 5. Superlämpimät UGG Australiat täältä 6. Mustat Niket täältä 7. Timberland-tyyliset nauhakengät Even&odd täältä 8. Nike Air Max täältä 9. Adidas Stan Smith täältä

1. Laukku Mint&berry täältä 2. Laukku Rebecca Minkoff täältä 3. Laukku L.Credi täältä 4. Laukku Even&odd täältä 5. Laukku Rebecca Minkoff täältä 6. Laukku L.Credi täältä

Lisäalennus aktivoituu koodilla ESSF358F ja on voimassa vähintään 75euron tilauksista.

Koko alevalikoima löytyy täältä! 

Ehdot: *Etu on voimassa 6.1.2016 | Tilauksen vähimmäisarvo 10 %:n alennuksella on 75,00 €. Ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin. 
Postaus sisältää kaupallisa linkkejä. 

2 vastausta artikkeliin “Loppiaisen lisäalekoodi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.