Ihme-entsyymijuoma hyvinvoinnin tueksi

Tänä vuonna taistelu sitä jokavuotista pimeydestä johtuvaa syysväsymystä vastaan taistelu alkoi jo hyvissä ajoin syyskuussa ennen reissua. Tulihan sitä toki tankkailtua jo lomalla aurinkoenergiaa, mutta sitä ennen oli edellisestä lomasta jo aikalailla vuosi aikaa joten kaikki energiavinkit mahdolliset alkoivat olla jo tarpeen!
Vedin tosiaan syys-lokakuussa Regulatpro Bio-kuurin, jonka sain blogin kautta testiin. Tämä entsyymejä sisältävä ihmelitku on valittu mm. vuoden 2013 terveystuotteeksi ja lukiessani ensimmäistä kertaa tuotteen esitettä kävi mielessä, että voiko yksi ja sama tuote ihan oikeasti vaikuttaa suotuisasti niin moneen asiaan elimistössä?! Kuulemma tuote on myös Saksan myydyin ravintolisävalmiste.

Entsyymeillä on tärkeä rooli elimistön toiminnassa ja puolustusjärjestelmissä kuten tulehduksissa, kemiallisten lääkkeiden hajotuksessa, heikossa verenvirtauksessa, turvotuksissa, aineenvaihdunnan säätelyssä, autoimmuunisairauksissa, kasvaimissa ja virusinfektioissa. Myös ihmisen uni-valvetilan säätely ja kaikki hormonaalinen toiminta on kiinni entsyymeistä. Voisi siis oikeastaan sanoa ettei elimistö toimi täydellä teholla ilman entsyymejä.

Suuri osa ravintomme entsyymeistä tuhoutuu valmistuksen ja prosessoinnin aikana. Lisäksi myös tietysti yksipuolinen ravinto tai valmisruokien suosiminen voi helposti johtaa elimistössä entsyymivajeeseen. Onhan esimerkiksi yleisessä tiedossa, että esimerkiksi juuri tuoreissa kasviksissa on huomattavasti enemmän ravintoaineita ja vitamiineja vaikkapa keitettyihin tai muuten kypsennettyihin verrattuna. Mitä enemmän ruokaa prosessoidaan, sitä enemmän siitä katoaa tärkeitä entsyymejä ja vitamiineja. 

Elimistön entsyymipuutos voi oireilla esimerkiksi: 
 • Huonona terveytenä 
 • Verenkierto-ongelmina 
 • Väsymyksenä 
 • Kipuina 
 • Pahoinvointina 
 • Ruoansulatusongelmina 
 • Levottomuutena 

Itse ainakin tunnistan itselläni näistä oireista muutaman vuoden taaksepäin stressaavassa elämäntilanteessa koettuina varsinkin väsymyksen, pahoinvoinnin, levottomuuden ja erilaiset kivut (esimerkiksi pää- ja niska). Useinhan elimistö yrittää kompensoida tiettyjä puutostiloa ja alkaa oireilla vasta sitten kun tilanne on oikeasti äitynyt pahaksi, eikä elimistö enää kykene luonnollisin keinoin paikkaamaan puutostiloja.

Nyt jälkeenpäin ajateltuna nuo puutosoireet menevät itselläni aikalailla yksi yhteen ja tuolloin varsinkin stressin aikana syöty melko yksipuolinen ravinto ei ole asiaa ainakaan parantanut! Useinhan juuri stressin ja uupumuksen aikana myös ravinto on todella yksipuolista ”kun ei ehdi syödä hyvin”. Kyllä ravinnolla on aivan ykkösasema jos haluaa pysyä terveenä, tietysti esimerkiksi riittävän levon ja liikunnan lisäksi.

Regulatpro Bio on tosiaan täysin luomutekoinen entsyymivalmiste vastustuskyvylle. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita ja valmistus tapahtuu luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä (kuten sitruunat, viikunat, soijapavut, kookos, idut, selleri, hirssi, herneet…) erityisellä patentoidulla menetelmällä muutaman kuukauden ajan. Valmistusprosessin aikana kasveista peräisin olevien entsyymien ja fytokemikaalien määrä moninkertaistuu. 
Entsyymit myös pilkkoutuvat valmistuksen myötä mikromolekyyleiksi, joka tarkoittaa sitä että ne ovat elimistön tehokkaammin käytettävissä ja imeytyvät helpommin.

Tämän sisältävä acerola-kirsikka sisältää hurjasti c-vitamiinia, joka immuunijärjestelmän edistämisen lisäksi auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta. Aivan paras vitamiini- ja entsyymipommi siis esimerkiksi juuri pimeään vuodenaikaan tai muuten stressaavaan elämäntilanteeseen.

(lähde, markkinoijan Harmonian sivu

Suositellut käyttöalueet kiteytettynä ovat (koska itse tykkään listauksista :D):
 • Uudistaa elimistön omaa entsyymijärjestelmää
 • Nostaa vastustukykyä
 • Poistaa myrkkyjä
 • Poistaa happamia aineenvaihduntatuotteita/ estää elimistön happamoitumista
 • Lisätä energiaa
 • Parantaa suolistomikrobistoa
Tuotteen myötä ovat monet käyttäjät huomanneet:
 • Korkean verenpaineen tasaantumista
 • Vireystilan ja energiatason lisääntymistä
 • Atooppisen ihottuman  ja allergioiden parantumista
 • Ruoansulatusongelmien katoamista, aineenvaihdunnan tehostumista ja yleisesti vatsan toiminnan parantumista
 • Laktoosiyliherkkuuden vähenemistä
 • Makeanhimon vähenemistä
 • Kroonisten tulehdusten parantumista
 • Hiustenkasvun kiihtymistä ja hiusten paksuuntumista

Mitä sitten itse huomasin kuurin aikana ja sen jälkeen? 

Itse
käytin valmistetta vain sisäisesti ja huomasin erityisesti hyödyn
vatsan toiminnassa ja pienten ruoansulatusongelmien ja turvotuksen
vähentymisessä. Myös energiataso koheni käytön edetessä siihen mitä
ennen kuuria. Itselläni tuo pullo kesti käytössä aikalailla kuukauden
(ehkä reilun) ja
kuuri katkesi aikalailla loman alkamiseen. Pitäisi itseasiassa pistää
uusi pullo tilaukseen! Yleisestihän tätä voi käyttää myös
jatkuvasti, eikä ainoastaan kuuriluonteisena ravintolisänä.
Seuraavan
kuurin aikana ajattelin kokeilla Regulatpro:ta myös hiusten
kasvattamiseen. Kyllä! Tätä voi siis ihan oikeasti käyttää myös
aktivoimaan hiustenkasvua ja ravitsemaan päänahkaa. Monet käyttäjät ovat
huomanneet hiustenkasvun kiihtyvän ja pitkässä käytössä hiusten paksuuntuvan kun Regulatpro:ta suihkutetaan
laimennettuna hiuksiin ja päänahkaan yöksi vaikuttamaan pesten aamulla pois. Myös ihottuman hoidossa on saatu
hyviä tuloksia sekä sisäisesti nautittuna, että ihon ulkoisessa
hoidossa, myös esimerkiksi palovammojen tai hyönteisten puremien
hoidossa. Iholle tuotetta käytetään juurikin vedellä laimennettuna. Luin myös palautteen jossa Regulatpro:ta oli käytetty kasvojenhoidossa seerumin tapaan ennen kosteusvoidetta.

Seosta nautitaan aamuisin 10ml tyhjään vatsaan joko sellaisenaan tai veteen laimennettuna. Maku on todella voimakas, joten itse laimensin juomaa tilkkaan vettä. Tuoteselosteen mukaan tämä sopii erinomaisesti myös esimerkiksi raskaanaoleville ja vegaaneille. Tuote ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, alkoholia, sokeria, gluteenia tai maidon ainesosia.

Regulatpro Bio löytyy ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimista täältä. 

Lisäksi tätä muuten löytyy myös Regulatpro Metabolic-versiona, johon on lisätty mehutiivistettä, joten nauttiminen on helpompaa jossei tuon naturel-version mausta välitä. Metabolic sisältää myös ruokavaliota täydentäviä vitamiineja ja tehostaa erityisesti aineenvaihduntaa. Tuon mehuversion kanssa tätä tosin tulee nauttia sitten vain pääasiassa sisäisesti 🙂 Se löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta täältä.
Tuote saatu maahantuojalta.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.