Uusia hiustuulia + testissä Rapunzelin sinettihius

Uudesta kihartimesta tulikin jo nopeasti pari viikkoa taaksepäin mainittua, mutta sen lisäksi on lähiviikkoina ollut muitakin uusia juttuja hiusten saralla. Kävin nimittäin vajaa kuukausi taaksepäin fiksaamassa lomalla nuhjuuntuneen tukan ja voisin sanoa, etten ole ollut näin tyytyväinen tukkaani aikoihin! Nythän ollaan jo jonkin aikaa pysytelty sinettien parissa ja ennen tätä oli päässä ollut ainoastaan Simply Naturalin sinettejä. Jostain ihmeen syystä oli Rapunzelin sinettien tilaus jotenkin epäilyttänyt, en osaa sanoa miksi. Osasyy voipi olla ehkä edullinen hinta Simplyyn verrattuna, joka on ainakin saanut itselleni sen kuvan etteivät ne voisi Simplyä laadullaan päihittää..
Rapunzelilla on kuitenkin pidennystukassa ihan megahyvä valikoima sävyissä ja pituuksissa. Aiemminhan olen vuosi sitten Rapunzelin teippitukkaa ja ollut niihin ja sävyihin oikein tyytyväinen. Nyt ajattelin, ettei niitä sinettejäkään kokeilemalla mitään menetä, joten pistin muutaman paketin tilaukseen kun osui vielä sopivasti silmään joulun alla joku tarjouskamppis…

Raidoitettuun (tai muuten vaan auringossa vaalentuneeseen maantienharmaaseen) tukkaan nuo kaksiväriset sävyt ovat aivan parhaita! Tilasin aavistuksen erisävyiset kaksiväriset #P20/60 (täällä), #P14/60 (täällä) ja sitten tuon kokoblondin sävyä #60 (täällä). Tuo blondi jäi nyt itseasiassa kokonaan käyttämättä kun hiuksia ei samalla ollenkaan värjätty tai vaalennettu, mutta jäävätpä odottelemaan seuraavaa blondausta. Noissa kaksivärisissä on tosiaan toisena sävynä pohjoismainen tuhkainen ja rinnalla sitten tuo vaalea samainen #60. Yhdessä noista tulee aivan mielettömän kiva sävy raidoitettuun tukkaan, tuhkainen mutta silti vaalea 🙂

Noita tuhkaisen sävyjä #14 (täällä) ja #20 (täällä) saa myös erikseen ja on juurikin todella ”maantienharmaan sävy” jos etsii pidennyshiusta joka oikeasti on myös pohjoismaisen tukan sävyinen. Jos kasvattelen tässä taas omaa tyveä jonkun verran esiin, niin paketti tuhkaa eli noita 14 tai 20 yhdistettynä tuohon raidoitettuun voisi olla aika passeli.

Tässä tukka pesun jälkeen nopeasti vain föönattuna..

Ehkä parhain juttu tässä tukassa on se, että tuo hius oikeasti muistuttaa omaa hiusta huomattavasti enemmän kuin Simplyn sinettihius! Simplyahän markkinoidaan juurikin ”pohjoismaiselle tukalle sopivaksi”, mutta omasta mielestäni tuo on aivan uskomatonta höpöhöpöpuhetta koska tukka on niin aasialaista kun olla ja voi, ainakin siis muihin kokeilemiini pohjoismaiselle hiukselle soveltuviin hiuksiin verrattuna. Ei voi kiistää etteikö Simply olisi todella hyvänlaatuista, mutta omalle tukalleni juurikin ”liian” paksua ja sileää kun haluiaisi juurikin semmoisen vähän hennomman hiuksen. Tuo Rapunzelin European-sinettihius on kyllä tästäedespäin ainut jota tilaan! Lisäksi noiden kolmen paketin hinnaksi tuli aikalailla n. 100euroa ja niistä riittää omaan päähäni kahteen pidennykseen.
Vertailimme kampaajani kanssa Rapunzelin ja Simplyn sinettejä ja vaikka Simply myös mainostaa, että sineteissä on ”muihin sinetteihin verrattuna ilmiömäisen paljon enemmän yksittäisiä hiuksia”, niin totesimme että kyllä Rapunzelin sinetissä silti on enemmän. Kaikki päässäni olevat sinetit on siis vielä pistetty paketista tulleesta sinetistä puoliksi, eli kun paketissa on 20 sinettiä, niin sai siitä omaan päähäni 40. Rapunzelin sivuilla suositellaan, että kokopääin pidennykseen tarvitsee n. 3-5 pakettia, mutta itselläni on tällä hetkellä alle 1,5 pakettia!! 😀 Ja tukka on silti aivan todella runsas! Itselläni tosin tulee todella pieni pää vastaan, eikä siihen siis edes saisi enempää oikein tungettua..

Ja lopuksi se miksi eniten tykkään tästä hiuksesta.. Joidenkin sinettihiusten tapaan se ei nimittäin mene selkeiksi ”naruiksi”, kuten esimerkiksi itselläni Simply jota sai olla harjaamassa koko ajan. Se on asia, joka pidennyksissä ärsyttää ehdottomasti eniten. Tukka on näillä kuohkea ja ehdottomasti luonnollisemman näköinen. Ei enää Simplyä kyllä omaan päähäni! Ainakaan sinettien muodossa.

Sain kuitenkin ennen noiden hiusten tilaamista Rapunzelilta testiin myös tuon allaolevan sauvakihartimen, joka on ollut nyt lähes jokapäiväisessä käytössä. En ole koskaan innostunut kihartimesta näin paljoa! 😀

Tuossa ei siis ole mitään klipsiosaa, hiukset kiepautetaan kihartimen ympäri apuna tuo hanska. Itse käherrän tukkani läpi aamulla tällä alle 5minuutissa.. Parin minuutin jäähdyttely ja harjaan tukan auki. Kiharat säilyvät tosi kivana useamman päivän 🙂 Mulla on ollut aiemmin Remingtonin vastaavanlainen kiharrin, mutta jostain syystä en siitä tykännyt ja myinkin viime vuonna pois. Taisi olla itseasiassa vähän tätä paksumpi, eikä niin näppärä käyttää.

Pahoittelen zombie-naamaa! En vaan jaksanut erikseen tälläytyä näitä kuvia varten 😀 
Jos joku arpoo hyvän pidennystukan kanssa juurikin hennolle suomalaiselle hiukselle, niin voin todella lämpimästi suositella ainakin noita European-pidennyshiuksia (sinetit ja teipit), muista Rapunzelin hiuksista ei ole kokemusta. Sinetit ovat olleet nyt päässä tosiaan ensi viikolla kuukauden, eikä ole ollut mitään huonoa sanottavaa. Pysyneet jämäkästi paikallaan ja kaikinpuolin plussaa. Ajattelin ihan oikeasti ensin etten edes tykkäisi näistä! Lisäksi tämä pituus 40cm on kaikinpuolin passeli, yleensä 50senttistä joutuu leikkaamaan tosi paljon koska en halua tukan olevan liian pitkä ja viimeksi taas oli 30senttistä, joka oli omaan mieleeni ehkä liian lyhyt. Useimpia noista sävyistä löytyy 2-3 eri pituudessa.
Näköjään Rapunzelilla on tammikuun lopussa ”Osta 7, maksa 6”-kamppis pidennyshiuksista (ainakin sinetti- ja teippihius), jos on mielessä tilata vaikka kaverin kanssa kimppaan. Tosiaan myös noita teippihiuksia voin lämpimästi suositella ja esimerkiksi Simplyyn verrattuna sävyvalikoima on suomalaisiin hiussävyihin niiiiin paljon parempi!!! Ja pidennyksistä on oikeasti mahdollista saada todella luonnolliset kun voi ottaa useampaa eri sävyä. Plussana on myös nopea toimitus, hiukset tulevat postiluukusta 2päivän päästä tilauksesta. Tästä peukku! Itse olen myös pari kertaa palauttanut avaamattomia hiuksia kun en laittanutkaan teippejä/vaihdoin sävyjä ja sekin sujui sutjakkaasti. 

Rapunzelille pääset tästä!
Omat päässäolevat sävyt ovat tosiaan P20/60 (tämä) ja P14/60 (tämä).
Sisältää kaupallisia linkkejä. Kiharrin saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Uusia hiustuulia + testissä Rapunzelin sinettihius”

  1. Voisitko joskus postata et mitä oot tehnyt sun huulille? Ovat niin erilaiset nykyään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.