Edellisviikon instapläjäys ja höpinöitä

Viime päivät ovat kuluneet aikalailla Lars Keplerin Vainoojan kanssa, joka on ehkä piinaavin kirja joka on hetkeen tullut luettua. Ei ole muuta oikein malttanut tehdä kun maata peiton alla kirjan kanssa, vaikka välillä onkin jännittänyt että uskaltaako ylinpäänsä jatkaa koko kirjaa. En siis oikeasti ole ikinä jännittänyt minkään kirjan kanssa niin paljoa! Tänään pääsen ehkä sen kanssa loppun, voipi tulla vähän orpo olo sen jälkeen. Niin käy aina kun saa jonkun hyvän kirjan luettua ja varsinkaan jossei keksi perään heti toista hyvää kirjaa tilalle. 
Tuumasin edellisen Keplerin kohdalla (Nukkumatti) sen olevan toistaiseksi paras ja jännin kaikista Keplereistä, mutta nyt taas olen sitä mieltä että tuo viimeisin.. En tiedä onko ne muuttuneet vain entistä jännittävämmiksi?! Tai ainakin oman jännittelyni perusteella voisin ainakin päätellä niin 😀 Onko kukaan muu lukenut tuota Vainoojaa?
Kuvitusta viime viikolta ja meidän Tukholman reissulta. Mun instagram on muutenkin täyttynyt viimeaikoina lähinnä ruokakuvilla..

Mun ruokaviikko alkoi kai Treffipubin hampparilla, jatkui seuraavan päivän Fazerin brunssilla ja päättyi sitten risteiluherkkuihin. Olihan se Fazerin brunssi muuten edelleen kova juttu! En vain jaksa ymmärtää sitä kamalaa ruuhkaa joka siellä on AINA. Siis kattauksen alkaessa on jonot ruokiin niin pitkät, että jonotella saa oikeasti kymmenen minuuttia. Ja Treffipubi oli muuten ihan positiivinen ylläri, tosin hamppari hintaan nähden kyllä melko pieni 😀

Yllättäen tax-freessä tuli pyörittyä 😉

Pingviini vanhassa kaupungissa 😀
Ostin Tukholmasta karkkivissyä! Siis whaatt!! 😀 Tuo mainosti olevan täysin ilman sokeria ja makeutusaineita, en kyllä ymmärrä millä se ”makeus” tuohon oli tehty, mutta kai ihan joillain aromeilla. Niin hassua, että oli pakko ostaa testiin ja päästä kokeilemaan.

 Nyt on kyllä järkky väsymys kun on sen kirjan vuoksi valvonut normaalia pidempään, mutta eiköhän se tästä. Nyt ei kykene muihin löpinöihin.

Kivaa tiistaita! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Edellisviikon instapläjäys ja höpinöitä”

  1. Hmm,nyt alkoi kiinnostaa toi kirja (tai kirjat) niin paljon, että täytyy varmaan käydä etsimässä kirjastossa vielä tällä viikolla! Ja voi vitsi, noi Loka-vedet on ihan parhaita 😀 ostin kesällä Ruotsin lomalta monta pulloa kotiinkin, tosin sitä vadelmapääkallon makuista 🙂 kivoja päiviä sulle!

    1. Ne Lars Keplerit on kyllä ihan parhaita!! Kannattaa aloittaa ne alusta asti, se eka kirja (Hypnotisoija) on ainakin vähän hitaasti lämpenevä, mutta oikeesti ne on superhyviä ja jänniä! 😀 Katoin kanssa sitä vadelmapääkallon makuista siellä kaupassa, harmi etten jaksanu kantaa kahta 😀

  2. kysymys vähän toisenlaisesta aiheesta.. Mitä ripsiseerumia nykyään käytät? blogiasi lukeena olet kertonut seerumien käytöstä? käytätkö tällä hetkellä jotai tuotetta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.