Wanties: ostoshimotuksia

Mulla on ollut jo jonkin aikaa ostoslistalla muutamia juttuja, joita ei vain ole raaskinut vielä ostaa tai voisi oikeastaan sanoa ettei ole vain saanut aikaiseksi. Mistään oikeasti kovin akuutistahan nyt ei taas ole kyse, mutta ainahan nainen listaa päässään tarpeellisia juttuja 😉

Lähiaikoina on mahdollisesti tiedossa Jenkkireissu, joka nyt itselleni tulee olemaan viimeinen reissu tässä hetkeen. Listasinkin jotain juttuja, joita itselläni on mielessä kurkkia reissusta!

1. Vapaa-ajan lenkkarit Nike täältä 2. UGG Bailey button mini täältä 3. UGG Bailey button täältä 4. Rosekultainen kello Marc by Marc Jacobs täältä 5. Kamelin sävyinen villakaulaliina Becksöndergaard täältä 6. Musta laukku Rebecca Minkoff täältä 7. Musta villakaulaliina Becksöndergaard täältä 8. Kotitohvelit lampaan nahkaa UGG täältä

Nuo Niken lenkkarit itseasiassa ostinkin juuri joku aika sitten sähkönsinisenä ja ovat ihan huiput vapaa-ajan kengiksi esimerkiksi kaupungille, työmatkalle, koirakävelylle.. Toisaalta nuo beigetkin olivat kyllä tosi kivat ja nyt vielä Zalandolla alessa! Uusi kaulaliina on myös ollut ostoslistalla ja olen kurkkinut varsinkin Balmuirin Kid mohair-kaulaliinaa, joka näyttää verkkokaupassa tällä hetkellä loppuunmyytyä. Villaa sen kuitenkin olla pitää ja olen kuullut noista Becksöndergaardeista hyvää! Vähän Acnen Canada-tyyppisiä. Tätä nyt on ehkä hankalampi lähteä ostamaan Atlantin toiselta puolelta, mutta olisi hakusessa jokatapauksessa.
Uudet UGGsit ovat myös olleet mielessä ja olen jo pitkään halunnut bailey buttonit mustina, eivät nimittäin näytä lika- ja kosteustahroja niin helposti. En vain osaa päättää normi-bailey buttoneiden ja noiden minien välillä!! Nuo on ihan supersöpöt kun kääntää varren niin että karva näkyy 🙂 Nyt kun on vihdoin ollut ulkona UGG-kelitkin! Myös UGGsin kotitohvelit ovat olleet haaveissa vaikka kuinka kauan, olisi niiiin ihana aamulla upottaa jalat pehmeisiin karvatohveleihin! Saa nähdä raaskinko noita vielä hommaamaan, mutta täytyy kurkkia 😀
Myös uusi kello olisi tarkoitus ostaa. Vanha Marc by Marc Jacobsin kultainen rannekello on ollut ihan hurjassa käytössä ja haluaisin vastaavanlaisen vähän pienempää mallia ja hopean sävyisenä. Ja tuosta Minkoffin laukusta nyt olin paasannut täällä jo niin monta kertaa, ettei enää varmaan edes tarvitse mainita. Olin pari viikkoa sitten taas NÄIN LÄHELLÄ klikata sen Balenciagan Giant12:a ostoskoriin netissä, mutta en vain raaski. Apua! Siihen verrattuna voisi tosin ostaa tuon Minkoffin tai vaikka kaikki nuo kollaasin tavarat aivan hyvällä omallatunnolla 😀

Kyllähän sitä keksisi vaikka millä mitalla juttuja joita haluaisi kuten uudet nilkkapituiset Minnetonkan hapsunilkkurit, mutta jotain rajaa sentään! Onhan se ihana kuitenkin haaveilla ja ikkunashoppailla vaikkei oikeasti edes mitään ostaisi.. Itselläni nimittäin menee useinkin juuri niin 🙂

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

8 vastausta artikkeliin “Wanties: ostoshimotuksia”

 1. Moikka! Miten muuten mielellään matkaavina ihmisinä meinaatte jatkaa tapaa sit beebiksen kanssa? Meinaatteko ottaa heti mukaan reissuille? 🙂

  1. Joo toki! Tai ei tietty ihan heti, mutta varmasti muutaman kuukauden ikäisenä. Oli jo ennakkoon reissukin varattu Etelä-Ranskaan kesälle 😀 Mutta jos kaikki menee noin lyhyellä lennolla/matkalla hyvin, niin sitten kauemmas seuraavaksi 🙂

 2. Heippa! Ei varsinaisesti tähän postaukseen liity mutta itse samassa tilanteessa olevana, tosin laskettu aika vasta elokuussa, kiinnostaisi tietää mitä olette jo vauvalle ehtineet hankkia ja mitä mahdollisesti hankitte vielä myöhemmin ennen vauvan syntymää jne. Hankinnoista siis postausta lukisin mielelläni! 🙂 Onnea vielä raskauden johdosta ja ihanaa odotusta! <3

  1. Usko tai älä, mutta en oo ostanut vielä mitään! 😀 Eikä edes ole mitään ihme himoja iskenytkään, ehkä pikkuhiljaa. Olisi kaikki akuutti tarkoitus ostaa heti valmiiksi, sitteri, sänky, vaatteita alkuun, turva-istuin ja vaunut, sitten varmaan pikkuhiljaa sitämukaa mitä tarvitsee. Ihanaa odotusta sulle myös ja onnea <3

  2. Itse suosittelisin hankkimaan kaiken mahdollisen etukäteen. Ensikertalaisena sitä ajattelee kaiken tietenkin menevän kuten pitää, mutta jos lapsi syntyykin aiemmin, tai joutuu vaikka itse olemaan sairaalassa pidempään puhumattakaan muista syistä miksi tavaran hankkiminen vauvan kanssa ei välttämättä ole niin helppoa. Helpottaa kummasti kun kaikki tarpeellinen on olemassa ja listahan on loputon.

  3. Hyvä pointti, en ole itse näistä ollenkaan perillä. Ja toki kaikki oikeasti tarvittava täytyy hommata ennakkoon, muttei ehkä mitään ylimääräisiä hömpötyksiä tai hifistelyjuttuja, ne voi sitten hommata myöhemmin jos kokeekin että tarvitsee 🙂

 3. Mä mietin pitkään Rebecca Minkoffin mustaa Regan satchelia korvaajana Balenciagalle, kun en myöskään millään raaskisi sitä Balenciagaa hankkia. Mutta enpä ole toisaalta vielä tuota Reganiakaan hankkinut… 😀

  1. Hahha!! Siis ihan oikeasti, mäkin oon miettinyt että toi on ihan "köyhän naisen Balenciaga"!! 😀 Tosi samanlainen! Mutta ehkä se baltsu on silti aina baltsu, vaikkei tossakaan mitään vikaa ole 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.