Alebongauksia

Musta tuntuu että mitä enemmän nettialet kiihtyvät, sitä parempia bongauksia itse sieltä alen syövereistä teen. Sain sähköpostiin tällä viikolla ilmoituksen Zalandon alen kiihtymisestä ja kävin vähän kahlailemaan alen tarjontaa. Nythän tuotteet ovat jopa -70% alessa.

Keräilin omia lemppareitani alen valikoimasta..

1. Harmaa pipo Chillouts (-20%) täältä 2. Collegepaita Tommy Hilfiger (-35%) täältä 3. Lämpimät talvitöppöset Even&odd (-30%) täältä 4. Kello nahkahihnalla Daniel Wellington (20%) täältä 5. Harmaa neuletakki Even&odd (-45%) täältä 6. Parkatakki edc by Esprit (-50%) täältä 7. Parkatakki Benetton (60%) täältä
Parkatakkeja näytti myös olevan alen puolella aika reippaasti!

1. Untuvatakki CMP (-25%) täältä 2. Dieselin alustoppi (-45%) täältä 3. Nike Performancen urheilutoppi (-30%) täältä 4. Urheilushortsit kesäksi Nike (-55%) täältä 5. Pipon ja kaulaliinan setti Calvin Klein (-30%) täältä 6. Conversen tennarit kevääksi (-30% !!) täältä

Nuo Conversethan ovat ajaton vakkarimalli ja yleensä Consseista on keväällä aina koot loppu kun ihmiset tilailevat tennareita kauden alkaessa. En tiedä miksi nuo ovat edes alessa -30%, mutta kokoja oli vielä kaikkia jäljellä ja ihan loistomahis ostaa kevääksi Conssit kaappiin hyvällä hinnalla! 🙂

1. Pörröinen tekoturkistakki Topshop (-20%) (myös valkoisena) täältä 2. Keltainen nahkalaukku Banana Republic (-65%) täältä 3. Korallinen nahkalompakko Michael Kors (-45%) täältä 4. Neuletakki Rich&Royal (-50%) täältä 5. Neulepaita Sisley (-20%) täältä 6. Pitkä neuletakki Even&Odd (-35%) täältä 7. Beiget nilkkurit Anna Feld (-35%) täältä 8. Tekoturkistakki beigenä Benetton (-55%) täältä 9. UGG Australia Classic short (muissakin väreissä) (-20%) täältä
 Yksi omsta lemppariostoksistani syksyllä oli H&M:n pörrötakki, nyt näyttäisi erilaisia tekoturkiksia olevan jonkun verran alessa 🙂
Seuraava juttu ei kylläkään liity millään tapaa alennusmyynteihin, mutta ajattelin esitellä todennäköisesti ensimmäisen vauva-hankintani!

 Nimittäin baby-UGGit! Nämä ovat ehkä ainut juttu joka on ollut jo mielessä vaaville hommata ja lähtevät Jenkkireissulta ihan varppina kotiin! Zalandolta löytyvät kolmessa sävyssä täältä 🙂
Koko Zalandon ale löytyypi täältä. 
Katso myös aiempi postaus tältä päivältä 🙂

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.