Tukholman minishoppailut

…otsikosta huolimatta ei kylläkään tullut tehtyä mitään vauvanvaateostoksia kylläkään 😀
Tukholmasta ei tullut ihan kamalasti mitään shoppailtua, koska tällä hetkellä ei oikeastaan ole tarvetta ainakaan monille uusille vaatteille. Mitä nyt tietty semmoisille joihin mahtuu valaskin tai joita voi helposti käyttää vaikka ensi vuonna. Nykyään tulee muutenkin tehtyä heräteostoksia äärimmäisen harvoin ja yleensä silloinkin kyllä täyteen tarpeeseen. En muista milloin olisin viimeksi ex-tempore ostanut jonkin vaatteen joka olisi jäänyt syystä tai toisesta käyttämättä. Kaupoissa tulee muutenkin katsottua tarkempaan neuleiden ja perusvaatteiden materiaalit, vaatteita arvostaakin paljon enemmän kun niistä on pidempää iloa kun on valmistettu paremmista materaaleista. Ja yleisestikin kun ostaa vaatteita vähän harvemmin aiempaan verrattuna.. 

Zaran takki oli siinä mielessä heräteostos, ettei Tukholmaan lähtiessä ollut alunperin mielessä kyllä takin osto. Parkaa yritin syksyllä vähän etsiskellä juuri vähän paksumpana, mutta sopivaa ei oikein tullut vastaan. Aiempi Zaran parka kun on niin ohut, ettei sillä pärjää pienelläkään pakkasella. Tämä taas on huomattavasti paksumpaa ja pärjää helposti pienellä pakkasellakin. Lisäksi ale-hinta ei ollut pahitteeksi!

Nuo ”nahkatehosteet” oli varsinkin tosi kivoja 🙂 Kai tämä mahtuu vielä päällekin ainakin pari kuukautta toisin kuin esimerkiksi Canada Goose joka kiristää jo nyt.. 😀 Onneksi huhti-toukokuussa ei enää talvitakkia toivottavasti tarvitse.

Isot neuleet ovat olleet koko syksyn aika kova juttu ja varmasti nyt keväällä myös. Olen yrittänyt haalia kaappiin muutamia neuleita joita voi helposti käyttää legginsien kanssa. Esimerkiksi H&M:ltä on löytynyt pari näitä mohair blend-neuleita, jotka ovat ns. ”parempaa tekoa”. Pieni osa on näissäkin keinokuitua, mutta yli 60% mohairia ja villaa on aivan ehdottomasti parempi kuin 100% akryylia! Ja luonnollisesti myös pitävät lämpöä aivan eri tavalla. Nämä ovat aivan ihania kyllä, aavistuksen hintavampia kun normi-hm, mutta ehdottomasti sen arvoisia.

Kävin muuten viime viikolla ostamassa ensimmäiset H&M:n mammaleggarit! Jotenkin tuntui hämmentävältä marssia sinne mammaosastolle, mutta minkäs teet kun alkaa pikkuhiljaa jo olla pakko. Ja onhan nämä legginsit kyllä oikein mukavat jalassa!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.