Hömpötyksiä

Pistin äskettäin Kelaan vireille kaikenmaailman tukihakemukset ja nyt alkaa viimeinkin konkretisoitumaan, ettei ole kai enää töihin menemistä vuonna 2016 huhtikuun alun jälkeen! Tai kenties jo aikaisemmin jos ottaa jotain lomapäiviä tuohon äippäloman kylkeen. Saa nähdä kuinka nopeasti tuolla hommat rullaamaan ja saa päätökset, edellisestä asioinnista Kelan tukien kanssa on nimittäin opintotukien muodossa jo ihan superpitkä aika, vuosia 😀

En muistanutkaan millainen suo tuo tukiviidakko onkaan! Kaikenmaailman tukikaudet tsiljoonalla eri nimellä, olin alussa aivan pihalla kun aloin niitä tutkimaan. Nyt jo alkaa onneksi vähän hahmottaa koko hommaa. Sitten kun on päätökset kourassa ja päivä ympyröity kalenterista, niin voi alkaa keskittymään siihen oleelliseen 😀

Pidän loppuviikosta parin viikon loman ja suuntaan reissuun. Ihan älytöntä miettiä että palatessa helmikuun alussa on aikalailla enää pari kuukautta töitä jäljellä! Aika menee jotenkin ihan supernopsaa eteenpäin.

Joku jo kyseli, että onko meillä Maui Bebeä enää ollenkaan kun kuvia on vaan toisesta koirasta 😀 Tottakai on! Mauista on vaan aivan supervaikeaa saada kunnollisia kuvia kun se on kertakaikkisesti niin villi tapaus, että huiskaa menemään ihan koko ajan ja 99% kaikista valokuvayrityksistä tärähtävät pahasti. Ihme kyllä sain viikonloppuna siitäkin tärähtämättömän kuvan!

Useimmiten mulla vierähtää viikonlopusta aina ensimmäinen päivä ainakin puoliksi siivoamiseen ja kaikenmaailman järjestelyyn, pyykinpesuun yms. En oikein tiedä onko se normaalia vai kertyykö meille vain jotenkin enemmän sotkua kun muille? Usein tuntuu oikeasti ettei hommat ikinä lopu, aina löytyisi jotain puunattavaa ja järjesteltävä kotoa, muttei aika kertakaikkiaan vaan riitä! En ennen ymmärtänyt miten kotona saa päivän kulumaan kirjaimellisesti siihen kodin hoitamiseen, mutta kyllähän se oikeasti onnistuu. Tai ainakin parina päivänä viikossa, en osaa sanoa riittäisikö meilläkään ihan kunnolla puuhasteltavaa jokaiselle viikonpäivälle 😀 Jollain sairaalla tavalla olen alkanut jopa nauttia kotitöiden tekemisestä! Ihanaa kun saa jotain aikaiseksi.
Helmikuun tavoite olisi kartoittaa vähän kirppistavaroita ja samalla järjestää vähän tilaa vaatekaappiin (joka on tällä hetkellä aivan pommin jäljiltä) ja muutenkin ehkä järjestellä täällä meillä järjestystä vähän tilatehokkaammaksi. Roinaa (kuten kasoittain vinyylilevyjä) lojuu ympäriinsä, joille pitäisi kipeästi keksiä jotain järkevämpiä säilytyspaikkoja. Kai se olisi taas joku Ikea-keikka edessä.
Semmoisia hömpötyksiä tähän aamuun! Eikai näissä ollut päätä tai häntää, mutta tulipa kirjoitettua ;D

8 vastausta artikkeliin “Hömpötyksiä”

  1. No mutta mikä keittiö! Apua, just päätin, että pidän meidän valkoiset kaapinovet keittiössä, mutta taidankin harkita uudelleen 🙂 Ehkä maalaankin ne mattamustalla, näyttää tosi kivalle!

    1. Tuo oli itseasiassa täysin miehen keksintö, itse olisin halunnut juurikin myös valkoiset. Mutta mustaa ei ehkä tule niin usein vastaan 😉

  2. Moikka! En ole aiemmin onnitellut raskaudestasi (mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, heh) eli paljon onnea teille! <3. Olin kyllä todella innoissani kun näin ultraäänikuvasi instagramissa uutena vuotena, ihana uutinen. 🙂 Olen seurannut blogiasi jo vuodesta 2011 ja innolla jatkossakin seuraan ison elämänmuutoksen myötä. Mukava lukea raskausaiheisia ja toki lapsen syntymisen jälkeen liittyviä postauksia, vaikkei meillä ihan sama elämäntilanne olekaan. Tsemppiä raskauteen ja kaikkea hyvää! 🙂

  3. Ihana keittiö teillä. Onko valkoinen lautalattia vaikea pitää keittiössä puhtaana? Meillä on makuuhuoneessa sellainen ja haluaisin keittiöönkin mutta mahtaakohan pysyä puhtaana? Niin ja onnea raskaudesta!

    1. No itseasiassa ei ole kovin vaikea! Tietty lika näkyy herkemmin, muttei olla miksikään ongelmaksi kyllä koettu! 🙂 Harvemmin loppupeleissä tippuu lattialle mitään. ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.