Tummaa punaa

Tänä syksynä olen jotenkin heittäytynyt aivan villiksi huulipunien kanssa. En nimittäin olisi vielä aikaisemmin voinut kuvitellakaan laittavani tummaa punaa huuliin. Vielä pari vuotta taaksepäin kun oli muutenkin jotenkin älyttömän tarkka huulipunasävyjen kanssa ylinpäänsä, saati että olisi ikinä saanut aikaiseksi kokeilla mitään yhtään ”erikoisempaa” 😀
Syksyn mittaan sain Lumenelta testiin muutamia uutuussävyjä huulipunista ja sen myötä olen innostunut varsinkin tuommoisesta tummasta burgundinpunaisesta. Nuo True Passion Lip Colorit ovat muutenkin olleet itselleni oikein iloinen yllätys. Nuo punat levittyvät hyvin jo yhdellä sipauksella ja ainakin itse tykkään näissä siitä kuinka kevyeltä puna tuntuu huulissa, vaikka väriäkin on kivasti. Jotenkin nämä ovat tosi ”helppoja” huulipunia kun väri ei tahmaa ja tuolla puikolla on vielä helppo värittää ihan rajojen sisään.

Yksi lemppareista on juuri tuo sävy 2. Varjojen tanssi 

Tulipa sattumalta laitettua vielä samansävyinen paita tuohon kylkeen 😀
Hullua kyllä, mutta nykyään on melkein orpo olo jossei ole huulipunaa matkassa mukana, oli se sitten tuommoinen muka ”erikoisempi” tai joku tavallinen nudepuna. Ehkäpä sitä ennen meikkaili juurikin enemmän silmiä ja nyt kun on jäänyt vähemmälle rajaukset ja luomivärit, niin ovat tulleet tilalle nämä punat. Vähän vaihtelua!
Huulipuna saatu Lumenelta.

3 vastausta artikkeliin “Tummaa punaa”

  1. Mä oon ihan hulluna tohon 2-sävyyn!!! Käytän nykyään päivittäin! 🙂

    t. Kissis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.