Lomalle lompsis!

Lähden tänään reissuun, joten voipi olla että blogi ei seuraavan puolentoista viikon aikana päivity ihan joka päivä. En nimittäin ajatellut ottaa mukaan ollenkaan läppäriä, joten pärjättävä on puhelimella ja iPadillä! Oon päässyt niin hyvään draiviin blogin kanssa viimeisten kuukausien aikana, pelottaa ihan että reissun aikana tulee joku kirjoitusblokki. Täytyy yrittää näpertää jotain puhelinpostauksia, vaikkei mitään kummoisia kilometripostauksia kylläkään jaksa sillä naputella 😀
Kirjoittelinkin aikaisemmin kamalasta väsymyksestä joka on iskenyt nyt parin viikon aikana. En oikein tiedä johtuuko väsymys siitä alhaisesta hemoglobiinista, pienestä orastavasta nuhasta joka on vellonut jo jonkin aikaa vai jostain hormonaalisesta jutusta nyt viikkojen edetessä. Olo on jatkuvasti todella väsynyt! Eipä ole ollut tässä välissä sen aivan alun megaväsymyksen jälkeen mitään vastaavanlaisia ongelmia.

Vuosilomia kun lilluu ihan kiva määrä vielä tälle vuodelle, eikä kaikkia ehdi käyttää, niin otin jo tänään lomapäivän kun kertakaikkiaan väsyttää niin kovasti, eikä sekään nyt mikään syy jäädä kotiin sairauslomalle 😀 Ihan kiva saada vähän kevyempi startti itse lomaankin ja ehkäpä tämäkin ongelma helpottaa sitten siellä.

 Sain luettua loppuun tuon Keplerin pari viikkoa sitten ja loppukin oli mun mielestä aika jännä! Nyt vaan odottelemaan milloin seuraava Kepler tulee suomennettuna 😉

En voisi muuten kuvitella, että sanoisin syöneeni ehkä yhden parhaimmista ruoista ikinä Cheesecake Factoryssä, mutta totta se on! Viime Kalifornian reissulla kokeilin ihan umpimähkään shimp scampia with angel hair pasta ja oikeasti NIIIIN HYVÄÄÄÄ!! Sen jälkeen ollaan yritetty kotona tehdä vastaavanlaista ja pari kertaa päästy melko lähelle. Nyt en malta odottaa ensi viikkoa, että pääsee Cheesecake Factoryyn. Kamala pettymys jos se annos ei jostain syystä enää olekaan hyvä 😀

Noi banaanipannarit on kyllä nykyään ihan lemppareita! Kun tunkee päälle hedelmiä, marjoja ja esimerkiksi jugurttia niin ei edes muista että syö jotain ”terveyslettuja” 😀
Sain Tommilta tällä viikolla pieneksi kutistuneen collegepaidan ja nyt voi muuten sanoa, ettei ainakaan kiristä mistään 😀

Semmoista instapläjäystä lähiviikoilta!

Mutta jossei blogi päivity ensi viikolla yhtä tiheään kun normaalisti, voi reaaliaikaisempia kuulumisia kurkkia tietty instagramin puolelta (@iines) jonne varmasti päivittyy vähän enemmän kuvia ja kuulumisia 🙂

13 vastausta artikkeliin “Lomalle lompsis!”

 1. Nauti lomasta ja yritä ladata akkuja 🙂

  On ollut tosi mukava lukea sun postauksia nyt lähes päivittäin, sillä oot ollut vuosia mun lempibloggaaja! Toivottavasti et kuitenkaan ota stressiä siitä, että postausten tahti loman ajaksi hiljentyy. Lomalla voi ottaa rennosti 🙂

 2. Olis kiva lukea sun vinkkejä lentojen varaamiseen ja löytämiseen, hyvien yöpymispaikkojen metsästämiseen, matkasäästön kartuttamiseen ja muutenkin kaikkea omatoimimatkailuun & matkustamiseen liittyvää vinkkiä.

 3. Oi, ihanaa, lähdettekö nyt sinne Jenkkilään? Kaliforniaako? Cheesecake Factory on munkin lemppari, erityisesti niiden Cobb Salad…

 4. Kannattaakin nyt matkustaa. Varmaan viimeinen reissu vähään aikaan. Sähän oot semmonen reissunainen. Tuntuuko pahalta kun ei enää pääsekään tosta vaan lähtemään?

  1. Joo nyt ei sitten hetkeen pääsekään lomalle tai ennen loppukesää ainakaan 🙂 Ei kyllä missään nimessä aiota vaavin olla esteenä matkailulle, päinvastoin. Toki ehkä vähän rajoittaa sitä millaisiin paikkoihin voi lähteä. Itse olen reissannut koko elämäni ihan 3kuukautisesta eteenpäin, joten en näe että se olisi mikään ongelma omankaan lapsen kohdalla 🙂

 5. Hei mukavaa lomaa ja onnea vauvasta!! 🙂 oon lukenut sun blogia jo muutaman vuoden, mut mulla on se tyyli blogien kanssa että muistan kattoa ne kerran kuukaudessa tai kahdessa ja lukea kerralla kaikki uudet jutut, siksi oon näin myöhässä onnittelujen kanssa!! 😀

  Mä muistan sun blogista jonkun matkapostauksen, missä oli pienen pojan kuva ja olit kirjottanu et jos joskus saat lapsen toivot että siitä tulee samannäköinen 😀 ja nyt teille sitte tulee pieni surffaripoika, voi että 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.