Pastasalaatti kreikkalaiseen tyyliin

Meillä lojui viikonloppuna toisen ruoan jäljiltä jääkaapissa kauramakarooneja ja yritin keksiä niille jotain käyttöä roskiin heittämisen sijaan kunnes mieleen juolahti pastasalaatti kreikkalaiseen tyyliin. Ja oli muuten mukavaa vaihtelua ja ruokaisa vastine tavallisille salaateille, ajattelin vinkkailla teille myös tästä ”kreikkalaisesta pastasalaatista” 😉

Tähän tarvitset:

– Jotain pastaa, esimerkiksi rusetti, penne, yms..
– Kirsikka/miniluumutomaatteja (noin rasiallinen)
– Kurkkua (noin puolikas)
– 1 paprika, keltainen tai punainen
– Fetajuustoa
– Oliiveja (noin puoli purkkia)
– Sipulia (mielellään punasipuli, meillä ei ollut joten laitoin tavallisen)

Maustamiseen oliiviöljyä ja suolaa, muita mausteita kuten mustapippuria oman maun mukaan!

Tähän ei varmasti mitään erityisempää ohjetta tarvitse. Kaikki palasiksi ja sekaisin, sitten sekaan vain suola ja oliiviöljy. Kylkeenhän voi kehittää oman maun mukaan vaikka paistettua kanaa tai broileria!
Namiii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.