Cali + Hawaii

Hellurei ja terveiset Havaijilta! Reissun ensimmäiset päivät tuli vietettyä Los Angelesissä, josta tuli sitten voimien keräilyn jälkeen jatkettua viikoksi tänne Waikiki beachille. Vielä on ollut vähän totuttelemista tämän 12h aikaeron kanssa, mutta eiköhän se tästä viimeistään sitten kun on kotiinlähdön aika 😀 Nytkin olen maannut hereillä 04:30 saakka, joka toki sekin on parempi kun eilinen 2:30!

Tämä on itseasiassa viides matkani Havaijilla ja pakko taas todeta, että täällä kyllä kelpaa lomailla! Ranta, aurinko, rentoutunut ilmapiiri ja hyvät shoppailumahdollisuudet ovat ainakin itselleni tärkeitä juttuja ja täältä löytyy kaikki. Yksinkertaisesti jotenkin helppo paikka lomailla jos unohdetaan nuo monsterilennot.
Ekat yöt majailtiin Santa Monicassa ja tuli aikaeroväsyneenä liikuttua aikalailla vain Santa Monican lähiympäristössä ja hyvin kului aika niinkin! Onhan rannassa, Santa Monica pierissä ja siinä valtavassa shoppailukadussa koluttavaa jo itsessään. Kiva yhdistää kaksi lempparikohdetta vaikka tällä kertaa nuo muutamat päivät Calissa saa riittää, liian kylmä mulle nimittäin! 😀
Puhelimella bloggaus ei tosiaan ole mitään suurinta herkkua, joten mitään eeposta ei nyt kykene naputtelemaan. Instasta kuitenkin voi seurailla enemmän reaaliajassa @iines 🙂 Alla jotain Cali-kuvitusta!

4 vastausta artikkeliin “Cali + Hawaii”

  1. Oon käynyt Honolulussa kauan sitten ja kyllähän Havaijilla pitäis vielä lähteä käymään. 🙂 Muakin hirvittää tulevat yli 20 h lennot Filippiineille ens kuussa, mutta eiköhän se määränpää palkitse (mennessä, haha). 😀

    t. Kissis

  2. Oi ja voi, tässähän taas nousee ihan matkakuume… 🙂
    Hei, muistaakseni olet joskus käynyt Barcelonassa? Suunnittelen reissua sinne, joten tärppejä kaivattaisiin! 🙂

    1. Kyllä vaan! En muista Barcasta enää niin tarkkaan, mutta melkolailla perus turre-kohteet tuli kierrettyä kuten se La Rambla ja Park de Guille (vai mikä se nyt olikaan :D) ja mitäs muuta. Yleisesti kyllä tosi kiva kohde kun voi yhdistää kaupunki- ja rantaloman 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.