Havaijin kuulumiset

Huomenta! Tai oikeastaan Havaijin huomenta, Suomessahan on jo ilta. Loma alkaa olla aikalailla puolitiessään ja täällä päässä suurin osa shoppailuistakin hoidettu pois alta. Nyt voi sitten keskittyä siihen olennaiseen eli makoiluun ja hyvään ruokaan, täällä on nimittäin tullut syötyä jos mimmoisia herkkuja 😀

Kuten tuolta kuvista alla tulee ilmi niin kävin ostamassa ne Uggitkin ja tietysti kahdessa koossa, pienelle ja isolle. Tajusin muutenkin ostaneeni jo edelliset short-UGGit täältä ja myöskin lasten puolelta liikettä jossa säästää jo jonkun verran kun ottaa sen koon 35 lasten puolelta! Olisi niin himotus ostaa vielä toiset UGGit matkaan, mutta eiköhän kolmet UGGit saa riittää 😀
Mulle on iskenyt pieni matkaflunssa, mutta onneksi ei ole ainakaan vielä kuumetta noussut. Huomenna olisi tarkoitus käppäillä Diamond Headille jossei olo pahene. Sitä Cheesecake factoryn shrimp scampiakin on tullut syötyä jo kahdesti!
Nyt aamupalalle, kivat illat sinne 🙂

6 vastausta artikkeliin “Havaijin kuulumiset”

  1. Ihanan näköstä! Hei, kun niin monesti jenkeissä olet reissannu, voisitko tehdä jonkun postauksen millä budjetilla matkaan kannattaa lähteä? Mun ja poikaystävän olis tarkotus lähteä Nykiin tän vuoden puolella, mutta koska en siellä päin ole ollu on hankala miettiä sopivaa lomakassaa 🙂

    1. Voin yrittää kyhäillä semmoista! Toisaalta tosi hankala arvioida, koska esimerkiksi itselläni riippuu todella paljon siitä mitä meinaa ostella! 😀

  2. Varo sitä Zika-virusta. Eli pysy poissa hyttysten lähettyviltä ? Mukavaa lomaa ja ihanaa odotusta ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.