I’m back!

Eilen on kotiuduttu viimeinkin Suomen kamaralle ja pienoinen jetlag kolkuttelee lennoista ja 10h aikaerosta, vaikka eilen illalla kuinka ei nukuttanut ja aamulla ennen kuutta oli jo aivan pirteä olo. Tulihan se uni vielä muutamaksi tunniksi ja tuntuu että olisi sittenkin voinut nukkua vaikka koko loppupäivän. Nyt kuitenkin sinniteltävä pari päivää, niin eiköhän pian helpota! Tärkeä vaan ettei sen koommin mieti sitä, että mitä kellonaikaa se elimistö kulloinkin elää. Eihän sillä enää täällä mitään väliä ole 😀
Tällä kertaa tuli reissailtua ystävän kanssa ja miehet saivat jäädä kotiin koira- ja kotivahdeiksi odottamaan omia kevään matkojaan. Mua jännitti lähtö vähän ennakkoon lähinnä sen suhteen kuinka rankoilta pitkät lennot nyt tuntuvat, mutta ne menivät oikein sutjakkaasti. On jopa tuntunut, että monesti aikaisemmin on ollut tätäkin rankempaa lentää. Lentämisen itsessäänhän ei pitäisi raskaana olla mitenkään riskaabelia muuten kuin kohonneen veritulppariskin vuoksi, itse käytin tosin lentosukkia kaikilla lennoilla, myös lennoilla jaloittelu, jumppailu ja runsas juominen ovat ihan ehdottomia juttuja. Samat sävelet oli myös syksyn Balin reissulla. 
Waikikin auringonlasku ja yllättäen Balenciaga-haahuilua 😀

 Waikikin auringonnousu oli kyllä myös kaunis 🙂

Itse en olisi tässä vaiheessa raskautta lähtenyt enää mihinkään kovin alkeellisiin oloihin, siinä Indonesiassa oli jo kerrakseen tähän kertaan. Yhdysvallat ovat kuitenkin siitä turvallinen kohde, että terveydenhuolto todellakin pelaa, ei ole pelkoa mistään kielimuureista jos nyt sairaalaan olisi joutunut ja riski mihinkään erikoisiin infektioihin on todella pieni. Toki silti on hyvä aina olla varovainen. Nyt kun luki uutisia esimerkiksi siitä zikaviruksesta, saa olla onnellinen ettei ollut varannut esimerkiksi mitään Karibian risteilyä! Yhdysvallathan eivät tuon riskialueeseen kuulu. Jenkeissä ollaan muutenkin kaiken kanssa niin neuroottisia, oli ihana kerrankin huomata ruokien sisällysluetteloita katsellessa, ettei se yleensä ainakaan jää epäselväksi että onko jokin maitotuote pastöroitu. Ennen ei ole tullut noihin ihan kamalasti kiinnitettyä huomiota.

Loman ehkä ainut miinuspuoli taitaa olla järkky flunssa, joka on kestänyt jo varmasti yli viikon !! Tuntuu että räkää vaan pukkaa, vaikkei olo onneksi ole kuumeinen ollut. Silti jatkuvasti puolikuntoinen olo, eikä tämä jetlag nyt ainakaan paranna tilannetta! Ärsyttää tuhlata tänäänkin kotona lomapäivä täällä nenäliinojen seassa, mutta lääkäriinkään ei jaksaisi lähteä silmät ristissä hortoilemaan.
Diamond Headistä on kyllä kivat maisemat! Tällä kertaa lenkkeiltiin Waikikilta kävellen Diamond Headin huipulle, aikamoinen spurtti 😀 Tuo CK:n toppikin tuli vihdoin ostettua ja voi että kun tämä (nytkin siis päällä haha) on mukava!

Nyt voisi pikkuhiljaa keskittyä täälläkin muihin juttuihin heti kun saa viimeisetkin lomatomut ja jetlagin rippeet karistettua. Ihanaa muuten ettei palellut tippaakaan tulla kotiin! Paluu niihin yli -20c pakkasiin olisi ehkä ollut liian dramaattista, mutta tämä käy oikein hyvin. Kommentteihin alan vastailemaan ihan näillä näppäimillä, puhelimella ja pädillä se on niin tuskaista puuhaa, etten saanut matkalla aikaiseksi.

Postausta matkoista tai ylinpäänsä niiden suunnittelusta/varauksesta toivottiin vinkkien kera. Yritän pähkäillä millaisen postauksen saisin aiheesta kokoon ja mietinkin, voisiko joku kysymys ja vastaus-aiheinen tulla kysymykseen? Eli vaikkapa tähän postaukseen saisi kysellä mitä tahansa matkoihin liittyvää ja kokoaisin tuon postauksen sitten vaikkapa niiden pohjalta? 🙂

9 vastausta artikkeliin “I’m back!”

  1. Miten suunnittelet matkan budjettia? Ja miten säästät matkaa varten?

  2. Jotain tärppejä Barcelonan-matkaa varten tarvittaisiin! 🙂 Missä kannattaa käydä, missä syödä jne. 🙂

    1. En kyllä siihen Barcelonaan osaa oikein sanoa mitään, koska olin siellä jo 4v sitten :/ En muista mitään yksittäistä ravintolaa, mutta ihan perus turrekohteet tuli kierrettyä mm. Parc Guell, La Rambla yms.. 🙂 Googlesta löytyy varmasti kaikki oleellisimmat joita suositellaan, en itsekään tosin kaikissa käynyt.

  3. Mulla oli raskauden aikana koko ajan vähän nuhainen olo, johtuen limakalvojen turpoamisesta. Sitä ei ole kyllä yhtään ikävä 🙂

  4. Tsemppiä jetlagista ja flunssasta toipumiseen! JA ihanaa, että teidän reissu meni hyvin <3 Niin kovasti itsekin haluaisin lähteä reissaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.