Avokado-kiwi-smoothie

Avokado-smoothiesta kun tuli aikaisemmin innostuttua, niin tuli ennen reissua testattua myös uutta smoothiemakua. Tai siinä mielessä uutta, ettei kiiwiä ole tullut aikaisemmin tungettua smoothieen sen avokadon kylkeen, itsessään tosin on ihan mainio smoothieaines esimerkiksi mangon kanssa (lemppariyhdistelmä!!).

Avokado tuo kyllä smoothieen tosi kivasti pehmeyttä ja täyteläisyyttä, nykyään on pakko tunkea sitä mukaan blenderiin jos sattuu kaapista löytymään 🙂 Reissussa tuli pari kertaa myös ostettua avokadosmoothieta kun iski niin kamalat himot, tänään on pakko hamstrata kaupasta viikonlopuksi smoothietarvikkeet kaappiin!

Tähän smoothieen tuli:
Kiwiä (2)
Banaani
Maustamatonta jugua
1/2-1 avokado
Liraus maitoa
Kaurahiutaleita kuidun lähteeksi! Tai toki myös halutessaan vaikka pellavansiemeniä tai chiaa 🙂
Kaikki sekaisin blenderiin ja valmista!
Ihan superhyvää omasta mielestäni 🙂

6 vastausta artikkeliin “Avokado-kiwi-smoothie”

  1. Ihana resepti. 🙂 Mä olen talven aikana syönyt aivan järjettömän määrän avokadoja- olen aivan koukussa! :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.