Lauantain koomailut

Lupaan, että tämä on ehdottomasti viimeinen instapläjäys reissukuvista, alkaa kuvatkin nimittäin loppua kesken. Odotellen sitä, että jaksaa siirtää kuvia kamerasta koneelle 😀 En tiedä johtuuko aikaerosta vai mistä, mutta olen nyt kotiinpaluun jälkeen herännyt joka aamuyö valvomaan pariksi tunniksi. Menen normaaliin aikaan nukkumaan ja herään 6-7h jälkeen sänkyyn kukkumaan. Sitten nukahdan kuuden maissa uudelleen ja herään 10-11 aikaan aivan mielettömän väsyneenä vaikka on nukkunut jo melkein 10h. Jossei kattoisi kelloa tai laittaisi herätystä, niin nukkuisin varmasti jonnekkin iltapäivään saakka! Nyt kyllä ymmärtää hyvin niitä aamu-unisia, tuo kooma on jotain niin kamalaa, huomaa kyllä että on joku eri univaihe menossa tuohon aikaan kun yleensä. 

Viimeistään huomenna olisi tarkoitus tehdä paluu kuntosalillekin jos alkaisi tämä räkätautikin pikkuhiljaa olla voiton puolella yskää lukuunottamatta. Ihan oikeasti kyllä tekisi mieli mennä ihan suosiolla takaisin nukkumaan, jotenkin niin kertakaikkisen nuutunut olo eikä kahvikaan auttanut asiaa! En muista kyllä milloin olisi viimeksi koetellut aikaeroväsy näin pitkään, mutta onhan se toki aina pahempi kun tulee lännestä päin..

 Auringonlaskukuvan photocredit Ronja Rajala

Seuraavaksi Hawaii 2017?? 😀

Pallomahan ensimmäinen selfiestick-selfie ikinä! 😀
Käytiin vikana aamuna Waikikillä aamupalalla Eggs n’ thingsissä, jossa söin nuo ihan superihanat pannukakut! Pannarit on kyllä nykyään ihan mun elämän suola! Lisäsin kai aiemmin kuvaa siitä pannukakkukuivasekoituksesta jonka ostin kotiin. Ehkä pakko viikonloppuna testailla, että ovatko mistään kotoisin! 

Vaikka instagramin puolella olikin vaikka minkälaista herkkukuvaa, niin itseasiassa matkalla tuli herkuteltua melko vähän! Ihan muutamia tuommoisia överijuttuja ja loppu sitten aikalailla ihan normaalia ruokaa. Hamstrasin eilen kaupasta niitä smoothieaineksiakin, eli voisi kohta yrittää jos saisi edes vaikka kaurapuuron tai smoothien avulla vähän potkua tähän aamuun.. Ehkäpä huomenna sitten jo parempi! 😉
Kivaa viikonloppua teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.