Lumenen heleyttäviä uutuuksia

Sain vuoden alussa testiin muutamia Lumenen uutuuksia kasvojenhoidon saralta ja olenkin ehtinyt tuotteita jo jonkun aikaa testailemaan. Pakko sanoa, että olen tykästynyt hurjasti näihin kaikkiin! Nyt kun kovimmat paukkupakkaset ovat ainakin toistaiseksi hellittäneet, niin on tullut siveltyä välillä kasvoille muutakin kun sitä perinteistä kookosöljyä ja perusvoidetta. Nämä Bright now-tuotteet tulevat kauppoihin myyntiin aivan näillä näppäimillä, elleivät peräti juuri ole ilmestyneet 🙂

Bright Now Vitamin C-tuotesarjan uutuuksia ovat Hyaluronic essence-seerumi, Sleeping cream-yövoide ja 360 eye treatment.

Hyaluronic essence-seerumi on heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste, joka auttaa silottamaan juonteita ja ryppyjä, sekä ehkäisemään uusien muodostumista. Yhdistelmä c-vitamiinia, suomalaista lakkaa ja kahden erilaisen hyraulonihapon yhdistelmä saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä sekä kimmoisammalta. Hyraulonitiiviste myös auttaa pitämään ihon kosteustasapainoa yllä ja madaltaa jo syntyneitä ryppyjä.

Itse olen tottunut käyttämään todella öljyisiä seerumeita ja tämän kanssa oli alkuun totuttelemista kun tuntui ettei ole seerumia levittänytkään kun se oli jo imeytynyt ihoon. Mitenkään kuivaksi tämä ei voiteen kanssa ihoa todellakaan jätä, öljyyn verrattuna vain kovin erilaiseksi! Vinkkinä varsinkin niille, jotka eivät missään nimessä halua öljypohjaista tai ihoa vähääkään rasvaisen tuntuiseksi jättävää seerumia. Tämä voi olla teille nimittäin oiva tuote.

Sleeping cream-yövoide heleyttää ja ravitsee ihoa yön aikana. Voiteen huraulonihappo kosteuttaa ihoa ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä (itselläni niitä nimittäin ainakin löytyy aina talvisin!!), sekä suojaa kaikilta ikääntymisen merkeiltä.

Itse olen huomannut, että jostain syystä iho todellakin on jotenkin paljon kauniimpi aamulla tämän jälkeen! En ole ennen tätä hetkeen käyttänyt varsinaisia yövoiteita muutenkaan vaan lähinnä lätkinyt kookosöljyä jonkun perusvoiteen alle, mutta tämän kanssa iho todellakin näyttää aamulla levänneeltä ja jollain tapaa jopa kiinteämmältä. Myöskään tämä ei ole koostumukseltaan turhan rasvainen ja ravitsee juuri sopivan kivasti ilman että iho jäisi millään tapaa möhmöiseksi. Suosittelen, tosi kiva ylläri suhteellisen edulliseksi tuotteeksi nimittäin!

360 Eye treatmentia levitetään silmänympäryksille ja myös yläluomelle puhdistuksen jälkeen. Silmänympärysvoide auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia, sekä kirkastaa silmänympärysihoa vähentäen samalla ikääntymisen merkkejä. Olen itse käyttänyt tätä yhdessä tuon yövoiteen kanssa ja myöskin päivävoiteen kanssa. Tämä on suunniteltu käytettäväksi koko silmänympäryksen alueelle, myös yläluomelle.
Näihin kaikkiin kolmeen tuotteeseen pätee tosiaan sama piirre, mikään näistä ei nimittäin yksin tai yhdessä käytettynä jätä ihoa millään tapaa rasvaiseksi tai öljyisen tuntuiseksi. Kaikki imeytyvät ihoon todella nopeasti, eivätkä missään nimessä tahmaa vaikka iho silti tuntuu ravitulta. Jos on hakusessa lompakkoystävälliset uudet ihonhoitotuotteet, jotka eivät tahmaa niin voin lämpimästi suositella näitä!! 🙂 Toimivat lisäksi yhdessä käytettynä ihan supertehokkaasti!

Onko joku jo testaillut jotain näistä tai kenties kaikkia? 🙂
Tuotteet saatu Lumenelta.

8 vastausta artikkeliin “Lumenen heleyttäviä uutuuksia”

  1. Tiedätkö onko näitä jo myynnissä? Tuo yövoide kiinnostaisi:)

    1. Käsittääkseni pitäisi ainakin suurimmassa osassa kauppoja olla jo! Katsoin viikonloppuna, että ainakin Lumenen sivuilta löytyi jo, eli luulisi olevan myynnissä 🙂 Suosittelen!

  2. Oon tykännyt ihan älyttömästi tuosta tiivisteestä, kirjoitin siitä juuri blogiinikin 🙂 LivBoxista tuli mukana tuo yövoide, mutta sitä en ole vielä kerennyt testailemaan. Tekisi kyllä mieli kotiuttaa tuo sy-voidekin, kun oon tästä koko kolmikosta kuullut niin paljon kehuja 😀

    1. Testaa ihmeessä pian myös yövoidetta ja toki myös sy-voidetta jos mieli tekee! 😉 Oon kyllä itsekin ihan hämmästynyt kuinka tehokkaasti nuo tuntuu toimivan!

  3. Olen käyttänyt noin viikon tuota Hyaluronitiivistettä (essence) ja hyväksi havainnut. Selvästi tekee ihon sileämmän tuntoiseksi ja kimmoisammaksi. Tuntuu myös, että meikkivoide sulautuu jotenkin luonnollisemman näköiseksi ihoon, kun on laittanut kosteusvoiteen alle aamulla hieman tätä. Hyvä aine on.

    1. Niin tekee! Ihan kumma juttu oikeasti että ero on selkeä, myös tuon yövoiteen kanssa! Mun mielestä jossain noista paketeista luki ihan jostain patentistakin, en tiedä oliko tuon hyrauloniyhdisteen suhteen. Mutta huippuja ovat jokatapauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.