YR:n ystävänpäivä: Valinnainen tuote tilaajalahjaksi!

Ystävänpäivä lähestyy ja Yves Rocherilla on lähtenyt taas käyntiin se perinteinen ”valinnainen tuote tilaajalahjaksi”-kamppis, josta ajattelin teille myös vinkkailla 🙂

Koodi VAL16 aktivoi siis kassalla ostoskoriin ensimmäiseksi klikatun tuotteen tilaajalahjaksi, tarjous koskee kaikkia paitsi kuvan alalaidassa erikseen mainittuja tuotteita. Tilaus tulee tehdä 14.2 mennessä, jotta saa tarjouksen hyödynnettyä. Käytännössä siis puoli-ilmaista shoppailua! 😉
Nyt siis hyvä mahdollisuus ostaa esimerkiksi itseruskettavia sekä kasvoille, että kropalle jolloin saa toisen kaupan päälle taikka tilata hellimistuotteita vartalolle esimerkiksi kuorinnan, suihkusaippuoiden,  öljyjen taikka vartalovoiteiden muodossa. Yvesin kynsilakat ovat myös esimerkiksi itseruskettavien lisäksi ihan huippulaatua. Suihkusaippuoista on myöskin 99% ajasta käytössä joku Yvesin ihana saippua, esimerkiksi Les Plaisirs Nature-sarjan kuorivat suihkugeelit ovat aivan täydellisiä!!
Yvesille pääset shoppailemaan esimerkiksi tästä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

var uri = ’https://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22076054)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.