Shellac-lakkaus kynsissä ja varpaissa

Tämä postaus tulee erittäin jälkijunassa, mutta jotenkin en kaikessa syksyn tiimellyksessä yhtään hoksannut esitellä Shellac-kestolakkausta, jonka otin Balilla! Olen oikeasti maailman laiskin kynsien lakkaaja tai fiksaaja ylinpäänsä. Nykyään ainoa kynsienhoitorutiini on oikeastaan leikkaus muutaman viikon välein kynsisaksilla siinä vaiheessa kun alkavat olla liian pitkät ja hankalat. Tähän mennessä olen testannut geelilakkausta kahdesti, ensimmäisen kerran viime kesänä kaverin laittamana. Voin sanoa, että kynsilaiskan ihmisen todellinen pelastus. Ihan mieletön plussa nimittäin, että kynnet säilyvät siistinä ja fiksaamatta jopa kolme viikkoa. Ihana muutenkin töllötellä kynsiä, jotka näyttävät vastalakatuilta enemmänkin kuin sen pari päivää 😉
Itse maksoin Balilla tuosta lakkauksesta tosiaan jonkun vajaat 15 euroa ja suosittelen kokeilemaan varsinkin, jos on reissaamassa vaikkapa Aasiaan päin. Noita geelilakkauspuljuja on nimittäin ainakin Balilla ihan jokaisessa kadunkulmassa ja useimmissa paikoissa vaikka millä mitalla ihania sävyjä. Itse olen aikaisemmin pitänyt jostain syystä esimerkiksi varpaiden geelausta maailman turhimpana juttuna, mutta mitäs! Otin nimittäin seuraavana päivänä saman lakkauksen myös varpaankynsiin ja lakkaus oli melkolailla kunnossa itseasiassa vielä pari viikkoa sitten, yli 2kk lakkauksen jälkeen 😀 Täytyykin miettiä tuota varpaidenkin geelausta taas ensi kesäksi. Alkukesästä kun laittaa geelit, niin ei tarvitse paljoa varpaiden lakkausta miettiä sen koommin koko kesän aikana.

Väriksi valkkasin Balilla tosiaan tuon valkoisen, joka on ihanan freessi ja sopii muutenkin rusketuksen kanssa ihanasti yhteen 🙂 Pitäisi taas piakkoin tehdä näille kynsille jotain ja geelilakkauksen väristä olen pähkäillyt mm. mustaa tai nudea, nehän nyt menee aina. Toki tuo valkoinenkin oli todella kiva. Jotenkin kaikki korallisiin ja pinkkeihin sävyihin on iskenyt niin paha kyllästyminen, ettei niitä värejä jaksa juuri nyt edes kynsissä. 
Ainakin itselläni nuo lakat ovat aina lähteneet tosi näppärästi pois lähinnä kuorimalla ja repimällä, eikä ole tarvinnut edes kynsilakanpoistoainetta ottaa avuksi. Tietty tuo repiminen saattaa pahasti irroittaa kynnen pinnasta kynnen omia öljyjä, mutta omat kynteni eivät ole sen koommin kärsineet, vähän sama kun repisi tavallisia lakkoja pois, isompina paloina vain!

Varsinaisia geelikynsiä en varmaan enää ottaisi vaikka välillä niihinkin iskee himotus. Se huoltokierre jotenkin ahdistaa, näissähän ei semmoista varsinaisesti ole kun kyseessä on vain kestolakkaus, eikä omaa kynttä alla edes tarvitse sen koommin viilata kuten geelikynsissä. Itselleni siis riittää ainakin toistaiseksi ainakin pelkkä lakkaus, saa nähdä iskeekö se geelikynsihimotus taas jossain välissä. Heh.

Ketään muita geelilakkauksen kannattajia?
Ps. Ulkona paistaa aurinko!!! 🙂
Pps. Muistakaa, että Yves Rocherin ystävänpäivän kamppis on voimassa vielä tänään ja huomenna. Eli vielä tänään ja huomenna saat ostoskoriin ensimmäisenä klikatun tuotteen tilauslahjaksi. Yvesille pääset tästä!

var uri = ’https://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(22076054)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.