Zalandon lemppareita

Selailin aamulla Zalandon kevään uutuuksia ja keräilin kollaaseihin kivoimpia löytöjä. Mulla on ollut kokoajan kamala himo päällä uusien vaatteiden ostamisen suhteen, mutta siinä nyt ei kertakaikkiaan ole mitään järkeä tällä hetkellä kun ei kuitenkaan hetkeen mahtuisi niihin. Onneksi saa kuitenkin nettihaahuilla ja toisaalta, eihän kenkiin ja laukkuihin ole mitään kokorajoituksia ;D Ehkä eri juttu sitten kun alkaa pukkaamaan niitä maksimekkoja nettikauppoihin!
Kävin reissussa päällistelemässä Rebecca Minkoffin laukkuja vaikka kuinka monessa liikkeessä, olinhan saanut jo siitä yhdestä laukusta aikamoisen päähänpinttymän 😉 Kun toissavuonna ostin ensimmäisen Minkoffin 5-zipin, ei merkiltä vielä löytynyt ihan kamalasti valikoimaa malleista, mutta nykyään niitä on ihan valtavasti!! Ja oikeasti ihan superkivoja. Näitä katsellessa ihan valinnanvaikeus iskee. Harmi ettei kaikkia kivoja malleja saa Suomesta verkkokaupoista. Myös Zalandolle oli tullut uutuuksiin uusia malleja Minkoffin laukusta ja keräilin kivoja kollaasiin. Esimerkiksi tuota Regania hapsuilla mallailin reissussa, mutta Nordstromilla esimerkiksi oli vähän huonosti värivaihtoehtoja, joten päädyin sitten siihen toiseen malliin (vaikka puntaroin jo että olisin ostanut kaksi ;D).

1. Micro Moto Satchel-pikkulaukku Rebecca Minkoff täältä 2. Mini MAC-hapsulaukku Rebecca Minkoff täältä 3. Mini MAC-hapsulaukku oranssina Rebecca Minkoff täältä 4. Konjakin sävyinen Regan-laukku Rebecca Minkoff täältä 5. Moto-laukku (isompi kun 1.) Rebecca Minkoff täältä 6. Musta Regan hapsuilla Rebecca Minkoff täältä
Kaarituettomat alustopit ovat olleet koko syksyn ja talven ihan korvaamaton juttu varsinkin vapaapäivinä. Niin mukavia päällä !! Nyt reissusta ostin tosiaan viimeinkin tuon Calvin Kleinin puuvillatopin mustana ja se on kyllä ollut aivan ehdoton lemppari. Tulihan senkin kanssa jahkailtua noin vuosi. Nyt mietinkin että pistäisin tilaukseen topin myös toisessa värissä, niin hyvä ostos se oli! Ja kylkeen myös nuo saman setin pikkarit. Suosittelen todella lämpimästi tuota toppia jos etsii mukavaa alustoppia! Tyylikäskin vielä 😉 Näiden jälkeen ei oikein halua enää muuta laittaakaan päälle haha! Tällä varmaan mennään sitten loppukevät.
 1. Calvin Kleinin puuvillatopit eri väreissä täältä 2. Calvin Kleinin puuvillapikkarit eri väreissä täältä 3. Dieselin puuvillainen alustoppi alessa täällä 4. Women’s Secret puuvillainen alustoppi alessa täällä

Esimerkiksi tuo oranssi CK:n toppi näytti olevan tarjouksessa.

Tuolla edullisella merkillä Even& odd on muuten mun mielestä ihan
superkivoja vaatteita ja asusteita. Ja vielä nimenomaan hyvään hintaan!
Nytkin löytyi tosi monia kivoja t-paitoja 12,95e hinnalla. Myös tuo
Topshopin ripsi-tpaita on ihan supersöpö ja tekisi mieli pistää
tilaukseen!! 🙂

1. Even & odd täältä 2. Even & odd täältä 3. Even & odd täältä 4. Toppi Roxy täältä 5. Unicorn-tpaita Even & odd täältä 6. Ihana ripsi-teeppari Topshop täältä 7. T-paita S.Oliver täältä 8. Harmaa peruspaita Gap täältä

Sitten ihania kevään uutuuksia!

1. Ihanat korkosandaalit Topshop täältä 2. Korolliset sandaalit River Island täältä 3. Korolliset sandaalit New Look täältä 4. Pussukkalaukku New Look täältä 5. Laukku aitoa nahkaa Zign täältä 6. Ihanat espadrillot Kenneth Cole NY täältä 7. Ballerinat nilkkaremmeillä Aldo täältä 8. Bucket bag Even&odd täältä
Itse tahtoisin näistä jokaisen! Varsinkin tuo 5. houkuttelisi arkilaukkuna, aitoa nahkaa ja hintaa alle satasen, ei paha! 🙂
 

1. Collegepaita Even & odd täältä 2. Collegepaita Pepe Jeans täältä 3. Neulepaita Topshop täältä 4. Hapsunilkkurit Topshop täältä 5. Tennarit Even&odd täältä 6. Vaalea neulepaita Object täältä 7. Neuletakki eds by Esprit täältä 8. Nilkkurit Kiomi täältä
Zalandolle pääset kurkkimaan koko valikoimaa tästä 🙂

Ja nyt lenkille hauvojen kanssa!
 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.