Nudepuna x 3

Useimmiten nykyään tulee arkisin sipaistua huuliin nudepunaa koska a) se nyt vain sopii oikeastaan aina ja kaiken kanssa (varsinkin rusketuksen ;)) b) ne on helppo levittää vaikka ilman peiliä kiireessä c) nudepunat nyt ovat vaan kivoja! Lähiaikoina onkin tullut hommattua jopa kolmin kappalein nudepunia sitä parhainta etsiessä ja tullut nyt tehtyä vähän vertailua näiden muutaman kesken 🙂
Nämä eniten käytössä olleet punat ovat H&M Beauty Cream Lip Colour sävy 600 Peach Fuzz, MAC:in cremesheen sävyssä Pure Zen, jonka olenkin jo aikaisemmin esitellyt blogissa ja YSL:n Rouge Pur Couture sävy 70 Le Nu. Itse tykkään huulipunissa ehkä eniten juuri ”kermaisista” creme-punista ja nuo MAC:in ja H&M:n punat ovat ehkä juuri eniten semmoisia!

Olen oikeasti yrittänyt valita nämä sävyt mahdollisimman erilaiset, mutta aika samanlaisilta kuitenkin näyttävät, en ymmärrä miksi 😀

Näistä kolmesta paras on ollut ehdottomasti tuo MAC:in puna, joka on
koostumukseltaan ehkä kestävin ja täyteläisin. Esimerkiksi YSL:stä ei
sinänsä ole mitään huonoa sanottavaa, mutta koostumus on todella ohut ja
ehkä huulirasvamainen esimerkiksi MAC:iin verrattuna. Tuntuu että punaa
saa olla kokoajan lisäämässä! Puna on ”satiininen”, joka todellakin kyllä pitää paikkansa ja varmasti oiva puna semmoiselle kuka etsii juurikin todella ohutta punaa. Maksoin tästä muistaakseni vajaat 30 euroa ja seuraavan kerran kun pistän huulipunaan yli 20euroa, kävelen aivan suosiolla MAC:in pisteelle.
Todellinen yllättäjä on tuo H&M:n puna. H&M:llehän tuli joskus viime vuoden puolella tuo uusi valikoima kauneustuotteita ja itse olin kuullut näistä pelkkää hyvää. En ole itse testannut tuotteista muita kun tätä punaa ja pakko sanoa, että on kyllä n. 10 euron hinnallaan jokaisen sentin arvoinen! Oikea löytö tuommoiseksi edulliseksi punaksi ja näissä oli sävyjäkin vaikka millä mitalla ihania! Pitää ehkä käydä kevääksi katsomassa jos H&M:ltä löytyisi kesäksi esimerkiksi joku kiva korallinen puna 😉

Älkää välittäkö päivän mittaan varisseista ripsiväreistä kun on tullut nojattua otsaa työpöytään puolihorroksessa 😀
Tässä siis huulissa MAC:in punaa, joka näistä kolmesta ehdottomasti se lempparein!
Pakko kyllä sanoa, että parhaimmat huulipunat on tullut vastaan juurikin MAC:iltä. Hyvänä kakkosena ehdottomasti sitten taas Lumene. Ne eivät kyllä ikinä tuota pettymystä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.