Karvapallo ja nuhajuttuja

Mua on vaivannut edelleen se Havaijilla alkanut flunssa ja voimat olleet jotenkin ihan tiessään. Varmasti täyty ensi viikolla raahautua lääkärille rohtojen toivossa jossei pikkuhiljaa ala itsestään paranemaan! Inhottavaa niistää viikkokaupalla, poskiontelontulehdushan siellä varmasti lymyää. Silti ei haluaisi ”turhaan” syödä mitään antibiootteja jos saa pöpön voitettua ilmankin.. En oikein keksi tältä viikolta muuta kerrottavaa kun väsymyksen ja päänsäryn, mutta yritetään!

Musta tuntuu että kaikki mahdolliset oireet ja vaivat tuntuu raskaana kymmenenkertaisesti rankempana. Tai että joku pieni flunssakin vetää heti kaikki voimat ihan veks. Koko viikon on muutenkin tullut syötyä vaikka mitä herkkuja, niistäkin jo pieni morkkis kun ei ole jaksanut lenkille tai salille oikein raahautua, mutta melko pieni ongelma sinänsä 😀 Meillä on nykyään tai oikeastaan viimeinkin telkkari myös makkarissa, joten sängyssä on tullut senkin vuoksi köllöteltyä yhä enemmän sitä töllöttäessä. Tänään sikäli pirteämpi päivä että ulkona näyttäisi kerrankin paistavan aurinkokin!

Viime viikonloppuna pesin ja föönasin Bixun ja siitä tuli siis kertakaikkiaan kunnon karvapallo! Siis oikeasti pallo, kun turkkikin alkaa olla jo melko pitkä. Bixu on ollut aina aivan mahdoton tyttö nuolemaan (ja siis tarkoitan sitä aivan tosissani !!!) ja voisi nuolla meitä siis tuntikaupalla jossei kukaan olisi estelemässä. Muhun se ei ihan kamalasti kajoa nuolemisen suhteen, koska tietää etten siitä niin välitä, mutta ”pelätään” jo mitä tapahtuu kun vauva tulee. Bixuhan pitäisi vauvaa varmasti kunnon pienenä herkkupalana tai suolakivenä jota täytyy hoivata, en ole ikinä tavannut koiraa niin suurella hoivavietillä kun meidän B <3 Siitä tulee varmasti ihana pieni vauvavahti !

En kestä tätä nappisilmä-kuvaa!!

Ajattelin muuten vinkkailla teille tänäkin vuonna, että vuoden 2016 Cityshoppari on tullut taas tilattavaksi. Itselläni oli tuo kortti viime vuonna blogin kautta saatuna ja sain sen avulla hyödynnettyä tosi monta hyvää tarjousta ja ehdottomasti rahaa kotiinpäin suhteutettuna siihen mitä tuo kortti kustantaa (toimituskulujen kanssa 29e). Itse hyödynsin mm. kerta-alennuksia vaateliikkeisiin ja muualle. Tänäkin vuonna tuolta eduista löytyy kerta-alennuksia esimerkiksi -20% alennus vapaa-valintaisesta tuotteestanormaalihintaisesta Bik Bokista, -40% kerta-alennus vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta Glitterissä, -25% kerta-alennus vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta Cubuksesta, sekä samanlaiset -20% H&M:lle, HOK-Elannon Emotioneihin ja DinSkolle.

Noita siis itse hyödynsin, mutta ovat toki vain ihan murto-osa noista eduista mitä tuolla on, mutta varsinkin juuri shoppailijalle hyödyllinen! Yhteensähän tuolla vihkosessa on 1000 etua ympäri Suomea vuodelle 2016. Lisäksi kaikille nopeimmille Cityshopparin nyt tilaaville ja tilanneille lähetetään kaupanpäälle vielä 2 hengen Tallinnan risteily!

Jos risteily (ja tietysti kortin edut ;)) kiinnostaa, niin se jaetaan nopeimmille mukaan allaolevan linkin kautta tilanneille (ohjautuu siis kamppissivulle, joka tarjoaa tuon risteilyn kaupan päälle tilatessa. Sitä ei tarjota mukaan kun ainoastaan kamppis-sivujen kautta tilanneille!):

Nopeimmille Cityshopparin tilaajille päiväristeily kaupan päälle
Nyt saatavilla Cityshoppari vuodelle 2016.
Toimi heti! Nopeimmille Viking XPRS päiväristeily 2 hengelle kaupan päälle.
 Kivaa viikonloppua!!

Postaus toteutettu osittain yhteistyössä Cityshopparin kanssa ja sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Karvapallo ja nuhajuttuja”

  1. Ihana koissu!

    Kaikkea hyvää myös sinulle ja tulevalle vauvalle! Olet onnekas, sillä paljon on ihmisiä (kuten minä syöpäsairaana, ks. blogini), jotka olisivat halunneet lapsia, mutta nyt vaan ei käynyt niin.

    Kaikkea onnea ja hyvää sinulle, seurailen blogiasi tiiviisti!

  2. Voi että. Kun miettii miten asiat voisivat olla, niin saa totisesti olla onnellinen <3 :'( miljoonasti voimia sinulle ja ihanaa kevättä!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.