Maanantain koomailut ja banaanipannarit hawaii-style

Helmikuu lähenee jo loppuaan ja huomenna onkin jo maaliskuu! Aika menee kyllä supernopeasti, vastahan oli joulu ja kerroin täälläkin babynewsit, tosin siitäkin on jo pari kuukautta. Siinä välissä on ehtinyt reissaillakin ja ties mitä. Tästä kun vielä hurahtaa pari kuukautta eteenpäin niin alkaa olla jo h-hetket käsillä 😀 
Mulla on viikon sisällä alkanut hiipiä muiden pikkuvaivojen lisäksi kuvioihin aivan järkyttävä väsymys, joka siis vain pahenee tuosta mitä aikaisemmin ehdin valitella. Melkeinpä tulee mieleen ne alkuaikojen syysväsymykset viime vuodelta. Ei huhheijaa kun oikeastaan kaikki energia menee hereilläpysymiseen ja siihen että jaksaa olla töissä suht. skarppina tai muuten vaan liikkua paikasta toiseen, kuten vessaan. Sekin usein tuntuu niin suurelta uurastukselta, vähän kun olisi jonnekin vaellukselle lähdössä.

Ihan lyhyessä ajassa on jotenkin alkanut liikkuminen tuntua yhä raskaammalta, eipä tarvitse vissiin ihmetellä mihin se kaikki energia menee kun tuntuu että painaisi ainakin 100kg! 😀 Ei toivoakaan että jaksaisi laahustaa ylämäkiä tai muutenkaan eteenpäin ihan entiseen vauhtiin tai hengästymättä. Hohhoi! Onneksi tämä nyt ei ole kovin pysyvää 😉

Paistoin pari viikkoa taaksepäin tuon valmiin pannukakku-mixin, jonka ostin Havaijilta. En muuten ollut aikaisemmin tehnyt pannareita tuommoisesta valmiista sekoituksesta ja tuohan on siis aivan megahelppo! Ei tarvinnut lisätä kun vesi. Ainakin joissain kaupoissahan myydään Amerikka-hyllyllä jotain valmiita pannukakkusekoituksia, tosin melkoisen suolaiseen hintaan (joskus katsoin hinnaksi 7-8 euroa pussille).. Nyt kuitenkin harmittaa etten ostanut lisää noita Havaiji-pannarimixejä!

Noista tuli kyllä aivan ihania ja tungin samaan tyyliin pannareihin ananasta ja banaania paistovaiheessa kuten useimmiten reissuissa syön. (Ja toki true-jenkkityyliin vähän voita päälle) Nami! Nuo pannarit tosin maistuivat jo itsestään vähän banaanille ja macadamiapähkinälle. Harmi ettei Havaiji-pannareita saa tietääkseni mistään Suomesta ostettua. Olisi nimittäin tosi kiva lisä vaikka kotibrunssille 🙂

Vastailen kommentteihin nyt alkuviikon aikana kun herään taas tästä koomasta viimeistään keskiviikkona. Nyt on aivan pakko mennä sänkyyn 😀

3 vastausta artikkeliin “Maanantain koomailut ja banaanipannarit hawaii-style”

  1. Tämä menee ohi aiheen, mutta ajattelin että sinulta joa joltain olisi hyvä kysyä! Sillä olen mieheni kanssa varaamassa häämatkaa.. tällä hetkellä eniten kiinnostaisi suunnata kohti amerikkaa.. kumpikaan meistä ei ole siellä käynyt. Mitä seikkoja pitäisi huomioida ja kuinka paljon maahtaiai maksaa kahdenviikon lomamatka? Ja mistä kannattaa varata lennot ja hotelli?
    Kiitos paljon etukäteen!

    1. Hmmm ihan mahdoton kyllä sanoa tarkemmin kun en tiedä mihin päin Amerikkaa olette suunnitelleet reissua? 🙂 Lennot ovat tosi eri hintaisia riippuen mihin päin menee. Ja toki että millaisessa/minkä tasoisessa majoituksessa (ja missä toki) haluatte yöpyä, eli ihan mahdoton mennä sanomaan hintoja kyllä valitettavasti. Itse tosin lähtisin ihan vaikka Momondosta katsomaan lentoja ja majoituksia vaikkapa Hotels.comista tai Booking.comista, ne nyt on kaikkein helpoimmat ja saa vähän sitä hintahaitaria. Ja tosiaan mikäli oli siis ihan omatoimimatka suunnitelmissa? 🙂

    2. Ajatuksena on ollut meksiko tai florida 🙂 ja ilmeisesti tarkoitus olisi varata omatoimimatka, sillä ne ovat vissiin aika paljon edullisempia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.