Lempparini Lumenen lakkauutuuksista

Hehkutinkin pari viikkoa sitten instagramin puolella Lumenen uutuuslakkoja ja omia lemppareitani niiden joukosta. Lumenen kynsilakkavalikoima tosiaan uudistuu ja uusien Gel effect-sävyjen lisäksi myös kynsilakkapullot ovat kokeneet muodonmuutoksen. Itse ainakin tykkään tuosta uudesta pullosta hurjasti vanhaan verrattuna. Jotenkin ne ovat astuneet tähän päivään 🙂

Nuo Gel effect-lakat lupaavat salonkilaatuisen kestävyyden vähän kuin geelilakkauksen tapaan, itse olen tykästynyt näissä erityisesti myös hyvään pigmenttiin ja kauniisen jälkeen. Tuolla siveltimellä en nimittäin itse ole ainakaan onnistunut saamaan mitään suttua aikaan kynsissä ja yleensä kahdella kerroksella saa optimaalisen värin.

Näistä uutuussävyistä tykästyin itse eniten näihin viiteen. Tuota samansävyistä roosaa 16. Kukkaketo (tai haalea pinkkikö tuo nyt on? :D) hehkutin eri nimisenä jo viime keväänä ja ihanahan tuo sävy edelleen on. Tajusin myös etten ole oikeastaan ikinä lakannut kynsiäni lilaksi tai turkoosiksi, joten ehkäpä on aika heittäytyä hulluttelemaan senkin suhteen. Myöskään kirkkaanpunainen ei kovin usein eksy kynsiini vaikka tuosta klassisesta sävystä kovasti pidänkin. Eniten on ehkä tullut parin viime vuoden aikana suosittua juurikin pinkkejä, beigejä tai erilaisia nuden sävyjä ja tuo mudan sävyyn taittava ensimmäisen pullon sävy 1. Niittyvilla miellyttää ainakin omaa silmääni kovasti.

Intouduin toissa viikonloppuna pitkästä aikaa lakkailemaan kynsiä ja sainkin kahdella lakalla ihan superihanat kynnet. Enää puuttui vain kesä ja rusketus 😉

 Pohjalle siis kaksi kerrosta tuota turkoosia sävyä 6. Laineilla.

Ja päälle hilelakkaa 13. Hetken lumo. Yritin lakata tuon hilelakan liukuvasti että tuonne tyven tuntumaan tuli enemmän hilettä ja lipui sitten kärkeä kohti pois.

 Ihan superkivat kevätkynnet kyllä! Pitkästä aikaa muutenkin intouduin mihinkään hilelakkaan 🙂

Seuraavaksi täytyykin testailla sitä lilaa lakkaa!! 🙂
Lakat saatu Lumenelta.

2 vastausta artikkeliin “Lempparini Lumenen lakkauutuuksista”

  1. Lakat on ihania ja värit todella kivoja! Jättävät todella kauniin kiiltävän pinnan mutta multa yhdestä kynnestä lähti jo parin päivän päästä väri… Muutoin tosi tyytyväinen olen itsekkin näihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.