Tavallisia viikonloppujuttuja, niistä on kiva vapaapäivä tehty!

Rakastan viikonloppuja! En sillä että niissä usein olisi tosiaankaan mitään ihmeellistä tai erikoista, vaan juuri siksi että saa ilman stressiä tehdä täysin tavallisia juttuja. Olen aina miettinyt kuinka muut ihmiset viettävät viikonloppuaamuja/päiviä. Olen jollain tapaa aina haaveillut semmoisista päivistä kun köllöttelee sängyssä pitkään tai jopa iltapäivään asti, mutta ei semmoinen vaan onnistu! Jotenkin malttamattomana on sängystä päästävä aina melkein heti heräämisen jälkeen ylös keittämään kahvia ja aamupuuhille, toki nyt myös ihan koirien ulosviennin suhteen jos nyt sattuu olemaan oma ”aamuvuoroni”.

Omat
viikonloppuni lähtevät useimmiten käyntiin sillä, että heräilen siinä
vaiheessa kun ei enää armottomasti väsytä ja usein köllöttelen hetken
vielä sängyssä koirat viekussa esimerkiksi puhelinta selaten. Kaikkein
parhaimpia ovat tietty vapaat aamut kun on ollut toisen aamuvuoro
koirien ulkoiluttamisen suhteen ja saa viilettää yökkärissä vielä
pitkään 😀

Sitten keittämään kahvit ja kotitekoisen latten litkimistä
ilman mitään kiirettä. Saan aamuisin vierähtämään tietokoneella yleensä
ainakin pari tuntia, useimmiten puuhailen samalla blogijuttuja kun juon
kahvia, keitän puuroa sun muita aamujuttuja.

Viikonloppuihin kuuluu yleensä myös joko kuntosali tai pitkä lenkki,
joka on aina hoidettava pois ennen iltapäivää. Muutoin ei kertakaikkiaan
vaan enää saa lähdetyksi ja onhan se ihanaa tulla lenkiltä tai salilta
kotiin vaikkapa kahden maissa ja todeta, että kaikki päivän
velvollisuudet on hoidettu. Siitä syystä onkin esimerkiksi
viikonloppusiivouksen tekeminen vaikka jo perjantaina aina hyvä idea 😉
 

Eilinen meni aikalailla tämmöisissä perinteisissä merkeissä. Eipä siis mitään kovin ihmeellistä tai fiiniä. Aamukahvit, aamudatailut ja aamupuurot. Puuron jälkeen salille ja salin jälkeen aurinkoiselle kävelylenkille koirien kanssa Kumpulaan. Ainakin näistä ihan tavallisista jutuista on oma paras viikonloppuni tehty!

Täytyy mammaloman alkaessa kokeilla eri variaatioita ”löllöaamuista”, kuten sitä pitkään sängyssä lököttelyä tai aamudatailun väliin jättämistä. Mikä radikaali veto olisikaan vetää suoraan herättyä aamupala napaan ja lähteä vaikka lenkille! 😀

Miltä teidän viikonlopun rutiinit näyttävät? Kuulostaako samalle kun omani vai teettekö jotain täysin eri tavalla? 

Ps. Sain tälle päivälle jakoon alennuskoodin Ellokselle, mikäli jotakuta kiinnostaa. Alekoodi 10 euron alennukseen on 335440 vähintään 40 euron tilauksista ja voimassa vielä tänään 13.3. Ellokselle tästä!

 Ehdot alla:

10 EUR alennusta* kun tilaat vähintään 40 EUR!

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta, vähintään 40 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus on voimassa 13.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saaetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä. 

Koodi 335439 taas antaa -20% alennuksen tennareista ja on voimassa 20.3 saakka. Tennarikamppiksen sivut löytyvät Ellokselta täältä!
Ehdot:
20% alennusta* tennareista – koskee myös tuotemerkkejä!

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tennareita. Alennus on voimassa 20.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Tarjousnumero: 335439

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

4 vastausta artikkeliin “Tavallisia viikonloppujuttuja, niistä on kiva vapaapäivä tehty!”

  1. Viikonloppuisin herään viimeistään ennen klo 10:tä. Hammaspesun jälkeen laitan kahvin porisemaan ja syön aamupalan tv:tä katsellessa. Joskus harvoin laitan myös pesukoneen päälle, mutta senkin pyrin yleensä tekemään arkena.

    Jos viikonloppuna on hyvä sää, käyn pienellä lenkillä. Joka toinen viikonloppu lähden iltapäivästä ajelemaan poikaystäväni luo, joka toinen viikonloppu hän tulee tänne. Syömme iltapalaa ja katselemma jotain leffaa. 🙂

  2. Hei, osaatko sanoa kuinka paljon edullisemmin jenkeistä voi ostaa Rebecca Minkoffia kuin Suomesta? Haaveilen yhdestä Minkoffin laukusta ja nyt olisi Booztilla ihan käypä alennuskoodi laukkuihin, mutta parin kuukauden kuluttua on myös reissua Californiaan tiedossa… 😉

    1. Nyt ei saa kamalasti halvemmalla kun euron kurssi dollaria vasten on niin huono!! :/ Katsoin tosi paljon niitä laukkuja taannoin Jenkeissä ja kyllähän niissä vähän säästää, mutta kun verot tulee vielä päälle niin sanoisinko että n. 30e ehkäpä? Tosin ne isommat Minkoffit on suhteessa paljon edullisempia siellä ja about 300dollarilla saa semmoisen isomman (Suomessa mun mielestä reippaasti enemmän, tosin monissa paikoissa ei ole niitä isompia) kun ne pienemmät on jotain 200d paikkeilla. Eli ei tosiaan ihan kamalaa säästöä nyt 🙁

      Mutta katsoppa täältä http://www.rebeccaminkoff.com/ , tuolla on dollarihinnat, tosin ilman veroja 🙂 Anta vähän osviittaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.