Lauantai 19

Moikka! Ihan alkuun ajattelin mainita, että kommentteihin vastaaminen on
viime viikolta vähän jäänyt, mutta pyrin vastailemaan
rästikommentteihin vaikkapa nyt viikonlopun aikana. Taaskaan ei ole actioniä puuttunut tästä viikosta ja pikkuhiljaa alkaa jo odottelemaan parin viikon päästä koittavaa mammalomaa!

Toissapäivänä piipahdin Kättärillä ultrassa vauvan kasvukontrollissa ja toissa yönä  taas sitten heräsin toinen silmä ja luomi täysin punaisena, rähmivänä ja turvonneena. Oli siinä ihmettelemistä kun jo silmän sarveiskalvokin oli  turvonnut jonkun allergisen reaktion seurauksena ja näky peilistä aivan järkyttävä. Nyt jo sentään parempi ja silmäkin jo auki. Huhheijaa!

Tuntuu että jokaiseen päivään on riittänyt jonkinlaista draamaa 😀 Rautatablettejakin on syöty nyt reilu viikko ilman sen kummempaa tulosta, joten pakko kai vaan todeta että tämä väsymys on tullut jäädäkseen. Samoin järkyt iskiaskivut, joiden myötä kävely ja istuminenkin alkavat jo olla ajoittain tuskallisia. Ihan kamalaa valittaa tänne, mutta nyt on alkanut tulemaan kyllä joka tuutista näitä kaikenmaailman vaivoja.

Liikunta on tähän saakka auttanut noihin alaselän ja pakaran kipuihin, mutta nyt alkaa jotenkin tuntua että kävely ja kaikenmaailman hääräily vaan pahentaa. Toisaalta enää alle 2kk laskettuun aikaan ja saa olla iloinen että on tähän saakka selvinnyt näinkin vähillä vaivoilla. Joku saattaa kärsiä koko raskauden ajan erilaisista kivuista, pahoinvoinnista ja ties mistä, joten kestettäköön se että vaivoja alkaa eskaloitumaan vasta nyt kun se on luonnollistakin, että vaivat lisääntyvät.

Jotain instapläjäystä viime viikkojen varrelta..

Löysin muuten maanantaina työmatkalla seitsemältä aamulla ulkoa yksinäisen narsissin! Kyseessä oli ilmeisesti Kauniisti kotimaiselta tosi ihana kamppis, jonka idea oli jättää noita yksinäisiä narsisseja ympäri Helsinkiä ihmisten löydettäväksi. Jossen itse olisi laahustellut pingviinivauhtia aamulla, niin olisi itseltäni jäänyt tuo bongattua. Kyllä pienistä jutuista tuleekin hyvä mieli 🙂

Tällä viikolla vietettiin työpaikalla myös baby showereita ja sain vaippakakun 😀 Pakko myöntää etten vielä vuosi sitten edes tiennyt mikä se on…
Ensi viikko onkin sitten taas vähän lyhyempi Pääsiäisen vuoksi ja pakko yrittää pinnistää vielä nämä pari viikkoa vaikka kuinka tekisi tuskaa! Eiköhän sitä ehdi jo pelkästään mammaloman alussa ihan kiitettävän monta viikkoa löllötellä kotona. Ottaen huomioon, etten ole ollut moneen vuoteen kotona edes viikkoa ”lomalla” kun lomat tulee aina vietettyä jossain muualla. Eli ihan mielenkiintoinen kokemus jo itsessään tuo kotona lomailu ennen vauvan tuloa!

Onko teillä esimerkiksi raskausjuttujen tai minkä tahansa muun aiheen suhteen jotain postaustoiveita? Voisin toteuttaa niitä viimeistään sitten loman alkaessa 🙂

5 vastausta artikkeliin “Lauantai 19”

  1. Parisuhde postaus ja päivitetty kotipostaus kiinnostais. 🙂 aina on ihana kuulla kaikkea rakkaushömppää ja kotijuttuja!

  2. Hei kokeile nestemäistä rautaa! Anoppi kiikutti mulle joskus Salus Floradix -nimisen pullon ja se auttoi! Sisältää vitamiineja myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.