Uusi Minkoff ja alevinkki!

En ole kai hoksannutkaan vielä esitellä Havaijin reissulta mukaan tarttunutta uutta Minkoffin laukkua kun ihan ohimennen jossain instakuvassa. Tämä uusi laukku onkin ollut ihan jokapäiväisessä käytössä sen jälkeen kun palasin kotiin reissusta! Niin paras ostos kerrassaan. Olin ilmeisesti jotenkin niin koomassa laukkuostoksilla, että tajusin vasta jälkeenpäin mikä juuri tässä mallissa niin kovasti miellyttikään. Tämähän on nimittäin aivan ilmiselvä ”kopio” Balenciagan Mini Papierista, jota juuri tammikuussa hiplailinkin Luxbagin alessa! Sehän selittääkin 😉
Olisin kovasti halunnut ostaa reissusta myös toisen Minkoffin isommassa koossa, mutta se ja pari muutakin ostosta jäi tekemättä huonon valuuttakurssin vuoksi. Tällä hetkellä kun euro ja dollari ovat olleet aikalailla samoissa, ei Jenkeissäkään ihan kamalasti säästä noiden shoppailuiden kanssa. Siksi en lähtenytkään ostamaan mitään turhuuksia sen tähden ”kun halvalla kerran saa”. Ainut asia jossa olisi ihan tosissaan säästänyt oli kyllä UGGsit 😀 Tämä koko juttu tuli eilen mieleen kun eräs lukija kyseli juurikin Minkoffin hinnoista juuri nyt Jenkeissä ja että tuleeko säästöä vai kannattaako ennemmin ostaa täältä. Sanoisinko, että varsinkin jonkun alekoodin sattuessa kohdalle ovat hinnat tällä hetkellä hyvin samoissa. Varsinkin kun Jenkeissä isketään hintalapun päälle vielä verot.

Ennenkö ostin ensimmäisen mustan 5-zip-
Minkoffini, en ollut ihan varma kuinka kovalle käytölle noin pieni laukku pääsisi arjessa. Lopulta se oli käytössä arkilaukkuna lähestulkoon vuoden ajan, mitään turhaa kun ei saa sinne hamstrattua, mutta oleelliset jutut kuten pieni lompakko, puhelimen laturi, avaimet, puhelin, meikkejä ja siro kalenteri mahtuvat kätevästi matkaan. 
Näissä mini-Minkoffeissa on aivan täydellinen koko arkilaukuksi niille jotka kantavat mukana paljon pikkukrääsää, muttei silti isoja tavaroita. Itse kanniskelin ennen matkassa jättilaukussa isompaa lompakkoa, pientä meikkipussia, vesipulloa yms yms kunnes tajusin että mitä isompi laukku, sitä enemmän sitä turhaa krääsääkin loppupeleissä kertyy matkaan. Sanoisinko, että näissä on tilavuus kutakuinkin juuri sopiva! Lisäksi tässä ja 5-zipissä voi kätsysti mukailla noita hihnoja ja käyttää joko pitkänä tai pelkkänä käsilaukkuna ilman pitkää hihnaa. 5-zipissä taas voi ”taittaa” pitkän ketjuhihnan olkahihnaksi. Itse käytän tätä usein juuri ihan noista kahvoista käsilaukkuna, mutta pitkä hihna on silti aina matkassa mukana.

Tätä samaa mallia en ole onnistunut löytämään mistään nettikaupasta Suomessa, en tajua miksei tätä myydä missään?? Myöskään mallia en muista, mutta muistuttaa todella paljon MAB Tote Miniä, jossa on myös nuo vetoketjut sivuilla ja joka oli malli jonka alunperin viime syksynä bongasin Stockalta. Sen olisin varmaan hankkinutkin, jossen olisi bongannut tätä ylläolevaa! 🙂

Itseasiassa huomasin eilen aivan sattumalta, että tämä MAB Tote Mini on mustana nyt Boozt.comissa alennuksessa 50 euroa. Lisäksi alennuskoodi EGGstra antaa kassalla tilauksista (mukaanlukien uutuudet ja aletuotteet merkeiltä Filippa K, Ganni, Baum und Pferdgarten, Vans, Billi Bi, Småfolk, Noa Noa Miniature ja Angulus ) vielä päälle kerta-alennuksen 20e! Esimerkiksi nyt vaikkapa näistä Minkoffin laukuista tai jostain muista merkkituotteista. 
Vaikkapa tämän laukun hinnasta lähtee kokonaisuudessaan pois noiden alejen jälkeen yli 70euroa, joten ihan superhyvä diili. Laukku löytyy täältä ja muut Minkoffit täältä. Useimmiten esimerkiksi UGGsit eivät ole alessa, mutta testasin että tämä koodi koskee myös UGG Australia-tuotteita (löytyvät täältä), tekisi nimittäin mieli tilata vihdoin ne aamutohvelit 😀 Alennus koskee vähintään 118 euron tilauksia ja on voimassa 22.3 saakka. Booztille tästä! 
Kivaa sunnuntaita!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.