Maaliskuun LivBoxailua

Saatatte muistaa kun olen joskus aikaisemmin kirjoitellut LivBoxista eli kuukausittain kotiin tilattavasta kauneuspläjäyksestä? Sain blogin kautta lahjaksi muutaman kuukauden LivBox-tilauksen ja mikä voisikaan olla mukavampi piristys kevääseen kun joka kuukausi ilmestyvä ylläripaketti täynnä kauneusammattilaisten valitsemia vaihtelevia tuotteita?

Boxin ideahan on juurikin tuoda piristystä vaihtelevan sisällön kanssa, auttaa löytämään uusia lempparituotteita kosmetiikan saralta ja ehkäpä vielä juuri semmoisia joita ei muuten tulisi testattua tai ostettua. Itselleni on ainakin melkein kuin joulu aina kun saa tuon boxin koluttavaksi! 🙂

Maaliskuun LivBoxin sisältö oli tämmöinen! Tämän kuun paketin tuotteet oli itseasiassa bloggaajien valitsemia lempparituotteita ja ainakin itselleni olivat nämä kaikki tuotteet uusia tuttavuuksia. 

Boxista löytyi maaliskuun osalta..

Lumenen Longwear Blur meikkipuuteri. Meikkipuuterin blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Meikkipuuteri on hyvä valinta varsinkin mattaisen tuloksen ystäville. Sopii käytettäväksi yksinään tai yhdessä Longwear Blur-meikkivoiteen kanssa.

Vichy Idealia Skin Sleep-yövoide. Rakastan Vichyn ihonhoitotuotteita! Aikaisemmin olen käyttänyt muutamia Vichyn seerumeita, sekä päivä- ja yövoiteita ja nyt kävikin mielessä, että voisin nykyisten voiteiden loputtua käydä ostamassa esimerkiksi juuri tuota geelimäistä yövoidetta. On nimittäin aivan täydellisen kosteuttava voide, joka jättää ihon todella samettisen pehmeäksi. Tykkään!!
Dermosilin kulmaväripaletti. Dermosilhan on tunnettu esimerkiksi työpaikoilla kiertävistä tilauskatalogeistaan ja tuotteista perinteisemmin ovat suosittuja esimerkiksi erilaiset voiteet ja pesuaineet. En itse tiennytkään, että merkiltä löytyy nykyään myös värikosmetiikkaa ja täytyykin ottaa tuo kulmaväripaletti pian testiin. Viimeistään kun pääsee lomailemaan, pitkään aikaan en ole nimittäin jaksanut aamuisin edes kulmia fiksata! 😀

Eucerin Tinted CC-voide suojakertoimella 50. Kevyesti sävytetty cc-voide, joka tosiaan ajaa myös aurinkovoiteen viran korkealla viidenkympin suojakertoimella. Voide on öljytön ja lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ihonsävyä tasoittaen. Voisin sanoa, että tämä on näppärä esimerkiksi kesän lomamatkoille. Helteessä kun ei useinkaan jaksa meikkiä miettiä, mutta pieni ehostus on silti plussaa. Tämä jättää iholle todella kauniin hehkun ja hyvä löytö varsinkin jos etsii tehokasta aurinkosuojaa nimenomaan kasvoille joka ei jätä ihoa tahmeaksi tai tuki ihohuokosia.
Cutrin Professional Sensitive multispray. Monitoimisuihke antaa voimakkaan tuen ja on hajusteeton. Ihan suotta tätä ei voi monitoimisuihkeeksi sanoa, tuen lisäksi suihke nimittäin suojaa hiuksia lämmöltä, antaa volyymiä, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Suihke on erinomainen esimerkiksi rullakampausten pohjalle ja miksei muuten myös oman lempparini yölettien alle! Tykkään itse tästä suihkeesta hurjasti, antaa nimenomaan luonnollista volyymia ja kuohkeutta tukkaan ilman sitä tönkköä tai tahmaista tunnetta.

Jossei itse kuulu kosmetiikan himohamstraajiin (kuten esimerkiksi minä :D), niin LivBoxhan on aivan ihana vaikkapa lahjaksi! Boxin saa tilattua netistä LivBoxin sivuilta joko jatkuvana tai määräaikaisena, kuukaudessa sen hinta on 16,90euroa toimituksineen. Usein kun sisällön arvo on vielä huomattavasti tuota kuukausihintaa enemmän, jopa 2-3 kertainen! Boxi sisältää aina 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on näyte/matkakoossa. Viime vuoden asiakaskyselyn mukaan 96% tilaajista muuten suosittelee LivBoxia myös ystävilleen 😉
Ensi kuussa onkin boxissa luvassa mm. kevään uutuuksia, en malta odottaa!
LivBox saatu lahjana blogin kautta.

3 vastausta artikkeliin “Maaliskuun LivBoxailua”

  1. En tiedä haluatko kertoa, mutta onko sinulla mietittynä jo nimi pojalle ja mikä se mahdollisesti olisi? Entä jos lapsi olisikin ollut tyttö, niin mitä nimiä olit ajatellut?

  2. Onko sulla jo valmis nimi pojalle – tai listaa kivoista nimistä? Entä jos lapsi olisi ollut tyttö, mikä nimi sitten olisi? 🙂

    1. Nämä molemmat oli kai sinun jättämiä kommentteja? Kyllä löytyy jo listaa kivoista nimistä, vielä ei uskalla ihan lyödä lukkoon jossei pojalle sovikaan! 😀 Tytölle olin keksinyt jo useita ihan superhyviä, toisaalta vähän harmittaa kun en pääse käyttämään haha! Mutta en vielä halua paljastaa mitään nimiehdotuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.