Pääsiäisen kuulumiset

Hyvää lankalauantaita! Meillä ei vietetä Pääsiäistä kovin erikoisissa merkeissä kuten nyt ei oikeastaan muitakaan juhlapyhiä. Tosin eivät ne pyhätkään tunnu enää samoilta kun ”ennen vanhaan” kun tuntuu että kaupatkin ovat kokoajan auki. Eipä ainakaan tule sitä perus paniikkia että on hamstrattava ylisuuri määrä ruokaa varastoon ja oikeasti aina liikaa.
Kävin eilen salilla tekemässä tunnin kevyen jalkatreenin ja pikkuhiljaa alkaa tuntua että nämä salitreenit alkavat varmaan olla tässä. Parin viikon aikana on nimittäin huomannut hengästyvänsä paljon aikaisempaa nopeammin ja vaikka tekisi liikkeitä, kuten nyt vaikkapa hauista pelkällä semmoisella rautatangolla. Ennen kun lisäsin siihen 10kilolla painoja, nyt mennään ihan pelkällä tangon painolla. Pääasia kai että tekee edes jotain. Jalkatreeneissäkin tulee nykyään tehtyä puolet liikkeistä vain oman kehon painolla tai sitten todella kevyellä tangolla.

Nyt huomasin tosiaan, että syke nousi pelkässä todella hitaassa crosstrainer-treenissä tosi helposti sen yli 150. Outoa! Ennen kun sai oikeasti huitoa kunnolla menemään, että sai pulssin kunnolla yli tuon. Kai se veren määrä on sitten lisääntynyt lähiviikkoina todella paljon. Viimeistään viikon-parin päästä on kyllä luovuttava jo noistakin varsin lällytreeneistä ja keskityttävä pelkästään niihin kävelylenkkeihin. Pahin nyt varmasti olisi jäädä paikoilleen ja olla tekemättä mitään. 

 Lettuilua parin viikon takaa ;D

Nuo turvotuksetkin ovat kokoajan pahentuneet niin että välillä (lähinnä aamuisin) kävely tai siis yleinen tepastelu kotona (:D) oikeasti sattuu jalkoihin, samoin kämmenien yhteen puristaminen. Je ei muuten unohdeta niitä silmäpusseja aamuisin. Huhhuijaa nimittäin! Vaikka nuo aamut ovat yleensä pahimmat, niin onneksi reipas vedenjuonti ja yleinen puuhastelu auttavat muutamassa tunnissa edes jonkin verran.

Se aikaisemmin jonkin aikaa piinannut makeanhimo on muuten hellittänyt viime viikkoina ja nykyään jopa ällöttää taas normaaliin tapaan kaiken sokerisen ajattelu. Ainut asia jota oikeasti tekee mieli ovat omatekoiset mustikka-valkosuklaamuffinit! Niitä voisi syödä vaikka joka päivä! Olen laatinut pientä to-do-listaa mammalomalle ja pari juttua listalla on uusien ruokien ja leivonnaisten kokeilu, kerrankin kun on edes hetken oikeasti aikaa tehdä asioita. Täytyy alkaa keräilemään listaan kaikkea hyvää mitä täytyy testailla 😉 Pitää laatia tarkempaa loman to-do-listaa sitten myöhemmin!

Tänään kyllä tekisi mieli tehdä niitä muffinseja tai sitten edes noita lettuja, saa nähdä! Onko teillä hamstrattu paljon herkkuja pyhiksi? 😀
Ps. Nellyllä on pääsiäisenä koko valikoima -15%! Kamppis on voimassa vielä tänään ja huomenna (ja ja su) koodilla EASTER15. Nellylle pääset tästä! 

var uri = ’https://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(22198006)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);

 

Postaus sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Pääsiäisen kuulumiset”

  1. iloista pääsiäistä sullekkin! =) haluaisin kysyä, että onko teidän nykyinen asunto tarpeeksi iso, että onko vauvalle oma huone, vai joudutteko vaihtamaan isompaan asuntoon jossain vaiheessa?

    1. Kiitos samoin! Eihän tää tosiaan kolmio ole, joten jossain vaiheessa joutuu tietty vaihtamaan mutta kai tässä vielä ensi vuoden puolelle pötkii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.