Auringon hehkua ja karkkisävyjä Lumenelta

Olin aivan täpinöissäni muutama viikko sitten kun posti toi tullessaan ylläripaketin! Välillä kun ei tosiaan ole aavistustakaan mitä sieltä postin mukana tipahtaa. Tällä kertaa olin vielä extrainnoissani kun Lumene toimitti ihania kevätuutuuksia. Mikä nyt olisi ihanampaa kun kaikki kesäinen, hehkuva ja värikkäät huulikiillot?? 😉 En malta odottaa, että ehdin tekemään näistä jonkun kivan hehkuvan aurinkomeikin. Heti kun se aurinkokin sallisi tulla esiin hehe.

Tuo heleyttäjä nyt ei tarvitse varmasti mitään erityismainintoja, sitä kun on hehkutettu tässä blogissa jo varmaan viisi vuotta säännöllisin väliajoin. Edelleen kuitenkin harmittaa ettei sitä mattaa tummempaa versiota tuosta enää myydä. Ymmärrän toki ettei valtaosa suomalaisista varmasti ole yhtä fanaattisia rusketuksen kannattajia kun itse, mutta juuri siihen tarkoitukseen se kyllä oli täydellinen! Samoin se aivan ensimmäinen näistä heleyttäjistä, josta oli myös tuosta helmiäisversiosta se tummempi sävy. Voi niitä aikoja! Tämäkin tietty tosi hyvä tuomaan kivaa auringon hehkua kasvoille ja korostamaan rusketusta. Sopii yksinään tai sitten meikkivoiteen/päivävoiteen kanssa sekoitettuna. 
Tuo Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri tuo kasvoille heleyttäjän tyylistä hehkua, mutta puuteriversiona. Tätähän saa vain yhdessä sävyssä, joka sopii kaikille ihonsävyille. Jos iho on ennestään kovin ruskettunut, ei tällä varsinaisia varjostuksia saa kovinkaan helposti, mutta sopii hyvin tuomaan sitä helmiäisen hehkua kasvoille.

Huulille erityisen kiinnostava kesäuutuus on tuo Lip Oil-huuliöljy, joka kosteuttaa ja ravitsee huulia. Jättää tosi kivan kevyen kiillon huulille eikä tahmaa. Aivan täydellinen huulituote kevyeen kesämeikkiin ripsivärin ja aurinkopuuterin kanssa! Myös huulikiiltovalikoima on uudistunut ja koostumus näissä on pehmeän voidemainen. Sävyt ovat ainakin enemmän kun kivoja omaan makuuni. Näistä kaksi olen jo ehtinyt nappaamaan käsilaukkuun matkaan.

Huuliöljyjä on näissä kahdessa sävyssä. Aivan kun karkkeja! 😀

 Tässä kolme omaa lemppariani näistä huuliöljyistä/kiilloista. Sävyt ovat ylhäältä/oikealta lähtien 200 Kaste, 04 Säde ja 03 Kimmellys.

Nämä uutuudet ilmestyvät kauppoihin kevätkauden kynnyksellä huhtikuussa. 
 Tuotteet saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Auringon hehkua ja karkkisävyjä Lumenelta”

  1. Keväistä tiistaita! Olisin kysynyt että vieläkö tilaat iherbiltä tuotteita, voisitko tehdä juttua tai vinkata tässä, että mitä sieltä olitkaan tilaillut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.