Seinäprojektia kotiin!

Mulla on ollut eräs pieni ”sisustusprojekti” mielessä jo pitkään, mutta jostain syystä sen toteuttaminen on jäänyt kaiken muun keskellä aivan unholaan. Ikeaan pitäisi muutenkin taas raahautua ja samalla hakea kehyksiä tähän kyseiseen tauluprojektiin. Mielestäni täysin paljaat seinät tuovat jotenkin keskeneräisen vaikutelman asuntoon ja ihan pienilläkin seinäjutuilla saa jo ihmeen paljon kodikkuutta. Meillä ei ole ihan kamalasti ripusteltu mitään seinille, mutta jotain kivaa juttua olin pitkään miettinyt olohuonetta ja makkaria piristämään. 
Syksyllähän podin pientä kotikriisiä kun tuntui että koko kodin laittaminen oli jotenkin jämähtänyt paikalleen ja asunto oli sen näköinen kun oltaisiin vasta äskettäin tänne muutettu. Onneksi pistettiin vähän töpinäksi homman suhteen ja tuli hommattua mm. tuo maailman kivoin matto meille, sekä muuta pikkusälää. Viime syksynä sitten myös viimeinkin keksin sen olohuoneen seinäprojektin ja päätinkin, että ennen toukokuuta on kertakaikkiaan saatava se toteutettua. Alunperin näin jossain instagramissa jonkun vastaavanlaisen taulukollaasin kun allaolevat ja siitä se idea sitten lähti 😀

Tarkoitus olisi tosiaan tähän tyyliin koota kuusi eri taulua, joihin kehitän kaikkiin mustavalkoiset 30x30cm suurennokset meidän eri reissujen rantakuvista. Suurin osa kuvistakin on jo päätetty, mutta paria pitäisi vielä mietiskellä ennenkö saa laitettua kuvatilaukset menemään. Lisäksi toki pitää hamstrata nuo kehykset Ikeasta, itse olen katsonut Ribba-kehyksiä, joita saa sopivasti mm. 50x50cm kokoisena ja sopivat oikein loistavasti tähän omaan tarkoitukseeni. Laitan tänne toki heti kuvaa kun saan kuvat kehitettyä ja taulut seinille 😉

2 vastausta artikkeliin “Seinäprojektia kotiin!”

  1. Oon itse miettynyt aika samanlaista taulukollaasia seinälle – kuvat vaan uupuvat! 😀
    Ei liity tähän mitenkään, mutta etkö leikannutkin joskus vuosi sitten otsatukan? Itse pohdin pitäisikö leikata. Mitä mieltä olit, oliko otsis kiva tai onko ollut tuskaista kasvattaa sitä pois? 🙂

    1. Joo just aikalailla vuosi sitten! En kyllä leikkais uudestaan, se kasvatus oli kyllä tuskaa ja edelleen kasvatellaan sitä pois 😀 Tietty semmonen pienempi sivuotsis on juttu erikseen kun saa vähän kätevämmin vedettyä sivuun. Olihan se siis sen hetken kiva kun oli sopivan pituinen, mutta sitten ei niinkään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.