Mid-season sale!

Zalandolla alkoi tänään muuten Mid-Season sale, kuten monissa muissakin verkkokaupoissa lähipäivinä. Selailin aamutuimaan valikoimaa ja keräilin muutamia omia lemppareitani. Erityisen kivoja juttuja löytyi yllättäen taas tennareiden ja urheiluvaatteiden saralta! Muita varmoja valintoja on Zalandon aleista yleensä ihanat bucker bagit ja myös even&odd-merkin vaatteet ja asusteet, joita lähtee yleensä tosi hyvään hintaan.
Tässäpä omia löytöjäni.. Erityisesti tennarit tekisi mieli pistää tilaukseen, muita kenkiä kun ei voisi tällä hetkellä kuvitellakaan käyttävänsä.

1. Niken juoksutakki täältä 2. Niken treenitrikoot täältä 3. Niken treenitoppi täältä 4. Björn Borg kaarituettomat rintaliivit täältä 5. Niken treenitoppi täältä 6. Nike Roshe-tennarit täältä 7. Nike Air Max täältä 8. Adidas Stan Smith täältä 9. Mustavalkoiset Nike Roshet täältä
1. Musta hapsulaukku aitoa nahkaa Pieces täältä 2. Mustavalkoinen pussukkalaukku mint&berry täältä 3. Kuviollinen kaulaliina ONLY täältä 4. Tilava laukku ONLY täältä 5. Bucket bag even&odd täältä, löytyy alesta myös mustana! 6. Kaulahuivi villaa Beck Söndergaard täältä 7. Beige lierihattu 100% villaa Topshop täältä 8. Nude hattu 100% villaa American Apparel täältä 9. Lierihattu villaa Miss Selfridge täältä 10. Nude hapsuclutch Zign täältä
1. Printticollege even & odd täältä 2. Pörrötakki ONLY täältä 3. Neuletakki Vero Moda täältä 4. Kuviotakki even&odd täältä 5. Printticollege Even& odd täältä 6. Loaferit kesäksi even&odd täältä 7. Nilkkurit even&odd täältä 8. Maksihame kesäksi (myös muita värejä) Zalando Essentials täältä 9. Takki Vero Moda täältä
Koko Zalandon ale löytyy täältä!

Ja ps. huomasinpa että tuolla alessa on eritelty erikseen mm. äitiysvaateosasto 😀 Itse olisin ainakin kipeästi uusien vaatteiden tarpeessa, tällä hetkellä lähtee nimittäin päivästä toiseen päälle vain ne samat vaatteet jotka nyt sattuvat mahtumaan päälle..

Pps. Huomaathan myös aamun toisen postauksen!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.