Baby shower!

Eilen vietettiin maailman parhaimpia baby showereita mm. brunssin merkeissä! Olen edelleen ihan liikuttunut kaikista ihanista lahjoista ja varsinkin upeista kemuista, joihin ystävät olivat keksineet vaikka mitä juuri oman tyylistäni ohjelmaa, ei nimittäin mitään niitä perinteisiä soseiden maistatuksia ynnä muuta. Toisaalta olen kyllä maailman eniten pihalla mitä baby showereissa ylinpäänsä tehdään, koska itselleni nämä omat olivat tosiaan ihkaensimmäiset varsinaiset baby showerit. Noh, onpahan nyt sitten ainakin jotain osviittaa aiheesta tulevaisuuden varalle!

”Ohjelmanumeroina” oli mm. aikakapseli, jonne jokainen vieras oli keksinyt jonkun asian tai muiston tästä päivästä annettavaksi vauvalle isona. Kapseliin napsittiin mm. Polaroid-kuvia ja lottokuponkikin siellä oli, josta tulikin mieleen että täytyy kohta tarkastaa onko meidän vauva miljonääri jo ennen syntymäänsä 😀 Täytyy ensi viikolla ajan kanssa kirjoittaa vielä vaaville kirje sinne aikakapseliin sinetöitäväksi ja keksiä vielä muita kivoja juttuja!

Jokaiselle vieraalle jaettiin myös kortit, joissa oli jokaiselle tulevalle kuukaudelle lupauksia tulevalle äidille ja vauvalle, kuten järjestää piknik, tuoda äidille ja vauvalle herkkuja, auttaa vaippojen vaihdossa yms.. Täytyypi pitää kiinni että lupaukset täyttyvät hahah! Ei vaan.. 🙂 Kukin vieras sai myös täyttää ystäväkirja-tyyliin vauvasta erilaisia veikkauksia (esimerkiksi nimestä, syntymäpäivästä, painosta..) ja toivotuksia tulevaisuudelle. Luin eilen illalla noita veikkauksia ja toivotuksia sängyssä ihan tippa linssissä :’)

Mietin jo aikaisemmin, että milloin mulla alkaa iskeä se sekaannut viikonpäivien suhteen ja nythän se vissiin on alkanut vaikka on oltu kotona vasta reilu viikko (vai kaksi? En enää edes muista!) Toisaalta asiaan voi kyllä vaikuttaa sekin, että olen nyt viikon yksin kotona joten ei pääse oikein mukaan toisenkaan arkirytmiin. Toisaalta, eipä ne ovat päiväni kovin kummoisesti eroa toisistaan, oli sitten tiistai tai lauantai. Ylös tulee noustua aina aikalailla samoihin aikoihin 8-9 välillä ja tehtyä ne samat jutut päivästä toiseen. Luulin että saisin nukkua tämän viikon kunnolla unta varastoon kun on koko sänky itsellään, mutta herään kerran tunnissa vessaan ja kääntämään kylkeä, niin aamulla on kyllä superväsy vaikka olisikin ollut sängyssä 10h. Lisäksi kummallakin puolella kylkeä nukkuu kiinni villakoira. Eipä tämä tästä toisaalta varmasti ainakaan paremmaksi tule muuttumaan, mutta en valita! Onneksi on mahis niihin päikkäreihin kuitenkin.

Oletteko osallistuneet baby showereihin ja millaista ohjelmaa teillä on ollut?

2 vastausta artikkeliin “Baby shower!”

  1. Mulla oli baby showerit ja ne oli ihanat 🙂 kiva, kun sinullakin oli sellaiset ja tosiaan on tärkeintä, että juhlat on juhlijan näköiset! paasin yllätyksekseni kauneushoitoon ja sillä aikaa ystävät laittoivat pötyä pöytään. Sain arvauskirjan, jossa veikattiin painoa, minun mahanympärystäni, vauvan nimeä, ja kuka hysterisoi synnytyksessä eniten yms. Piti muistella myös lastenlaulujen sanoja yms. kivaa puuhailua.

    1. Ihanaa!! Siis ehdottomasti tärkeää että on juuri itselleen sopivat kemut <3 Kauneushoitokin kuulostaa kyllä ihanalle, kuten nuo muutkin "aktiviteetit" 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.