Boozt.com -20% KAIKESTA!

Vinkkaisin näin heti aamutuimaan, että Boozt.comilla on tänään Flash sale ja ensimmäistä kertaa -20% KOKO VALIKOIMASTA, sisältäen siis myös premium-merkit jotka normaalisti eivät ole aleissa mukana! 

Ale tulee kassalla koodilla FLASH20 ja on tosiaan voimassa vain tänään sunnuntaina 24.4 kun ostat vähintään 108 eurolla. 
Booztille pääset tästä!
Palaan normaaliin postaustahtiin taas päivällä 🙂

var uri = ’https://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(22094276)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

2 vastausta artikkeliin “Boozt.com -20% KAIKESTA!”

  1. Moikka. Olen pitkäaikainen blogin lukijasi ja muistan seuranneeni blogiasi aivan niistä Jyväskylä-ajoista lähtien. Jännittävää tuo alkava vauva-arki tosian, varmasti myös tulevaa äitia. Kysyisinkin vähän erikoista kysymystä nimittäin vauvan nimestä. Onko teillä nimi jo mietitty ja millä tavoin valitsitte? Paljastaa ei toki tarvitse jos ei halua. Entäpä jos vauva olisi ollut tyttö, mikä siinä tapauksessa olisi ollut sopiva nimi?

    Oikein mukavaa keväänjatkoa ja alkavaa vauva-arkea sitten ensi kuussa. 🙂

    1. Moikka! 🙂 Kyllähän tässä tosiaan jo vähän jänskää! On pari nimiehdotusta valmiina, nyt vaan odotellaan että näyttääkö vauva kummaltakaan niiltä. Muuten voikin sitten iskeä paniikki jos täytyy alkaa uudelleen pähkäilemään. En halua vielä ainakaan nimiehdotuksia täällä paljastaa, mutta kyllähän niitä melko kauan tuli pähkäiltyä. Selasin aika paljon netistä eri maiden nimilistoja, tosin noista ehdotuksista toinen oli mielessä jo ennestään. Itselle ainakin oli hankaluuksia miettiä poikien nimiä kun tytölle oli jo keksitty niin superhyvä nimi ja muutenkin useampia ehdotuksia. Ehkä vielä joskus pääsee senkin vielä hyödyntämään ;D

      Kiitos ja mukavaa kevään jatkoa sinulle myös, vauva-arkea odotellen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.