Instapläjäys ja kuulumisia

Hellurei ja harmaata sunnuntaita! Tänään on ollut aikamoinen kriiseilyn päivä. Ensin mun muistikortti jotenkin sekosi, enkä saanut varmaan viittäkymmentä kuvaa siirrettyä koneelle. Se sitten niistä kuvista joita tännekin olin meinannut. Ei onnistu vaikka varmaan viidesti yritin. ltapäivällä sitten lähdin toisen koiran kanssa lenkille ja 20minsan jälkeen alkoi niin järkyt alavatsakivut, että ehdin jo ajatella että nyt se sitten tapahtuu! Ja tietysti just silloin kun lähden lenkille jonnekin muualle kun noille ihan normihoodeille, olin melkein Viikissä asti siinä vaiheessa kun alkoi sattumaan. Onneksi vaan toinen koira messissä.
Pääsin onneksi kotiin takaisin köpötellen ja nyt mietinkin sitten että onko enää viisasta ylinpäänsä lähteä minnekään kävelylenkeille ennen h-hetkeä. Ei nyt sillä että niistä nyt varmasti mitään suurta haittaa olisi, muuta kun että vauva lähtee syntymään mutta sitä vastaan ei mulla ainakaan olisi mitään 😀 En ehkä enää luota omaan jaksamiseen noiden lenkkien suhteen vaikka kuinka olisi supernainen-olo ulos lähtiessä!
Tässä kuitenkin jotain instapläjäystä (@iines)  kuluneilta parilta viikolta!

Lähdin alkuviikosta extempore Jumboon shoppailemaan. Taisi muuten olla eka kerta ikinä bussilla Vantaalle muualle kun lentokentälle. Piti kesken kiertelyn pysähtyä Jungle Juice Bariin kun alkoi jalat sen verran väsyä 😀 Tuli kuitenkin ostettua Akateemisesta vauvakirja ja hypisteltyä Stockalla Balmuirin Kid mohair-huivia jota olen himoinnut jo kauan. Ei kuitenkaan kesää vasten järkeä ostaa, joten syksyllä sitten 😉

Bichulini suihkunpörheänä!

Tilasin muutama viikko takaperin Campadresta Electroluxin kamppiksesta mehupuristimen! Ihan joku kunnon linko olisi myös ollut täydellinen, mutta niitä ei kamppiksessa edes ollut. Tuo puristin on kuitenkin ollut ihan superhyvä valinta ja oon ihan intoutunut nyt noihin sitrusmehuihin. Ihan supernopeaa ja helppoa, eikä tule kädetkään kipeiksi kun tuolla sähköisellä pusertaa. En muuten välitä itse ollenkaan esimerkiksi appelsiineista kun niiden kuoriminen on niin raivostuttavaa puuhaa, mutta näin ne menee oikein hyvin. Näköjään siellä on taas käynnissä tuo Electroluxin kamppis vielä huomiseen asti ja ainakin näitä puristimiakin oli vielä 🙂 Tekisi joka päivä mieli pusertaa, mutta ei jaksa kokoajan olla kantamassa niitä hedelmiä kaupasta.

Tässä oli se uusi tukka ihan uunituoreena! Tuo kylmä sävyte on tosin nyt haalistunut pesussa ja sävy on melko perusblondi. 

En muista postasinko tänne noista Tomseista jotka löysin talvella Lontoon kentältä jostain kenkäkaupan loppualesta. Ihan superhyvät jalassa! Tosin en meinaa ihan joka päivä saada noita turvotuksen vuoksi jalkaan, mutta kesällä sitten.

Viime viikolla vietettiin Tommin synttäripäivää joka lähti käyntiin lounaalla meidän läheisessä thaikkuravintolassa. Nam nam! Oli nimittäin ekaa kertaa siis aivan ikuisuuksiin yhtäaikaa vapaapäivä arkena.

Yksi mun päivien lempparijutuista on raahautua meidän pihaan ottamaan aurinkoa ja lukemaan tunniksi. Vielä kun mennään muutama viikko eteenpäin niin tarkenee ilman takkiakin jo 😉

Ja ne synttärit jatkuivat Stockan Classic Pizzaan.. Tiedättekö, olen jotenkin aivan ällistynyt kuinka monet ravintolat ovat Helsingissä kiinni maanantaisin! Ihan omituista! Toki ymmärrän että aivan varmasti kannattavuuskysymys, mutta jotenkin älytöntä ajatella että pääkaupungissa ei 50% ravintoloista ole auki normaalina arkipäivänä. Oli muuten aikamoinen operaatio miettiä synttäri-dinneriä maanantaille kun oikeasti mikään hyvä ykkösvaihtoehto ei ollut auki.. 

Vatsa sen kun kasvaa.. Tässä viikko-pari sitten viikolla 36.

Jos nyt edes on mahdollista niin oon kotona ollessa kiintynyt jotenkin entistäkin enemmän meidän hauvoihin. Niiden kanssa kun tulee vietettyä niin paljon enemmän aikaa ja kokoajan leikittyä tai rapsuteltua. Elämä olisi kyllä niin paljon ankeampaa ilman koiria <3

Kivaa sunnuntain jatkoa! Jos shoppailuhammasta kolottaa, niin muistakaa tuo Boozt.comin flash sale (aiempi postaus) joka vielä tänään loppupäivän käynnissä 🙂

4 vastausta artikkeliin “Instapläjäys ja kuulumisia”

  1. Viikonloput ovat kokeille pitkiä ja raskaita, joten maanantaina on hyvä pitää se viikon vapaapäivä ja levätä vähän 🙂

    1. Nyt en oikein ymmärtänyt? Mutta varmasti hyvä vapaapäivä tosiaan niille jotka tekevät viikonloput raskaita vuoroja! Muille kuitenkin useimmiten ärsyttävää, ellei nyt ole normaali lomapäivä kuten meillä oli synttäreiden kunniaksi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.