Huhtikuun Livboxissa

Joku viikko takaperin kilahti postiin jälleen kuluvan kuun LivBox ja sen myötä huhtikuun ”jouluaatto” kun sai jännittää, että mitä se boxi taas tuo tullessaan. Tämän kuun LivBoxihan painottui uutuuksiin ja itselleni on näistä tuotteista tullut varsin tutuiksi pari ihan tv-mainosten perusteella. Nimittäin Colgaten Max White- uutuustahna ja Garnierin Respons-vartalotuotteet 😀
Välillä näistä boxeista saattaa jäädä tuotteita jotka eivät esimerkiksi sävyn puolesta tai muusta syystä itselleni sovellu, koska hankalahan on jokainen kerta kaikkia miellyttää sisällön suhteen. Yleensä olen silloin lahjonut ystäviä niillä, mutta nyt on pakko sanoa että jokainen tuote tulee kyllä ihan tarpeeseen ja on itselleni/iholleni/hiuksilleni soveltuva! 🙂

Huhtikuun boxista kuoriutui siis..

Lumene Arctic Glow huuliöljy. Tästä postailinkin jo aikaisemmin keväällä ja aivan ihana tuote! Aivan ehkä huulirasvasta nämä huuliöljyt eivät mene, mutta aikalailla huulikiillon ja kevyen huulirasvan sekoitus. Todella ihana kiilto ainakin ja ehdoton kesätuote! Huulia ravitseva ainesosa tässä on kotimaisen vadelman siemenöljy.
Garnier Respons Olive vartaloöljy. Näitähän mainostetaan nyt telkkarissa ja muutamaan otteeseen olen alkanut miettiä sen sarjan kosteusvoiteen ostamista. Näköjään tehomainonta tepsii 😀 Tämä on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle ja sisältää ihoa pehmentävää neitsytoliiviöljyä. Itse en ole tässä huomannut mitään kovin ihmeellistä muihin vartaloöljyihin verrattuna, muttei kyllä huonoakaan sanottavaa. Hyvä apu suihkun jälkeiseen ihon kiristykseen, eikä kuitenkaan tahmaa.
OSIS+ Big Blast volyymigeeli. Kevyt volyymigeeli kohottaa hiuksia tyvestä tuoden pitkäkestoista volyymia. Tätä suositellaan käytettäväksi kosteisiin hiuksiin ja föönaamaan pyöröharjan kanssa, jolloin saa maksimoitua volyymin. Sisältää myös lämpösuojan.

SIM System 4 Oil Cure Hair Mask O-hiusnaamio.
Tätä tulikin testattua viime viikonloppuna saunassa. Hiuksiin ja
päänahkaan hierottava öljynaamio kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa
hilsettä, sekä kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Hiuksissa
tämä lisää kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Pelkäsin että tämä
tekee länätukan varsinkin kun hieroin tätä juuri päänahkaan oikein
huolella, mutta itseasiassa ei tehnyt! Itselläni on varsinkin talvisin
usein todella kuiva päänahka, joten tätä on ehkä ostettava ensi
talveksi.
Colgate Max White Expert White -hammastahna,
joka lupaa jopa 3 astetta valkoisemmat hampaat. Tämä on ainut
päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää
ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Vaikuttaa pintaa
syvemmälle ja poistaa pinttymiä sekä kellastuneisuutta. Olen käyttänyt
tätä nyt aikalailla pari viikkoa enkä kyllä ole itse huomannut
minkäänlaista vaalentumista hampaissa. Eihän tämä tietty mikään
virallinen valkaisu ole, mutta ehkäpä toimii paremmin niillä joilla
enemmän pinttymiä!
Cutrin Chooz Super Strong-hiuskiinne.
Voimakas hiuskiinne, joka antaa maksimaalisen tuen ja kiillon.
Itseltäni tämä ainakin lähtee hyvin pois harjatessa eikä jätä tukkaa
yhtään tönköksi tai tahmaiseksi. Oikein nappituote.

Oliko nämä tuotteet tai joku niistä teille ennestään tuttuja? Itseeni kyllä teki ehkä suurimman vaikutuksen tuo System 4:n hiusnaamio. En tiedä mitä se oikeasti teki mun päänahalle, olen nimittäin tännekin valitellut ennätysnopeasti rasvoittuvasta tukasta. Eilen mietin ihmeissäni miten tukka on pysynyt jo neljä päivää hyvänä ilman pesua ja tajusin että edellisellä hiustenpesukerralla oli päässä tuo naamio! Eli ei missään nimessä ainakaan rasvoittanut tukkaa, päinvastoin jopa jotenkin hillitsi sitä rasvoittumista. Ei siis paha juttu ollenkaan! Kai joku hormoonihyökkäys oli sekoittanut mun päänahankin toimintaa ja tarvitsi jotain extrahoivaa 😀
Niin kovasti toivoisin, että toukokuun boxista tulisi jotain ihania kesäjuttuja!! 😀

LivBox saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Huhtikuun Livboxissa”

  1. Itse tilasin Livboxin pitkästä aikaa kun tarjosivat hyvän alennuksen. Boxin tuotteet olivat kuitenkin iso pettymys joten peruin jatkotilauksen samantien. Kukapa nyt hammastahnasta tai tavanomaisesta vartaloöljystä, huuliöljystä joka ei hoida/värjää/tuo kiiltoa huuliin jaksaisi innostua. Puuh, anteeksi avautuminen, mutta odotin että saisin oikeasti kivoja uutuuksia testattavaksi.

    1. Höh voiei! Kyllähän nuo sisällöt vaihtelee aika paljon kuukausittain! :/ Kurja että oli sulle pettymys, mun mielestä noissa on yleensä tosi hyvät tavarat. Nyt tosin nuo isoimmat tuotteet sattuivat just olemaan markettikamaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.