Vappuviikon höpinöitä

Koko viikko on ollut aikamoista hulinaa ja olenkin päättänyt, että vapun jälkeen pyhitänkin lopun odotuksen ihan kirjaimellisesti sille vauvan odotukselle ja lepäilylle. En nimittäin uskalla enää kovin aktiivisesti lähteä yksin minnekään ainakaan pitkäksi aikaa, nyt on nimittäin tullut kuvioihin ihmeelliset ”sähköiskukivut” alaselkään ja jalkoihin. Ihan kun joku siis antaisi alaselkään sähköiskun joka menee alas jalkoja pitkin ja meinaa oikeasti mennä jalat alta. Pelottaa nimittäin että vielä kävellessä oikeasti käy niin. En oikein ota selkoa ovatko nuo supistuksia vai iskiasjuttuja, mutta tunnistaako joku kärsineensä vastaavanlaisista? 
Alkuviikko tuli ravattua ties missä neuvoloissa ja hammaslääkäreissä. Nyt on ainakin saatu rauta-arvot hyviksi taas (jee) ja hammaslääkärissä tuli vahvistus ettei vieläkään melkein 29 ikävuoteen mennessä ainuttakaan reikää, jess! Keskiviikkona käytiinkin sitten Jutan kanssa pressipäivillä ja lehdistötilaisuudessa. Torstaina olikin ihana herätä kun tiesi ettei ole mitään sen kummempaa koko päivälle tiedossa kun perus kotijuttuja, postissa käymistä, järjestelyä ja sen semmoista.. Eihän niistä nyt ihan helpolla eroon pääse 😀

Eilen taas meni puoli päivää Ikeassa pörrätessä
kaikenmaailman ”tarpeellisten juttujen” perässä, kuten loppujen
vauvatavaroiden. Ikeasta saa muuten hyvään hintaan ihan vastasyntyneelle
pehmohelistimiä sun muita, maksaa jossain Prismassa varmaan
kolminkertaisen hinnan! Tuli ostettua aurinkotuolikin jonka voin raahata
kesällä meidän pihaan jos menen vauvan kanssa hengailemaan vaikka
päikkäreille ;D Tänään onkin sitten ystäväpariskunnan tuparit ja ensi
viikosta sitten alkaakin se ”ei mitään suunnitelmia”-aika. Käytiin eilen
illalla Sellossa ja tuli muutamaan otteeseen niin kauheita
vatsanväänteitä, että tuumasin jo (taas kerran), että nyt se tulee.
Tosin nuo taisivat oikeasti olla niitä kunnon supistuksia kun tähän asti
olleet paljon lievempiä kramppeja. Toivotaan ettei ihan vielä
vappuvauvaa tule!

Päivä alkaa vihersmoothiella ;D

Sain pressipäiviltä mukaan Fazerin uutuuspussin, tuollaisia Suffelin ja Pätkiksen risteytyksiä Fanipalan muodossa. Olin jotenkin yhtenä päivänä aivan poikki iltapäivällä, kaikki kotityöt odottivat täällä levällään ja ajattelin että en hemmetti jaksa tätä touhua kun ei jaksa mitään tehdä eikä toisaalta kukaan muukaan täällä loppupeleissä niitä hommia hoida. Tuumasin että fuck it, nyt on pakko mennä peiton alle ja ottaa tuo pussi mukaan 😀 Ihan superharvoin herkuttelen keskellä viikkoa, mutta tuntuipa kivalle kun oli kerrankin tuommoinen poikkeusjuttu! Kivat painaumat muuten näkyy kuvassakin tuosta rannekorusta, niin pöhöt on näköjään mun ranteetkin ;D

Söin pitkään aamuisin kaurapuuroa ja nyt olen siirtynyt tekemään erilaisia mysliannoksia aamupalaksi hedelmillä höystettynä! Sain testattavaksi Finaxin tuommoisia Urkraft-myslejä, joihin on lisätty vaikka mitä vitamiinipommeja mm. punajuuren, karhunvatukan, palsternakan ja kesäkurpitsan muodossa. Lisäksi kuitua löytyy reippaasti chian, hirssin, mantelin ja hampun muodossa. Oma lempparini on näistä tuo karpalo, musta viinimarja ja kaneli, johon on myös lisätty chiaa jota itseasiassa olen taas alkanut pienissä erissä syömään. Tuohon annokseen laitoin pohjalle kreikkalaista jugua, päälle mysliä ja sekaan tosiaan banaania ja kiwiä. Superhyvää! Kohta testailen taas uudenlaista annosta kun tuli ostettua eilen kaupasta mansikoita.
Seuraavaksi ajattelin alkaa tekemään pitkästä aikaa taas tuorepuurojakin! Voisi itseasiassa tänään vaikka väsätä huomiseksi valmiiksi. Edellisestä kerrasta on nimittäin ihan superkauan. Ajattelin tunkea niihin myös näitä mysliseoksia ainakin alkuun testiksi!
Mutta hei! Hauskaa vappua kaikille!! Itse ostin eilen kaupasta kaksi isoa pulloa lempparilimsaani Pommacia 😀

2 vastausta artikkeliin “Vappuviikon höpinöitä”

  1. Sähköiskut tuli tutuiksi raskauden loppuajalla. Tuntui tosiaan siltä, että jalat menee alta! Veikkaisin niiden johtuvan kohdun painamisesta hermoihin tms. Vauva oli silloin laskeutunut alaspäin, mahakin oli jo tipahtanut alemmas. Vauva sitten syntyi neljä päivää lasketun ajan jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.