Ripsikriiseilyä

Vapun perään tuli heitettyä pieni parin päivän blogipaussikin. Nyt on ollut jo useampaa päivää putkeen niin ihanat kelit, ettei päivisin ole ihan kamalasti huvittanut sisällä koneella kököttää vaan lähinnä pihassa maaten 😀 Aurinkorasvat pintaan ja sama juttu tänään myös. Nyt se kesä nimittäin sitten tuli ainakin toistaiseksi! 
Vappupäivänä en jaksanut lähteä kotipiiristä mihinkään. Aatto nimittäin vietettiin ystävien tupareissa ja jotenkin jo pelkkä itsensä raahaaminen toiselle puolelle kaupunkia julkisilla on nyt niin uuvuttavaa, ettei mikään Kaivarissa pyöriminen olisi tullut sunnuntaina kuuloonkaan. Varsinkin kun joutuu ravaamaan vessassa vähintään kerran tunnissa. Grillattiin kuitenkin iltapäivällä omassa pihassa ja tulipa eilenkin pistettyä grilli laulamaan, joten meillä on nyt grillikausikin korkattu.

Täällä onkin tullut nuristua mun ripsistä, jotka ovat joutuneet jonkun hormoonihyökkäyksen kohteeksi ja muuttuneet maailman itsepäisemmiksi ripsiksi! Raskauden aikanahan voi tapahtua vaikka mitä kummallisuuksia, kuten suora tukka kihartua tai toistepäin, itselläni taas ovat ripset aivan alusta asti jotenkin muuttuneet oudoiksi ja lyhentyneet nyt loppua kohden jatkuvasti. Aluksi luulin, että niissä on vaan kasvukausi vaihtumassa, mutta kun se harventuminen ja lyhentyminen vaan jatkui, niin tajusin johtuvan juurikin hormooneista.

Tuli muuten googlattuakin tätä ”vaivaa” ja todettua sen olevan melko yleistä! Tällä hetkellä ripseni ovat oikeasti puolet siitä pituudesta mitä oikeasti ja vaikkei äippälomalla olekaan tullut ihan kamalasti meikkailtua tai asiaa muutenkaan kamalasti surtua, on ripsiasian huomannut siitä että kertakaikkisesti näyttää vaan oudolta. (Voi tietty johtua osittain myös turvonneesta naamasta ja silmäpusseista ;D) Ennen kun on saattanut saada itsestään ihmisen näköisen pelkällä värittömällä ripsigeelillä, niin nyt näyttää oikeastaan siltä ettei olisi ripsiä ollenkaan. Pari kertaa on jopa käynyt jossain hormoonihuuruissa mielessä että kävisi ottamassa ripsenpidennykset, muttei siinäkään mitään järkeä olisi kun todennäköisesti tilanne palaa pian ennalleen ja taitaa se olla niin etteivät ne pidennyksetkään kamalan hyvin pysy hormooniripsissä, enkä muutenkaan halua niihin sortua kun on näin pitkään pärjännyt ilman 😀

Vaikka ripsiseerumeita onkin tullut aina sillontällöin käytettyä, ovat omat ripset aina olleet kuitenkin jo luonnostaankin todella pitkät ja muutenkin hyväkuntoiset. Ripsentaivutinta en ole käyttänyt ikinä, koska ripset ovat aina olleet jo itsessään todella kaarevat, lisäksi pigmenttiäkin on ollut ihan hyvin. Nyt ne ovat kuitenkin lyhentyneet, suoristuneet ja vieläpä vaalentuneet, eli kaikkea sitä mitä omat ripseni eivät ole.

Kookosöljyähän olen hieronut ripsiin aika säännöllisesti ja jossain välissä se auttoikin jonkin verran ja huomasi ripsien oikeasti vahvistuneen. Nyt kuitenkin olen ajatellut kokeilla jotain uutta ja aloittaa risiiniöljykuurin ripsille! Ripsiseerumeita kun ei voi tosiaan vielä aikoihin käyttää. Muutenkin ihan mielenkiintoista nähdä mitä moinen luonnonöljy voi saada aikaan. Sehän on nimittäin ihan yleinen fakta, että risiiniöljyllä on mahdollista kasvattaa ripsiä!
Laitan tänne raporttia sitten kun saan kuurin käyntiin ja tietty kuvaa lähtötilanteestakin! Tietty ajankohta on vähän huono kun ripsien luonnollinenkin toipuminen varmasti alkaa jossain vaiheessa synnytyksen jälkeen, mutta mielenkiintoista silti kokeilla.
Onko teillä kokemuksia risiiniöljyhoidosta ripsiin?

4 vastausta artikkeliin “Ripsikriiseilyä”

  1. Oon käyttänyt varmaan pari-kolme kuukautta. Ei mitään suuria vaikutuksia verrattuna esim. Maylashiin, mutta mukava käyttää luomua ja en ole tätä ainakaan lopettamassa 🙂 Ei ehkä katkeile niin helposti?

    1. No höh ettei vielä sen kummempaa! Mä luulin että se ois kunnon tehotökötti kun kuullut paljon! 😀 Mut toisaalta, ehkä sen näkee sitten pidemmällä käytöllä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.