Sunday funday

Terveiset auringonpalvojalta! Täällä suunnalla on mennyt melko monta päivää auringossa pötkötellen. Ihan kamalasti kun ei jaksa mihinkään kauas lähteä kun alkaa olo jo olla raskas eikä kengätkään meinaa mahtua jalkaan 😀 Kotityöt, koirien kävelyttäminen ja aurinkotuolissa makoilu ovat nimittäin ihan sopivaa hommaa tällä hetkellä. Ja samat suunnitelmat mielessä tänäänkin. Maksimekkokin on jo kaivettu kaapin perukoilta ja voi sitä helppoutta pukeutumisen suhteen! Pistin eilen jotain uutta vaatettakin tilaukseen H&M:ltä niin on pian jotain pientä iloa pukeutumisenkin suhteen sen jälkeen kun aikalailla menty samoilla vaatteilla kuukausikaupalla..

Kävin viime viikolla tosiaan Ikeasta ja pakko myöntää etten ole koskaan ollut mikään suurin jäätelön tai pehmiksen ystävä. Tuo Ikean euron pehmis oli kuitenkin ihan superhyvä ja tekisi mieli lähteä uudestaan Ikeaan ihan vaan sen pehmiksenkin vuoksi jo 😀 Söinkin pitkästä aikaa Ikeassa ja ei se ruoka kyllä pahimmasta päästä ole, varsinkin jos hintaan vertaa!

Ikeasta tarttui mukaan mm. tuo aurinkotuoli! Oikeasti ehkä paras ostos ikinä ja voin sanoa, että on ollut käytössä aikalailla jokaikinen päivä oston jälkeen. Tommia nauratti koko ostos ja oli muutenkin sitä mieltä, että aurinkotuoli nyt on älyttömin ostos ikinä kun ei edes omista parveketta. Itse olen kyllä ihan eri mieltä! Ihan superhelppo kantaa meidän talon takapihalle ulkovarastosta ja jos tulee sitten vauvan kanssa pihaan puun alle päikkäreille, niin onpahan mulle tuoli jossa istuskella 😉

Maui bebe sanoo moi 🙂

Nyt alkaa olla jaloissakin sen verran turvotusta, että tuntuu niiden oikeasti räjähtävän hetkellä millä hyvänsä! Tungin eilen ekaa kertaa ballerinat jalkaan mikä siis oli todellinen virhe. Nuo baltsut meinasivat siis ratketa liitoksistaan vaikka yleensä ovat olleet mun jalkaan melko reilut 😀 Huhhei.. Täytyy tänään kaivaa jostain flipflopit esiin..

Nukkuminenkin alkaa pikkuhiljaa olla vähän hankalaa kun kylkeä saa olla kääntämässä ainakin tunnin välein ja vessassakin tulee ravattua yössä ainakin 5-6 kertaa. En ole enää viikkoihin nukkunut varmaan yli 1-2 tunnin jaksoa yhteen putkeen enkä edes muista miltä tuntui aikaisemmin (siis joskus viime vuonna :D) herätä sitä ehkä yhtä tai kahta kertaa yössä vessaan tai juomaan ja muuten nukkua normaalisti aamuun asti heräämättä. Siltikään ei kyllä ihan kamalasti ole päivisin väsyttänyt tai siis tietty jollain tasolla kokoajan muttei sentään mitään ihan ylitsepääsemätöntä, saa nähdä miten tilanne tässä nyt sitten muuttuu.
Tänään siis aurinkoa ja illalla joku hyvä kesäruoka olisi kyllä ihan must! Saa nähdä mitä sitä keksii 🙂

2 vastausta artikkeliin “Sunday funday”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.