Ripsien hoitokuuri alkakoon!

Viime viikolla kirjoittelinkin mystisesti lyhentyneistä ja muutenkin oudoiksi muuttuneista ”raskausripsistäni”. Nyt viikonloppuna lähti sitten tosiaan käyntiin se risiiniöljykuuri ja nyt seuraillaankin sitten lähikuukaudet, että saavatko ripset jonkin sortin kasvupyrähdyksen tai tapahtuuko niille ylinpäänsä mitään silminnähtävää. Uusien kauneusjuttujen testailu on kyllä jännintä ikinä! Ripsiseerumeitahan ei voi oikein vielä aikoihin käyttää, joten nyt testaillaankin kaikenmaailman luonnolliset keinot esimerkiksi nyt sitten tähän ripsi-dilemmaan.
Olen iltaisin levittänyt ripsille vanupuikolla risiiniöljyä yöksi vaikuttamaan. Aluksi kokeilin levitystä vanulapulla, mutta meni hermot irtoavaan nöyhtään ja siihen että se lappu imee itseensä puolet öljystä. Samalla olen itseasiassa nyt hinkannut öljyä puikolla myös kulmiini, joten saa nähdä huomaanko niissäkin jotain muutosta. Nykyäänhän nypin kulmiani siis ihan tosissaan varmaan muutaman kerran vuodessa, joten niissä ehkä näkee selkeämmin jos alkavat yhtäkkisesti tuuheutumaan ynnä muuta 😀

Itselläni on käytössä tuommoinen luomu risiiniöljy Hyvinvoinnin
Tavaratalon valikoimista (saatu blogin kautta), joka on hinnaltaan 13
euron tuntumassa ja löytyypi täältä. Muut esim Hyvinvoinnin Tavaratalon risiiniöljyt
maksavat suurinpiirtein 8-15 euroa, joten suuresta summasta ei
jokatapauksessa ole kyse jos tämä homma oikeasti toimii!! Kaikki risiiniöljyt löytyvät täältä.

Tässä siis lähtötilanne, suoristuneet ja sinne sun tänne sojottavat ripset. Ja alaripset joita ei ilman ripsiväriä enää edes näe 😀 Tuuheutta kyllä edelleen riittää, mutta pituus on lyhentynyt ja laatu muuttunut hauraammaksi.

Risiiniöljyähän voi ripsien kasvatuksen lisäksi käyttää myös kynsien ja hiusten kasvatukseen hieromalla päivittäin kynsinauhoihin tai päänahkaan, sekä ärtyneen ihon hoitoon. Täytyy tosiaan nähdä tapahtuuko tässä yhteydessä niille kulmakarvoillekin jotain! Päänahkaan olisi ehkä liian työlästä alkaa tuota öljyä päivittäin hieromaan.

Laitan tänne jälkeen-kuvaa sitten kun olen jonkun aikaa tätä testaillut. Katsotaan tilanne viimeistään parin kuukauden kuluttua, että mitä on tapahtunut vai onko mitään 😀
 
Ps. Mahdankohan olla vähän malttamaton kun oon näiden kolmen päivän testailun jälkeen jo tiiraillut aamulla ripsiä peilistä etsien jotain edistystä haha 😀

Pps. Jos alet kiinnostaa niin Boozt.comilla on tänään viimeistä päivää mid-season sale ja sain teille jakoon koodin, jolla saa ylimääräisen -10% alennuksen aletuotteista. Koodi E9X55F aktivoidaan kassalla ja on voimassa keskiyöhön saakka tänään 9.5. Booztin aleen tästä! 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Ripsien hoitokuuri alkakoon!”

  1. Mulla myös ripset menneet näin raskausaikana ihan olemattomaan kuntoon ja kyllä harmittaa!! Jotain pitää keksiä jossain vaiheessa, innolla jään odottamaan kokemuksiasi tästä tuotteesta!

    Tsemppiä raskauden loppusuoralle! Täälläkin edelleen yhtenä kappaleena, tänään olisi laskettu aika 🙂

    1. Ai sulla on jo tänään, voi että! Jännittävää! Seuraillaan milloin tulee 😀 Ja kiitos, raportoin tietty sitten tämänkin tiimoilta tänne 😉

    2. ONNEA!! Ihanaa! Mietinkin eilen illalla kuumeisesti, että mitenköhän sulle mahdoi käydä! <3 Toivottavasti kaikki meni hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.