Täydellinen rusketus kesäksi

Moni on varmasti jo toukokuun aurinkopäivinä intoutunut heittämään bikinit päälle ja ottamaan pintaan kesän ensimmäisiä rusketuksia. Ainakin säät ovat olleet sen mukaisia, että ennemmin on istuskellut ulkona lämmössä kun tunkkaisessa sisäilmassa kotona. Viimeistään nyt alkaa olla aika kaivella varastosta kevätkenkiä ja miksei myöskin valmistaa ihoa kesään vaikkapa ihoa uudistavalla vartalokuorinnalla tai sipaisemalla talven kalpeisiin sääriin shortsikeleillä itseruskettavaa.

Itse olen jo jonkin aikaa lotraillut suihkussa kuorintojen kanssa ja onpa tullut pihassakin moneen otteeseen tankattua d-vitskuakin kirjan kanssa 😉 Ajattelin vinkkailla kaikille kesäihon ystäville Yves Rocherin kesäihon hoitosetistä, joka on nyt saatavilla kamppishintaan vielä kesäkuuhun saakka. Vaikka moni välttelisikin turhaa auringossa makailua on luonnollinen rusketus mahdollista saada tietysti myös purkista ja itse olen itse ollut aina äärimmäisen tyytyväinen Yves Rocherin itseruskettaviin, sekä hinnan että laadun suhteen! Ja tietty myös Yvesin aurinkorasvat ovat huippukamaa jos sitä varsinaista aurinkosuojaa etsii.
Olipa kyseessä sitten rusketus auringosta tai purkista, on ihon valmistaminen rusketukseen kaiken a ja o! Kuivaan ja hilseilevään ihoon ei nimittäin tartu itseruskettava tasaisesti, samoin myös kosteutettu iho ruskettuukin helpommin vaikka aurinko itsessään parantaakin ihon kuntoa esimerkiksi ihottumilta. Siksi onkin hyvä kuoria ihosta kuolleet ihosolut pois, joka jo itsessään kirkastaa ihon sävyä talven jäljiltä. Ja mikäs sen parempaa jos löytää samasta setistä hyvään hintaan koko paletin, kuorinnan, rusketukseen valmistavan ravitsevan tuotteen ja itseruskettavat 🙂

Tämä Yvesin kesäihon setti sisältää:
Vartalon kuorinta-aineen Botanical scrubin, joka kuorii ihon heleäksi ja kirkastaa poistamalla kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tuote edistää kosteusvoiteen imeytymistä. Olen käyttänyt tätä jo muutamaan otteeseen ja iho on kuorinnan jälkeen ihanan sileä ja heleä.
Ihoa aurinkoon ja rusketukseen valmistavan, sekä kaunistavan Before Sun – Beautifying Mist Tan Activatorin. Suihke tekee rusketuksesta kauniimman ja kestävämmän, käyttö suositelleen aloitettavan muutama viikko ennen aurinkolomaa. Tuotteen ainesosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ennen auringonottoa, sekä vauhdittavat värin kehittymistä.

Vartalon itseruskettavan Botanical Expertise- Express body mistin. Suihkutettava itseruskettava on helppo levittää ja rusketuksesta saa helposti tasaisen kun ainetta ei pakkaudu samoihin kohtiin kuten voiteiden kanssa voi käydä. Itse olen käyttänyt aikaisemmin myös tätä ja suihkeella saa tosi kivasti väriä ihoon!

Kaupan päälle settiin saat lisäksi kasvojen lifting-itseruskettavan (arvo 9,90 euroa) ja aprikoosikuorinnan kasvoille (arvo 3,90 euroa). Tuo kasvojen itseruskettava on ehdoton lempparituotteeni Yvesin valikoimista ja voin edelleen miljoonannen kerran suositella sitä lämpimästi!
Mua ehkä eniten jännittää testata tätä rusketusta aktivoivaa suihketta, vastaavanlaista kun en ole tainnut ennen kokeilla. Saa nähdä millainen bruna tulee tänä kesänä! 😉

Setti on myynnissä nopeimmille kampanjahintaan 22,90 euroa 15.6 saakka (setin arvo on 54,50 euroa). Setin voi tilata itselleen ilman postikuluja ainoastaan setin kamppissivulta, joka löytyypi täältä! 

Tilaus tapahtuu tosiaan  yksinkertaisesti vain täyttämällä yhteystiedot tuolla sivulla ilman mitään erillistä rekisteröintiä tai sisäänkirjautumista 🙂 Huomaathan, että settejä voi tilata vain yhden/asiakas.

Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Postauksen tuotteet saatu.

2 vastausta artikkeliin “Täydellinen rusketus kesäksi”

  1. Tein tilauksen, mutta en ole ennen testannut tätä:Before Sun – Beautifying Mist Tan Activator, miten sen on tarkoitus toimia, onko se jonkinlainen itsestäänruskettaja jota käytetään myös aurinkoa ottaessa? Ihan uusi tuote minulle. Odottelen mielenkiinnolla paketin saapumista.

    1. Ei siis ole itseruskettava vaan jotenkin kosteuttaa ihoa ja ravitsee semmoisilla ainesosilla jotka myöhemmin edistävät ruskettumista. Tuon pullon ohjeen mukaan suihkitaan aamuin illoin 3 viikkoa ennen aurinkolomaa ja jatketaan vielä viikko aurinkolomalla, mutta itse auringossa tuota ei kai suihkita öljyn tavoin vaan nimenomaan tavallaan kosteusvoiteen tyyliin 🙂 Saa nähdä kuinka tuo tehoaa, itselleni myös ihan uusi tuttavuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.