Viimeisiä viedään

Jänniä hetkiä elellään, viimeistä viikkoa nimittäin viedään! Jotenkin outoa kun ei tällä hetkellä oikein voi suunnitella sen tarkemmin mitään lähipäivien menoja tai muutenkaan ihan kovin aktiivisesti lähteä minnekään höntyilemään kun voi olla että lähtö sairaalaan tulee ihan milloin vaan, tai sitten ei vielä pariin viikkoon, who knows. Eihän tässä nimittäin ole vielä mitään selviä viitteitä ollut että baby ihan heti olisi tulossa, mutta eihän se tietysti vielä mitään tarkoita. Sehän voi tulla vaikka kuinka vikkelästi sitten kun päättää tulla. Ylihuomenna olisi kuitenkin virallinen laskettu, meillä tosin on päivästä omat veikkauksemme joten saa nähdä kuka arvaa lähimmäs 😉

Mulla on ollut jo pari päivää jotenkin tosi levoton olo, nytkin on aamun vaan ravannut eestaas yrittäen saada kaikenlaista aikaan. Ei vaan oikein jaksa kunnolla keskittyä mihinkään, vaikka aika hyvin onkin saanut itsensä prepattua siihen odottamiseen. En oikein keksi tännekään tällä hetkellä mitään järkevää kirjoitettavaa kun ajatukset pyörivät lähinnä sen ympärillä, että milloin tapahtuu. Jännittävää! On tullut seurailtua paria odottajien faceryhmää ja tuntuu että tosi monilla alkaa se malttamaton odotus jo useampaa viikkoa ennen laskettua aikaa. Tai siis ollaan jo kypsiä odottamiseen ja ihmetellään melkein, että miksei vauva jo tupsahda.

Itse olen ainakin alusta saakka asennoitunut siihen, että se tulee joko laskettuna tai sen jälkeen, hassuahan se nyt olisi alkaa odottelemaan syntymistä jo kauan ennakkoon, eihän sitä laskettua aikaa nyt ihan suotta määritellä jos valtaosa lapsista syntyisi useampaa viikkoa ennen ja pidettäisiin suurinpiirtein ihmeenä jossei ole syntynyt viikkoon 38 mennessä. Itselläni tämä levoton odottelu alkanut nyt vasta viimeisellä viikolla. Tosin on asennoiduttava siihenkin, ettei synny vielä edes pariin viikkoon! Tulee sitten kun tulee 😀

Pääasia kuitenkin että ottaa loppuajan tosi rennosti ja nimenomaan kerää voimia, palkitsee varmasti sitten tosipaikan tullen. Jotain pieniä viimeisiä juttuja pitäisi kuitenkin kotonakin järkkäillä, mutta onneksi ei maailma kaadu siihen vaikkei ehtisikään.

Vauva sai muuten Kalifornian tuliaisena meidän kaverilta ihan supersöpöjä juttuja!

Tuo body lähtee ehkäpä sairaalakassiin mukaan yhdeksi ensivaatteeksi, niin söpö!! 🙂 
Aikamoista päätöntä höpinää taas, toivottavasti seuraavalla kerralla jotain järkevämpää raportoitavaa. Menihän tässä se 3h että sai tämänkin julkaistua kaiken muun puuhailun ohella 😀

10 vastausta artikkeliin “Viimeisiä viedään”

 1. Paljon onnea ja tsemppiä sinne loppuodotukseen 😀 koitahan jaksaa kärvistellä vielä. Odotus palkitaan!

  Todella ihana tuo potkupuku, ihan teidän näköinen.

 2. Mulla on laskettuaika 16.päivä ja poika kanssa tulossa. Itsekin olen suhtautunut kokoajan niin, ettei se ainakaan ennen sitä synny ja kun on ollut hyvässä kunnossa ja pystynyt touhuilemaan kaikkea niin ei ole ainakaan vielä tullut tuskainen olo. 🙂
  Tsemppiä ja onnea synnytykseen!

  1. Joo niinpä! OLisi kyllä ollut ihan kamala olla vaikka ihan vuodepotilaana viimeinen kuu, kyllä siinä olisi nopsaa käynyt aika pitkäksi. Paljon tsemppiä sulle myös loppurutistukseen, ties jos tulevat samana päivänä! 😀

 3. Tsemppiä loppuodotukseen! Mulla on 1/15 syntynyt tyttö ja olin silloin ihan varma että menee reippaasti yli lasketun ajan. Yllätys olikin suuri kun tyttö päättikin syntyä rv 39+0 😀

 4. Tsemppiä loppuodotukseen!! 🙂 voi miten jännittäviä aikoja elätte <3 ties vaikka olisit jo synnyttämässä kun mä vasta lähettelen tsemppejä 😀 suhtaudut ihanan rauhallisesti, mulla meni toinen lapsi kaks viikkoa lasketun yli, ja sen kahden viikon aikana vihasin kyllä jokaista ihmistä joka heitti sen "eikö nyt vieläkään?"-kysymyksen ilmoille 😀 tosin äkkiä ne sit unohtuikin, mut mä olin kyllä äärimmäisen turhautunut hahah

 5. Moikka Iines! Ensinnäkin, ihanaa että saatte perheenlisäystä ja varmasti äärettömän suloisen lapsen!:) Blogisi on mahtava. Olen lukenut tätä varmaankin vuodesta 2012… million vielä asuit Jyväskylässä. Olen seurannut blogiasi siitä asti viikoittain ja luen aina uuden postauksen kun huomaan että olet päivittänyt blogiasi. Blogissasi parasta on lifestyle postaukset. Kuvat kodistanne, koiristanne, ruoista, sinun asut ja insiraatiokollaasit. Voin sanoa, että jok ikinen postaus on luettu ja varmaan jokainen antaa minulle paljon inspiraatiota ja teksti/kuvat välittävät sinun ihanan positiivisen energian.
  Haluan vain kertoa toiveeni, että vaikka vauva-arki kohta alkaa niin toivon sydämestäni että muistat lukijoitasi ja päivität blogiasi. Lifestyle mamma blogi ala Iines kuulostaa mahtavalta.:) Älä siis vaan lopeta! Paras suomalainen blogi. Minun makuuni!:)

  -Iloinen lukija

  1. Heh no mukava kuulla. Siitäpä onkin jo aikaa kun muutin pois Jyväskylästä! Tietysti aion päivittää blogia vaikka vauva tänne putkahtaakin, varmasti alkuun vain hieman harvemmin ennenkö rytmi taas löytyy. Kiitos kommentistasi ja oikein mukavaa kesän alkua sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.