Missä olet?

Siellä puolen ruutuakin varmasti jokunen odottelee jo vauva-uutisia blogiin ja tässä välin oli pakko tulla päivittämään pientä väliaikatietoa. Eli edelleen täällä odotellaan! 😀 Laskettu aika oli ja meni viime lauantaina, tosin itse olin jo alusta saakka varma ettei vaavi vielä silloin tänne putkahda ja oma veikkaukseni oli tiistai. Ja sitten eilinen torstai. Mutta ei! Vielä alkuviikosta oli jotain sennäköistä toimintaa, että homma olisi voinut lähteä etenemään, mutta näköjään siellä masussa onkin sitten niin mukava köllötellä. 
Jälleen uusi veikkaukseni on huomenna, mutta saapi nähdä. Turha kai tässä on enää mitään päiviä veikata, tulee sitten kun tulee! Väsymys on parina päivänä ollut kuitenkin jotain niin ultimaalista, että jos esimerkiksi eilen olisi joutunut lähtemään sairaalaan, en todella tiedä miten olisin siitä selviytynyt. Oikeastaan makasin sängyssä iltapäivästä saakka, mutten siltikään saanut kertaakaan nukahdettua. Ehkäpä tuo on jotain enteilevää merkkiä, joka nyt vaan viestii lepäämään vielä ennen koitosta. Mutta eipä näitä päiviä voi muutenkaan ihan kamalasti suunnitella kun lähtö voi tulla milloin tahansa, joten varmasti ihan fiksuakin kerätä niitä voimia ja välttää mitään ihan turhaa puuhastelua. Jotenkin on jo muutenkin ollut täällä ihan jossain tiloissa eikä olisi tullut kuuloonkaan että olisi pystynyt päivittämään blogia tai miettimään mitään muuta. Ehkäpä olisi kuitenkin pitänyt yrittää! Olisi ehkä saanut hetkeksi muita ajatuksia 😀

Pikkurilli saisi tulla jo!

Ja asiasta aivan kukkaruukkuun. Kävin eilen testaamassa Käpylässä ihan superhyvän lounaan, jota on tullut jo iät ja ajat kurkittua tuon ravintolan Facebook-sivuilta. Joskus talvella (vai oliko se jo alkukevättä?) Koskelantielle avasi kasvisravintola Cafe Sose, joka tarjoaa lounaan lisäksi myös aikalailla Käpylän ainoaa brunssia. Ja tuo brunssi onkin pitänyt myös käydä testaamassa jo iät ja ajat, muttei vaan ole jotenkin saanut aikaiseksi. Eilen päätin kuitenkin marssia tuonne lounaalle ja pomppasi heti ihan lempparipaikaksi! Erilaisia salaatteja, ihanaa leipää ja myös päivittäin vaihtuva lounaskeitto. Tuolla tulen ihan varmasti asioimaan ensi kesänä paljonkin 🙂 Oiva kahvila/ravintolasuositus myös kesällä tänne Käpylään suuntaaville! Käpylä ja esimerkiksi Kumpulan maauimalahan ovat ihan loistavia ”matkakohteita” täällä Helsingissä esimerkiksi pyöräretkelle 😉
Muutenkin tosi positiivinen juttu, että Käpylään on nyt vuoden sisällä alkanut putkahtamaan uusia kivoja ravintoloita. Himottaisi tänäänkin laahustaa tuonne lounaalle, mutta ehkä pakko syödä pois oman kaapin antimia, heh. Ehkäpä tässä vielä ehtii viikonloppuna sinne brunssille ennenkö tulee lähtö ;D

10 vastausta artikkeliin “Missä olet?”

  1. voih tunnen tuon odottamisen tuskan 🙂 joskus tänne kommentoinkin, että itsellä kesäkuun alussa laskettuaika, mutta päivittäiset supistukset saa joka kerta miettimää, että joko nyt mennään vaikka laskettuun vielä aikaa. Mutta kyllä ne tulevat sitten aikanaan, meille mammoille vaan hermoja raastavaa odottaminen 😀
    Tsempit sulle ja lepäile nyt ja kerää voimia koitokseen! <3

    1. Niinpä! No sullakin alkaa jo jännät paikat olemaan, voihan se periaatteessa jo putkahtaa milloin vaan ;D Superpaljon sulle myös tsemppiä loppurutistukseen <3

  2. Kovasti tsemppiä :)! Itselläni meni kans kahdella viikolla yli. Aika tuskaa oli ne viimeiset päivät ja olin jopa ihan katkera kaikille, joilla oli laskettu aika myöhemmin, mutta jotka kuitenkin etuilivat jonossa :D. Mutta toisaalta luulisin, että alku oli vauvan kanssa helpompaa, kun se oli jo niin valmis.

    1. Kiitos!! Joo kyllähän sitä alkaa vähän kärsimätön olo tulemaan siiinä vaiheessa kun menee yli! Onneksi ei kuitenkan voi enempää kun se kaksi viikkoa pahimmassa tapauksessa olla odottelua lasketun jälkeen ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.