Vauvakirja ja lahjaidea vauvakutsuille

Itselleni oli ainakin päivänselvä juttu, että haluan hommata vauvakirjan. Vai onko se edelleen ihan perusjuttu jonka kaikki hankkivat? En nimittäin ihmettelisi jos nykyään voisi luoda nettiin jonkun interaktiivisen vauvakirjan! 😀 Rakastan nimittäin täytellä kaikenlaisia infopläjäyksiä ja jo lapsena oli erilaiset kaverikirjat ihan maailman siistein juttu ja siis nimenomaan se itse kynällä täyttäminen. Tietysti myös se, että ne ylöskirjatut muistot ovat sitten myöhemmin aivan konkreettisesti selattavissa.

Se kuitenkin tuli yllätyksenä kuinka monenlaisia vauvakirjoja nykyään oikeastaan löytyykään. Marssin joitakin viikkoja taaksepäin kirjakauppaan vauvakirjaostoksille ja odotin löytäväni muutaman hassun kirjan, mutta niillehän oli olemassa ihan oma hyllynsä! Akateemisessa kirjakaupassa tulikin selattua läpi aikalailla kymmenen erilaista vauvakirjaa, joista sitten loppupeleissä harkitsin kolmen erilaisen välillä.

Päädyin tuohon Mauri Kunnaksen vauvakirjaan, jossa on kivan kuvituksen lisäksi myös tosi kiva sisältö. Voin napsia vaikka kuvaa jossain välissä kun saan tuonne enemmän täyteltyä juttuja, nyt siis lähinnä raapustellut odotukseen liittyviä asioita ja nimiehdotuksia. Halusin juurikin kirjan jossa paljon ”ohjattua täyttämistä”, esim tuossa on erikseen isille ja äidille omat sivut joille täytetään ”omia tietoja”, sitten juurikin osiot odotukselle ja ajatuksille, nimiehdotuksille, paljon täytettävää syntymään liittyen (kuten mitä hittejä radiossa silloin soi :D) ja siitä lähtien eteenpäin. Sekin on tietty loistojuttu, että saa liimailtua tuonne sivuille varmaan talteen kortteja, lippusia ja muita muistoja matkan varrelta! Unohtamatta ultrakuvia!!

Pakko myöntää, että ennen omia babyshower-kekkereitäni olisi ollut kyllä
työn ja tuskan takana keksiä esimerkiksi sopivaa lahjaa vauvakutsuille.
Onneksi tässä on alkanut ”kantapään kautta” hahmottamaan, että mitä
tuleva äiti oikeasti tarvitsee ja sitäkin, että mikä voisi lahjana olla
mieluisa. Ajattelinkin vinkata teille eräästä lahjasetistä, joka on oiva
lahjaidea juurikin tuoreelle äidille tai miksi myös baby showereihin 🙂 Ja miksei muuten tuo vauvakirjakin olisi lahjana oiva idea, ei ainakaan luulisi kuuluvan niihin hankintoihin joita äiti aivan ensimmäisenä vauvalle ostaa, joten kuvittelisi että voisi tulla kivana yllärinä myös vauvakutsuilla!

Sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin Pure Beginnings Baby-lahjasetin ja Baby Bum-vaippavoiteen. Lahjasetti sisältää ihonhoitotuotteita vauvalle. Kaikki merkin tuotteet ovat ekosertifioituja ja Pure Beginnings on itseasiassa kotimaassaan Etelä-Afrikassa luotetuin luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden brändi. Yritys tukee toiminnallaan afrikkalaisia yhteisöjä ja kaikki tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisiä ja eettisiä arvoja kunnioittaen. Merkiltä löytyy vauvoille tarkoitettujen baby-tuotteiden lisäksi ihonhoidon tuotteita koko perheelle.

Tuo lahjasetti sisältää kolme tuotetta pienoiskoossa, näppärä keino esimerkiksi juuri testailla tuotteita tai ottaa mukaan matkalle. Aivan ihana laadukas lahjaidea tuoreelle äidille tai vaikkapa juuri sinne vauvakutsuille. (Varsinkin jos tuore äiti sattuu olemaan kosmetiikkafriikki, voihan näitä nimittäin herkkäihoiset itsekin käyttää ;D Nuo voiteet nimittäin jättävät ihon ihanan pehmeäksi ja tuoksut ovat ihanat, tosin sopivan miedot!)

Lahjasetti sisältää:


Soothing baby lotion-vartalovoide. Miedosti laventelin ja rosmariinin tuoksuinen voide kosteuttaa tehokkaasti vauvan ihoa. Sisältää baobab-uutetta sekä sheavoita. Voide sopii jo vastasyntyneelle.

Soothing baby wash & shampoo tuoksuu miedosti pelargonilta ja rosmariinilta. Mieto shampoo pesee vauvan ihon ja hiukset hellävaraisesti.

Baby bum cream-vaippavoide on vauvan iholle tarkoitettu erittäin tehokas ja hoitava suojavoide, soveltuu antibakteeristen ominaisuuksien myötä myös vaippaihottuman sekä hyönteisten puremien hoitoon.

Lahjasetti löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimista täältä, sekä vaippavoide ja muut täysikokoiset tuotteet täältä.
Niin ja tosiaan. Täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena! 😀

Pure beginnings-setti saatu blogin kautta. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Yksi vastaus artikkeliin “Vauvakirja ja lahjaidea vauvakutsuille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.