Aurinkovoidevinkkejä + valinnainen tuote tilaajalahjaksi Yves Rocherilta!

Ajattelin vinkkailla teille tänään alkaneesta Yves Rocherin kesäkamppiksesta. YR:llä on nimittäin lähtenyt käyntiin taas tuo perinteinen ”vapaavalintainen tuote tilaajalahjaksi”-kamppis eli ostoskoriin ensimmäiseksi klikattu tuote tarjotaan tilaajalahjaksi! (Alekoodi tähän postauksen lopussa!) Hyvä sauma ostaa esimerkiksi kesäksi aurinkovoide ja aftersun samaan syssyyn 🙂 Ja miksei lisäksi parilla eurolla vaikka uusi suihkusaippua, hihi.
Tässäpä omia vinkkejäni tilaukseen..
1. Vartalon aurinkosuoja SK15. Kevyt kuivaäöljy suojaa ihoa auringolta ja antaa kaunista rusketuksen hehkua korostavaa heleyttä iholle. Löytyy myös SK30. 10,90 euroa. Tuote löytyy täältä.
2. Aurinkosuojasuihke iholle ja hiuksille, SK15. Tuplavaikutteinen suihke antaa suojaa auringolta sekä iholle, että hiuksille. Hiukset saavat silkkistä hehkua tuntumatta rasvaisille. 11,90 euroa. Tuote löytyy täältä. 
3. Aurinkosuoja kasvoille, SK50+ (löytyy myös Sk30). Kokonaisvaltainen aurinkosuoja kasvoille, joka sisältää myös anti-age-ainesosia estäen auringon aiheuttavat ihovauriot ja pigmenttiläiskät. 12,90 euroa. Tuote löytyy täältä. Itseäni kiinnostaisi hurjasti tämä!
4. Pop Exotic-suihkugeeli, joka roikkuu YR:n tilatuimpien tuotteiden kärjessä! Tässä on kesäisen eksoottinen tuoksu. 1,90 euroa. Tuote täällä.
5. After-sun kasvoille. Tämä anti-age-voide korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi täyttää juonteita sisältäpäin ja ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Tämä myös kiinnostaa itseäni kovasti!! 😀 10,90 euroa. Tuote täällä.
6. Rauhoittava ja uudistava naamio auringonoton jälkeen on pelastus liiallisen auringon rasittamalle iholle. Naamio virkistää ja hoitaa ihoa välittömästi samalla kosteuttaen ja korjaten. Mainio tuote mukaan esimerkiksi kesän lomamatkalle!! 5,90 euroa. Tuote täältä.
7. Kevyesti itseruskettava after-sun. Voide rauhoittaa ihoa auringon jälkeen, sekä kevyet itseruskettavat ainesosat syventävät ja tehostavat rusketusta. 6,90 euroa. Tuote löytyy täältä.
8. Superkosteuttava after-sun. Tuo reippaasti kosteutta, lievittää ihon kiristystä sekä auttaa korjaamaan auringon rasittamaa ihoa. Pidentää rusketuksen kestoa, sekä syventää ja korostaa sen kultaista hehkua. Myös tämän tuoteteksti vetosi ainakin itseeni !! 😀 5,90 euroa. Tuote täältä.
Kuten täällä on jo kuultukin, niin olen itse ollut aina YR:n aurinkotuotteisiin oikeasti ihan megatyytyväinen ja puhutaan useiden vuosien käyttökokemuksesta. Oman kokemukseni mukaan ostan oikein mieluusti ennemmin näitä kun tuplasti kalliimpia markettimerkkejä, hinta-laatusuhde on nimittäin näissä aivan kohdallaan. En voi siis muuta kun suositella, varsinkin nyt kun hyvään hintaan saa 🙂
Yvesille pääset tästä!
EDIT: teknisen ongelman vuoksi tämä kamppis ei eilen toiminut, mutta kassa aktivoi nyt ilmaisen tuotteen koodilla SUMMER16 .

Kamppis on tosiaan voimassa aina 30.5 saakka, eli ensi viikon maanantaihin. Valinnainen tuote tulee tilaajalahjaksi kassalla koodilla SUMMER16. Siihen asti siis ostoskoriin ensimmäiseksi klikattu tuote kaupanpäällisenä! 🙂
Itse aloitan nyt päivän syömällä taas lisää ananasta, jos vaikka edistäisi näitä hommia. Alkaa olla jo niin jännät paikat, etten ole pystynyt tänne edes pulisemaan enää näitä odotusjuttuja vaan pakko yrittää edes keskittyä johonkin muuhun. Ja voin muuten kertoa, että se ananas ei tosiaan ainakaan tähän mennessä ole tosiaankaan toiminut minään synnytyksen käynnistäjänä, vaikka viikon sisään on tullut syötyä oikeasti varmaan 6 kokonaista ananasta. Alkaa jo olla lähikaupastakin ananakset loppu 😀 😀 Mutta yritetään silti! Auttaa ainakin tähän turvotukseen! 
Sisältää kaupallisia linkkejä. 

2 vastausta artikkeliin “Aurinkovoidevinkkejä + valinnainen tuote tilaajalahjaksi Yves Rocherilta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.