Vastasyntyneen valokuvaus PK-seudulla?

Pakko myöntää, että olen aivan auttamattoman myöhässä sumplimaan vauvalle vastasyntyneen kuvausta! Semmoinen olisi nyt kuitenkin lähiviikoille toiveena ja ajattelinkin huudella täällä, että olisiko kenelläkään ruudun siellä puolen suositella ketään valokuvaajaa tai tuttua jolta luontuu ammattitasoinen vastasyntyneen vauvan kuvaus? Olisin äärimmäisen kiitollinen vinkeistä ja suosituksista! Plussana tietty myös, mikäli aikoja löytyy seuraavien viikkojen aikana. Itselleni tuli yllätyksenä, että useimmiten vastasyntyneet kuvataan kahden ensimmäisen viikon aikana. Mutta jos löytyy hyviä kokemuksia tietystä kuvaajasta, niin vinkit ovat ehdottomasti tervetulleita 🙂
 Vinkkien tiimoilta saa lähestyä sähköpostitse iines@it-aint-hard-to-tell.com
KIITOS!! 🙂

18 vastausta artikkeliin “Vastasyntyneen valokuvaus PK-seudulla?”

 1. StudioHappyMoment, Olga kävi kuvaamassa meidän 2viikkoisen poikavauvan ja kuvista tuli aivan ihania, hän tuli kotiin kuvaamaan täysin vauvan ehdoilla eikä mitään tiukkaa aikataulua ollut ollenkaan. Olga oli loistava myös vauvan käsittelyssä 🙂

  1. Hihi, kävin kurkkaamassa sen kuvan josta mainitsit ja aivan ihana pallero siellä pötkötti <3 kiitos tosi paljon vinkistä, ainakin upeita kuvia ottaa! 🙂

 2. oo varovainen, että ei oo"hintaryöstäjä", niitä on ja ei tollanen juttu oo laisinkaan halpaa, kannattaako? tee soppari etukäteen…vinkiksi, jii

 3. Moikka! Ei liity nyt tähän, mutta missä sinä olet käynyt 4D-ultrasss ja oliko se kokemisen arvoinen? Minulle jäi vähän epävarma olo rakenneultrasta kun kätilö ei puhunut suomea ja selitti hyvin niukasti mitään.

  1. Mä kävin kahdessa ru:ssa yksityisellä, eka Ansa Aitokallio-Tallbergillä (ei tosin 4D) ja sitten Bruno Cacciatorella 4D:ssä, molemmat Femedassa ja voin ehdottomasti suositella lämpimästi!!! Kela-korvaus tulee lisäksi kun käy tietyillä viikoilla rakenneultrassa, voi tosin olla ettei 4D:stä saa Kelaa. Mutta suosittelen lämpimästi, ovat ihan huippulääkäreitä ja selittävät kyllä kaikki tosi selkeästi! Tosin jos nyt kerta menee yksityiselle ru:hun niin kantsiihan ehkä se 4D sitten ottaa vaikka hitusen extraa maksaisi, ainakin Femedassa sitä tekee ainoastaan Bruno 🙂

  2. Ja siis pakko lisätä, että en tosiaan osaa sanoa oliko se 4D nyt NIIIIN ihmeellinen, itse menin Brunolle muuten vain asiantuntemuksen vuoksi ja sattui olemaan nyt sitten lisäksi 4D. Muutoin olisin varmaan pärjännyt myös ihan "perusultralla", tulihan siinä nyt tietty kaupan päälle niitä vähän parempia "kasvokuvia" yms 4D kuvia muistoksi mitkä tietty oli ihan kivoja 😀 Että juuri miksi ei, jos kerta jokatapauksessa menee yksityiselle rakenneultraan kun ei ihan kamalasti siihen lisää maksa! Ihan vaan niiden 4D kuvien vuoksi en menisi, jossei olisi jäänyt kunnallisen ultrasta outo fiilis.

 4. Kannattaa käydä tutustumassa valokuvaaja Satu Malin sivuihin (www.satumali.com). Ihanan tunnelmallisia ja kauniita kuvia.

 5. Moikka. Oliko sun laskettu aika nyt 14.5? Eli jos vauveli ei ota kohta ilmestyäkseen niin se käynnistetään, näinkö?
  T. 21-v vauvoista tietämätön
  P.S Blogisi on aivan ihana, älä vaan unohda sitä =)

 6. http://waren.kuvat.fi
  Tuossa linkki äitini kuvasivulle, mikäli ette ole vielä kuvaajaa löytäneet 🙂 Aika vähän ehkä vauvakuvia nähtävissä tuolla, koska monet ovat salasanan takana. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kuvaajana, ja hinta-laatusuhde varmastu hyvä!

  1. Hei kiitos Ina!! 🙂 Ollaan ehkä löydetty nyt kuvaaja, mutta kaikki edelleen vähän auki. Pidän ehdottomasti mielessä jos otetaan esimerkiksi myöhemmin vauvakuvia 🙂

  1. Mä itseasiassa ensimmäiseksi katsoin juuri Lauraa, oli niin ihania kuvia! Ei kuitenkaan ollut enää vapaita aikoja kun olin niin myöhään liikkeellä :'(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.