Unijuttuja ja muuta vauvapölinää

Hei! (Tässä oli ensin huomenta, mutta yhtäkkiä hujahtikin 7h ennenkö sain tämän julkaistua ;D) Täälläpä nukuttiin ensimmäistä kertaa alkuyöstä putkeen 4h unet! Olen aivan ällistynyt, tähän asti kun ollaan heräilty yleensä aikalailla 1-2h välein syömään. Olen ”pakosta” alkanut taktikoimaan yöunet niin, että mennään useimmiten vauvan kanssa samaan aikaan unille klo22-23 maissa tai sen jälkeen kun tämä illalla viimeisen kerran heräilee. Itse en nimittäin enää aamulla saa kovin hyvin itse unta sen jälkeen kun baby on 7-9 aikoihin melko aktiivisena, joten tuolla taktikoinnilla olen itse saanut järjestettyä niin että yöunta tulee ainakin se 6-7h, tosin ei kovinkaan yhtäjaksoisena 😀 Yllättävän kivuttomasti kuitenkin menneet nuo yöt, vaikka ensimmäiset olivatkin vähän rankempia kun ei ollut vielä saanut syöttöihin kunnon rutiinia.
Samaan hengenvetoon pakko mainita, että täällä tulee lähiaikoina olemaan melkoisen paljon näitä vauvajuttuja, sattuneesta syystä kun ei omaan päähäni ja maailmaani tällä hetkellä ihan kamalasti muuta mahdu. Toivottavasti kuitenkin jossain vaiheessa myös muuta sisältöä taas kun arki tästä tasoittuu. Mun instagramkin on nykyään enemmänkin babygram, mutta minkäs sille mahtaa kun on vaan pakko postailla napiaisesta kuvia ;D

Monet ovat kyselleet, että onko vauvalla jo nimi tai miksi häntä kutsumme. Meillä on muutamia lempinimiä pienelle, mutta nimeä emme vielä aivan sataprosenttisesti ole lyöneet lukkoon. Meidän ykkösnimivaihtoehto on kuitenkin ollut alusta asti selvillä ja välillä on tullut ohelle jotain muita vaihtoehtoja, mutta kokoajan on menty aikalailla sillä alkuperäisellä ehdotuksella. Lähinnä vauvan toiset nimet ovat tuottaneet tuskaa, mutta nyt alkaa nekin olla jo selvillä! Jokatapauksessa halusimme ensin nähdä vaavin ja viettää tämän kanssa vähän aikaa, jotta varmistuisi että pukeeko tuo nimiehdotus tätä todella. Saa nähdä jos vaikka vielä tulisi kuvioihin joku villi kortti nimien suhteen!

Pikkuinen kotiintulopäivänä 🙂

Meillä ei ole kyllä ikinä ollut yhtä paljon kukkia kun nyt!

Yksi juttu jota olin odottanut kuin kuuta nousevaa oli sushi! Tai lähinnä lohisushi, noita avokadosusheja ja eri vegeversioita olin muutamia raskaanakin syönyt, suosituksen mukaanhan raakaa kalaa tulisi välttää tai pääasiassa siis vakuumipakattua. Siihen samaan sumppuun onkin sitten noissa suomalaisissa ruokasuosituksissa aika paljolti laitettu myös sushi, mutta monethan syövät kuitenkin esimerkiksi itsegraavattua lohta, kunhan siis itse kala on tuoretta. Muissa maissahan ei sushikaan ole usein vältettävien listalla ja esimerkiksi Ruotissa ”sallitaan” sushin syönti kunhan on tuoreesta kalasta tehty. Itse en noita lohisusheja siitä huolimatta jotenkin varmuuden vuoksi syönyt, tosin nyt sitäkin innokkaammin. 
Kun noista Käpylän antimista on ollut täällä muutenkin puhe, niin pakko taas kerran hehkuttaa Käpylän Majakan susheja! Meidän hoodeille avasi reilu vuosi sitten tosiaan tuo sushiravintola joka nyttemmin on laajentanut myös Hietsun kauppahalliin ja ollaan Tommin kanssa molemmat aivan faneja! Ehdottomasti yksi parhaimmista Helsingissä. Kyllä kannattaa asua Käpylässä 😉

Nyt meillä jatkuu touhuaminen ja päivän puuhat!
Kivaa alkanutta viikkoa 🙂

4 vastausta artikkeliin “Unijuttuja ja muuta vauvapölinää”

  1. Miten teidän koirat otti vaavin vastaan?:) tsemppiä ja aurinkoa teillee kaikille <33

    1. Otti tosi hyvin! Toinen on tosi innoissaan ja kiinnostunut, toinen taas ei ehkä samalla tavalla välitä mutta varovaisemmin ottaa pieneen kontaktia 😀 Kiitos kovasti <3

  2. Kun nimi varmistuu niin aiotko paljastaa en blogissa ennen ristiäisiä tai edes jotain vihjettä siihen liittyen? Pitkä vai lyhyt nimi – yleinen vai harvinainen? 🙂

    1. En oikeastaan tiedä! Voipi olla etten halua nimeä täällä paljastaa 🙂 Se on vierasperäinen nimi (etunimi siis), mutta muutamia on kyllä tullut vastaan ettei mikään aivan harvinainen enää 🙂 Toinen toisista nimistä onkin sitten suomalaisempi ja kolmas nimi miehen itävaltalaisperäinen suvussa kulkenut nimi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.