Vinkki: Zalandon Laukku- ja premium-ale

Vinkkailisin teille, että Zalandolla on nyt käynnissä sekä laukkujen että premium-merkkien ale! Bongailin allaoleviin kollaaseihin omia lemppareitani alevalikoimista. Tuo laukkukamppis tosiaan tarjoaa valikoiman erilaisia laukkuja jopa -50% alella. Premium-alessa taas on merkkituotteita nyt tosi kivasti alennettuun hintaan 🙂

1. Musta laukku Michael Kors täältä 2. Ruskea hapsulaukku (myös mustana) even&odd täältä 3. Musta hapsulaukku mint&berry täältä 4. Musta pussukkalaukku Miss Selfridge täältä 5. Musta laukku Anna Field täältä 6. Mustavalkoinen pussukkalaukku Even&odd täältä 7. Valkoinen clutch Anna Field täältä 8. Oranssi iso laukku New Look täältä 9. Musta laukku nahkaa mint&berry täältä


Laukkuale on tosiaan voimassa sunnuntaihin 12.6 saakka ja koko alevalikoima löytyypi täältä.

1. Laukku Marc by Marc Jacobs täältä 2. Nahkainen clutch Tiger of Sweden täältä 3. Valkoinen clutch Michael Kors täältä 4. Musta laukku Rebecca Minkoff täältä 5. Keltainen laukku Polo Ralph Lauren täältä 6. Iso shopper By Malene Birger täältä

1. Vaaleanpunainen laukku Rebecca Minkoff täältä 2. Korallinen laukku Rebecca Minkoff täältä 3. Musta laukku Michael Kors täältä 4. Musta pikkulaukku DKNY täältä 5. Baby blue pikkulaukku Michael Kors täältä 6. Korallinen pikkulaukku Michael Kors täältä
Koko designer-ale löytyy täältä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.