Unohtumattomia kuvamuistoja vauvasta vauvan vuosi-korteilla

Instagramin puolelle (@iines) olenkin jo ehtinyt postailla vauvasta muutamia kuvia vauvakorttien kanssa, mutta ajattelin esitellä nuo hauskat kortit tarkemmin myös täällä blogin puolella. Itselleni nämä tämmöiset vauvakortit ovat nimittäin aivan uusi tuttavuus ja kuinka loistava idea! Puhumattakaan siitä kuinka ihana muisto näistä jää koko perheelle. Pari viikkoa sitten tulikin postailtua parista oivasta lahjaideasta tuoreelle tai tulevalle äidille ja tässäpä muuten taas yksi todella hyvä lahjaidea, eikä muuten varmasti sieltä yleisimmästä päästä 🙂 Itse olisin ainakin varsin otettu jos saisin moiset lahjaksi.
Itse olin törmännyt muutamaan vastaavanlaiseen korttikuvaan (tosin englanninkielisillä korteilla) jossain instagramin syövereissä joskus, mutten oikein silloin hoksannut mistä näissä korteissa oikein on kyse. En myöskään keksinyt millä hakusanoilla moisia voisi netistä yrittää etsiä. Minuun kuitenkin otettiin ennen synnytystä yhteyttä yhteistyön tiimoilta kotimaisesta perheyrityksestä Camalasta ja tiedusteltiin, että olisinko halukas testailemaan heidän vauvavuosikorttejaan. Kyllä kiitos! Olenkin tällä hetkellä aivan rakastunut noihin kortteihin ja mietin jatkuvasti, että milloin on seuraavan kortin vuoro, haha.


Vauvan vuosi-korttipakka sisältää siis 39 erilaista kuvitettua korttia vauvavuodelle, ihan syntymästä ensimmäiseen kylpyyn kotona, ensimmäiseen Jouluun, ensimmäisiin askeleisiin, ensimmäisiin sanoihin ja eri ikä-virstaanpylväisiin. Kaikki kortit ovat suunnittelua ja kuvitusta myöten kotimaista tekoa ja pakko sanoa, että koko idean lisäksi myös nuo kuvitukset näissä ovat äärettömän suloisia. 


Korttien
ideanahan on napsaista kuva vauvasta eri virstaanpylväissä, esimerkiksi
juuri ensimmäisen kotona vietetyn yön jälkeen. Kortin takapuolelle taas
voi kirjata muistosta tarkempia tietoja, ajatuksia ja yksityiskohtia
ylös myöhempää muistelua varten. Pikkuisen tapahtumasta saa muistoksi
siis sekä hauskan kuvan, että kortin ”lisätietoineen”, lempparikortteja
voi säilöä esimerkiksi vaikkapa vauvakirjan väliin tai koota niistä
erillisen valokuva-albumin itse valokuvan kanssa myöhempää muistelua
varten. 
Näitä
onkin varmasti ihana katsoa jälkeenpäin, varsinkin nuo
ikävirstaanpylväät ovat hyvä tapa havainnoida napiaisen kasvua
vertaamalla vaikkapa ”tässä olen viikon ikäinen” ja ”tässä olen
kuukauden ikäinen”-kortteja keskenään! Eipähän tarvitse pähkäillä, että minkä ikäisenä ne kuvat olikaan otettu, vauvat kun kasvavat niin nopeaa tahtia.

Meidän pikkuinen käärö jo heti synnytyssalissa 🙂
Ja ensimmäisen kotona nukutun yön jälkeen… 🙂

En tiedä olenko jotenkin niin baby bluesin huuruissa vai muuten vaan liikuttunut kun alan aina melkein itkemään noita kortin tietoja täyttäessä :’D

Ja tässä pieni kiukkuherne vielä kylvyn jälkeen ja yhden viikon iän virstanpylväässä 😀 Piti laittaa mute-nappi hetkeksi suuhun 😀 (ei muuten tykkää tutista yhtään!!)

Tuolta Camala Artsin valikoimista löytyy näiden vauvanvuosikorttien lisäksi toki muitakin painotuotteita, kuten onnittelukortteja, sisustusjulisteita sekä -kortteja ja tilaustyönä toteutettavia tuotteita, kuten oman vauvan tiedoilla teetettävä syntymäjuliste, jonka voi kehystää vaikkapa lastenhuoneen seinälle. Kaikki tuotteet löytyvät Camalan verkkokaupasta täältä.

Ja nuo itse vauvan vuosi-kortit löytyvät Camalan valikoimista täältä! Suosittelen kurkkaamaan mikäli idea iski myös teihin.
Meidän mielestä nuo ovat kertakaikkiaan aikamoiset hyvän mielen kortit, joista on iloa kyllä pitkään! Onpahan yksi syy räpsiä omasta naperosta entistäkin enemmän kuvia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.